💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 56 335
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 240
  • Испания
Нито се ядосвам, нито се вълнувам. Коментирам това, което гледам в момента, защото така съм решила да запълвам времето си.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 22:40 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 241
  • Варна/Лондон
Христа доволна сред посестрими в стопанството. 😁
Относно победата, нагласена си беше, сигурна съм, че всички забелязах Жълтите как придърпваха ведрито, и хоп, за другите не може. Е, добре де, поне го изрежете от кадрите за зрителите.

# 242
  • София
Гледам леко на запис,но сигурно ли е , че Йоана е саботирала и че е можела да нареди пъзела по-бързо? Все пак рибарите имаха леко предимство
На мен ми се стори, че саботира, много преди да го обяви - тя не копа и не пълни вода, пъзелът беше само един от етапите, които саботира.

# 243
  • Испания
Симона се оказа с комплекси, а съотборниците ѝ също "помогнаха". Затова сега по цял ден "блъска" в залата.

Не са добре тези хора.

# 244
Гледам леко на запис,но сигурно ли е , че Йоана е саботирала и че е можела да нареди пъзела по-бързо? Все пак рибарите имаха леко предимство
За мен Йоанна си саботира още с явното нежелание да копае. А после на пъзела бяха големите хвалби как можела, ама не искала.
Засега обаче ловците ми трупат само червени точки с реакциите си. (Не мроя малкото сестриче от племето) Симона се обиди, но прие с хумор загубата. Жените им не са лигли да мрънкат, а и мъжете са оправни, да наловят риба.

# 245
Йоанна не стигаше нито кофата, нито пъзела. Може да си мисли, че ще го нареди за секунди, но реално  - едва ли.

# 246
Да, факт е, че не се раздаваше на макс, но дори да беше- пак можеха да загубят, не се знае.

# 247
  • София
Вайс пак е посърнал.

# 248
  • София
Не мога да ги издържам жътварките жени, че и Вайс.

# 249
  • Испания
Като слушам говора на "жътварските" мъже, мъж да не видя. Да не говоря за жените.

На Ивана, май, само клиентите ѝ липсват.

Боже, Боже, колко мъка има по този свят, Боже!

# 250
  • София
Polikseni,
Думите са важни в случая. Тя първо изобщо не копа, само гладеше пясъка. За пъзела няма гаранция, че пак щяха да са първи, но самата и нагласа и дела са предателство спрямо другите от племето си.

# 251
  • София
Кои как се разпредели ха, че не мога да гледам?

# 252
  • София
Като се сетя за това какво им сготви Николай и какво ядяха "Жътварите" по време на престоя си в Стопанството - ястието на Екатерина ми се струва вкусно, може би не бих сложила доматите в ориза.

# 253
  • Испания
Кои как се разпредели ха, че не мога да гледам?

Жътварите - в резиденцията, рибарите - в стопанството, ловците - на реката.

Като се сетя за това какво им сготви Николай и какво ядяха "Жътварите" по време на престоя си в Стопанството - ястието на Екатерина ми се струва вкусно, може би не бих сложила доматите в ориза.

Да избелим образа на ВещЕкатерина!

# 254
  • Варна/Лондон

Първо този, след него веднага Джери, и другите също, но не ми се занимава да ги гледам пак.

Общи условия

Активация на акаунт