💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 818
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 525
  • На острова
Христа е най-слабото звено при Рибарите и трябва да си ходи тази седмица.

Е, да де, ама не я не я видях да пада от кокилите снощи?

# 526
  • Sunshine state
Ти не я видя, ама ако й засечем колко време прекара на тях, ще бие това на Станимира. Много ги замота. После Мира ги довърши. Както и Николай каза, да ги разформироват и толкова. Всеки ще е по-добре в ново племе, отколкото в това.

# 527
проста математика
7 ловци, 6 жътвари, 5 рибари
Продукцията ще даде първи избор на Жътварите, примерно защото имат повече спечелени грошове. В края ще имаме Ловци и Жътвари с по девет човека в племе. Аз съм ок с това.

# 528
Да, то е агония да ги гледа човек.
Интересно ми е, ако Катя се падне при сестра си при разпределението, дали ще успее да я скара с цялото племе? Stuck Out Tongue Closed Eyes Щото Катеринка си е драка и не търпи. Йоана ако започне да застава на нейна страна (което най-вероятно ще направи), накрая и тя ще обере негативи.

# 529
Аз съм на мнението, че нарочно ще оставят сестрите в две различни племена, ще разкрият схемите им пред всички, ще станат автоматична жертва за номинации - поне Йоанна - и ще спретнат един сестрински дуел с много сълзи, в който ще отпадне Йоанна(която 100 пъти каза, че е в играта само за сестра си), а Катя ще и обещае да спечели, за да отмъсти за нея.
Ама какъв сценарий си съчиних Joy
Реално Йоанна доста леко минава в игрите, понеже ловците са силни, а тя е определена за умната и я оставят на пъзелите. Много физически тежки моменти от битките си спести.
И понеже говорим за жълтите как са ВИП племето, може би е споменавано, но не съм прочела - Димитър е част от клипа на "Само теб" на Михаела Маринова. Сега ми попадна. Извинявам се ако е коментирано вече.

# 530
О, не :Д
В жълтите са разделени на вип и простолюдие.

# 531
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Колкото и да ми е противен Вайс, не мога да отрека, че в игрите е страхотен!
В логическите май е тотал щета, досега пъзел не е редил!
Eee, Вайсчо с две мозъчни клетки....толкова! Я се срещнат да произведат мисъл, я не!
И тоя злобен поглед, вулгарен език...не ми допада...то не ще само мускули,
трЕбе и на горния етаж да има нещо!
Крадлата Йо, не я дишам. Младо момиче, а изпечена интригантка....
да не продължавам....не искам да съм груба.
На кака и Катя, сигурно вече и осигуряват алкохол и "бяло" или "тревица",
че то в началото с тази абстиненция ги сбърка в племето....
Джерито почти не го разбирам какво казва като вземе да разтяга уста и почне да квака....
Хриси, Станимира, Джуката, еле пък Сюзън-Венету.....гола вОда!
Ванчето плаче за мъжко внимание....
Симона го играе наивна мома....
От мъжката компания за сега Тошко, Лазаринката, Милен харесвам в игрите.
Очаквам да покажат потенциал Влади, Чудомир, Борислав.
Сашето.....ми е незабележим за сега, а Любо ми е.... хлъзгав....Никито....без думи съм.
Страшен кастинг тази година голЕм зор е било.....от 16000 кандидати да изберат тези,
не искам да си мисля какви са били останалите.
Абе, смях да става....по Никовски...голЕм театър!

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 16:43 от tutulina

# 532
Не защитавам Ивана, но тя дори не успя да препише както трябва, буквално не видя нищо - можете да върнете на момента и да видите.
Едва когато Ваня извика "Безопасността" започнаха да редят буквите.
Но, естествено това не променя факта, че нагло опита да препише.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 16:01 от DebSs

# 533
  • Испания

Интервюто с Тодор тук.

# 534
200 000 хиляди... хиляди хиляди.... 200 милиона или?

# 535
  • Испания
Тази, която поддържа страницата на феновете на формата, не е от най-грамотните.

В случая е важна информацията. За мен този отговор показва, че Тодор е бил изненадан от размера на наградата.

Станимира непрекъснато публикува снимки от някакъв утопичен лагер.

Спортистката ми ненагледна тя!

# 536
Имало вкусна храна Grinning милата

# 537
Коя е Мая (от опциите за гласуване)?

# 538
  • София
Коя е Мая (от опциите за гласуване)?

Една рибарка, която зачезна безследно преди няколко седмици в следствие на стомашни болки. Ще е изключително тъпо да разделят племето като най-малобройното без да са запълнили нейната бройка и без да са казали нищо за нея...

# 539
Стани мира  е много зле, всеки път като почне да чете писмата и срича ли срича...мозъка ѝ на доста ограничен човек бие. Мнение лично няма, приграква там след някой. Много зле е физически подготвена една голяма 0.

Общи условия

Активация на акаунт