💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 873
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 510
...... не помага с нищо на племето, освен против ниско кръвно
...... направо събирам двете граници
...... Щях да припадна
😂😂😂
Спри да гледаш, притеснявам се за живота ти! Hug

# 511
  • София
Защо да не преписва Ивана?Към тяхното племе никога няма забележки.Вчера всички си носеха дисковете,само те ги подаваха на другите.На предната игра сваляха ведрото надолу,другите ги наказваха.
На всички им беше трудно,но само Джери коментира пред камера как се е чувствала,мхм.
Свиквайте,гледайте и си правете изводите.
В тази връзка много ми е жал за ловците,защото е истинско удоволствие да наблюдавам играта им.Но победителят ще е жълт...

# 512
Да, за ведрото беше супер нагло водещата изведнъж да прави забележки и да дисквалифицира играчи, след като жълтите преминаха този етап от играта, натискайки кофата за всяко наливане

# 513
Виждам в 5- цата Николай (Рибари), Любо (Жътвари), може би и Николай Лазаринов (Ловци), ако не влезнат в пряка битка преди това. Овнешкия инат на Николай ще го докара напред. За Лазаринов и Любо мисля, че имат детайлно виждане в игрите и ги играят с мисъл, докато другите повече със сила действат, което мисля, че ще им изиграе лош късмет.

# 514
Снощи първи, втори на кокилите, Билян@ сънчо я прибра. 😂
По едно вУеме чук КоУйо, че щял да ходи в едно пУеме със сиУните. И т'ва е.
Обаче коментарите ви ми стигат! Няма да го гУедам.

# 515
Надявам се Жътварите да паднат за да се убие статуквото - Вайс, Сюзан и Ивана, но ако паднат мисля, че ще изпратят Влади и Джералдин на битка. За Ловците, вероятно Симона и Тошко да идат. При Рибарите Катя и Николай дърпат играта и от части Александър, другите са, каквото дойде.

# 516
Пак не беше играта на Станимира това.
Май-май само ако играта е "ядене на мешана скара" имат шансове. Ама като знам другите две племена Рибарите и там ще останат последни Simple Smile

# 517
  • Sofia
... ако паднат мисля, че ще изпратят Влади и Джералдин на битка.

Няма как да изпратят и двамата едновременно – по един участник от двата лагера ще е.

# 518
Надявам се Жътварите да паднат за да се убие статуквото - Вайс, Сюзан и Ивана, но ако паднат мисля, че ще изпратят Влади и Джералдин на битка. За Ловците, вероятно Симона и Тошко да идат. При Рибарите Катя и Николай дърпат играта и от части Александър, другите са, каквото дойде.
При жътварите ще има по един номиниран от всяка тройка, освен ако Любо,Влади и Джери не разпръснат гласовете си (шанса Джери и Влади/Любо да са на елиминация е само при 2-2-2 гласа с решение на Сюзън). Най-вероятно отново Ивана и Джери. За Ловците съм съгласен - Симона и Тодор са най-вероятните за дуел. При Рибарите е най-трудно за прогноза. Ако изпратят Христа и Станимиира е много вероятно още тази седмица да останат петима, така че предполагам няма да го направят. Залагам за мъж и жена - Чудомир и Катя на битката за спасение от елиминация.

# 519
  • Sunshine state
Христа е най-слабото звено при Рибарите и трябва да си ходи тази седмица. Жив късмет изкара с играта миналата, когато беше номинирана.

# 520
Христа е най-слабото звено при Рибарите и трябва да си ходи тази седмица. Жив късмет изкара с играта миналата, когато беше номинирана.
Да.
Но това практически означава края на Рибарите като племе. Поне в първи сезон племето останало с пет играча го разформироваха.
Затова мисля, че ще пратят по-силни играчи на битката за спасение от елиминация Рибарите.

# 521
Да.
Но това практически означава края на Рибарите като племе. Поне в първи сезон племето останало с пет играча го разформироваха.
Затова мисля, че ще пратят по-силни играчи на битката за спасение от елиминация Рибарите.
Така е, обаче пък не е честно спрямо по-силните играчи, които толкова време влачат останалите на гърба си, пак те да се жертват и да си рискуват оставането в играта, само и само да имало шанс племето. Всичко може да стане на тези игри. И ще отиде примерно Николай, ще вземе да падне, а Христа и Мира пак ще продължат напред, нищо, че ще са в друго племе.
Аз ако бях на мястото на по-силните, щях при възможност да пратя слабите и да се оправят. После ако ме разпределят в друго племе и ме пратят на дуел, вече там ще спасявам кожата, но ще знам, че за себе си отивам, а не заради благото на незаслужилите.

# 522
Те половината от рибарите с нетърпение очакват племето да се разпадне, така че не се знае какво ще решат.

# 523
  • София
Много гнусно ги подпират жълтите, както и миналата година. Явно жълтия цвят за Тупарев е предназначен за връзкарите в шоуто.
Вайс буташе брутално кофата с ръце, Ивана преписва, но наказват Чудомир, а за преписване на Ивана само леко мъмрене.
Как така Иванушка я оправдават някои хора тук, че след като не било забранено, защо да не преписва?! А за чест и достойнсто не сте ли чували? Аз ако спечеля по нечестен начин ще ме яде отвътре и чувството няма да е същото като при чиста победа. И така би трябвало да е с всеки един. А ако не е, понеже сме в напдревара с правила и за пари, то е редно да има повече контрол и санкции. А че Ивана няма никакъв морал се вижда и извън игрите. Само и чуйте/прочетете разбиранията за живота и ще разберете що за човек е.

# 524
Скрит текст:
Да.
Така е, обаче пък не е честно спрямо по-силните играчи, които толкова време влачат останалите на гърба си, пак те да се жертват и да си рискуват оставането в играта, само и само да имало шанс племето. Всичко може да стане на тези игри. И ще отиде примерно Николай, ще вземе да падне, а Христа и Мира пак ще продължат напред, нищо, че ще са в друго племе.
Аз ако бях на мястото на по-силните, щях при възможност да пратя слабите и да се оправят. После ако ме разпределят в друго племе и ме пратят на дуел, вече там ще спасявам кожата, но ще знам, че за себе си отивам, а не заради благото на незаслужилите.
Съгласен съм с всичко написано от теб.
Но при Рибарите номинациите никога не са били поставяни на база слаб играч.
Може би е точния момент да започнат да чистят плявата. Защото ако не го направят само удължават агонията с още една седмица, нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт