💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 608
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 495
  • Испания
Разбира се. Sunglasses

# 496
В Инстаграма прочетох ,че
Скрит текст:
Ловците отиват на съвет тази вечер
Ще видим

Скрит текст:
За да ги изравнят с другите отбори

# 497
Спокоен човек съм,но като гледам предаването направо вдигам кръвно от некадърността на определени участници.Не е лош човек Станимира,ама с претенции за адвокат е и е най-неадекватната като трябва да протична мисловна дейност.Не мога да повярвам,че има толкова глупави хора,един път виждайки,че като хвърлиш с инерцията на цяла ръка,а не от китката,пропускаш целта с 10 метра и нещото между ушите ти да не ти каже - възможно е да трябва да съм по-прецизен с насочването на фризбито и размаха си.А ние ставаме свидетели как пропускат като хвърлят като хамали и не става работата,но продължават да си хвърлят така.Освен това Станимира след всяко попадение ми танцува и вика "Юхуу" и подобни възклицания,направо си е умопомрачително.Освен това и паузирах и видях как казва на съотборниците да и дават фризбита да хвърля и до краката и имаше 3 такива,които и бяха приготвили и тя дори не ги забеляза,а седеше и чакаше отдолу да и подадът в ръцете.Двадесет човека са в това състезание и никакъв прогрес в стратегията нямаше при преминаването с кокилите.Вайс показа как се преминава бързо.Трябва ти човек с добри стабилизиращи мускули на краката,който да съумее да балансира за 2-3 секунди на един крак и така без тегло ще местят единия кокил напред и ще минат за отрицателно време цялото трасе.А ние станахме свидетели,как половината жени направо си чакаха хората отдолу да ги мъкнат сами и те отгоре само да си седят и да гледат празно.

# 498
Станимира и Христа няма да я проиграят тази игра и ако племето не ги номинира , то си е нормално да  продължават да се седят на реката;
Ивана е една голяма смешка-типичната извадка за това поколение в момента -надути джуки, големи претенции, огромно самочувствие и никакво покритие-даже и във физически аспект;
Ники се раздава наистина момчето, нищо,че му се смея  всяка вечер на забързания речитатив пълен с говорни дефекти;
Лазаринов, Тодор, Йоана, Милен, Любомир, жандармериста-играят добре играта и ми харесва да ги гледам; Дано финалиста е един от тях;

# 499
Не е моя човек като характер Тодор, ама в игрите ми пълни душата. Толкова хъс има и винаги се раздава. Ловците си остават номер едно като играчи. Ваня ми е фаворит от жените.
Хитрата лисана Ивана е много тъпа, ама нагла-класика. А Ралица да беше я санкционирала снощи, вместо да се заканва.

# 500
Пък аз да си кажа, от началото така в сянка, кротичък уж, незабележим, Лазаринов ще се окаже скрита лимонка. Много прилича визуално на едно приятелче и даже ми е два пъти по-симпатичен и заради това.

# 501
  • София
Не е моя човек като характер Тодор, ама в игрите ми пълни душата. Толкова хъс има и винаги се раздава. Ловците си остават номер едно като играчи. Ваня ми е фаворит от жените.
Хитрата лисана Ивана е много тъпа, ама нагла-класика. А Ралица да беше я санкционирала снощи, вместо да се заканва.

Колкото и да ме дразнеше Алекс Сърчаджиева с гласа си, Ралица не е по-добре. Много лигаво води тя, на Димо също не му се получава - на всеки 5 секунди обявява 'нов обрат', каквато и да е играта, а при Ралица винаги всичко е 'епично'. Нямат респект към нея като водещ, Александра щеше да ги дисциплинира повече, за да е по-честно, поне привидно.
Личен фаворит ми е Милен - според мен е най-комплексния играч, а и като мъж най-много ми харесва Grin хаха.
Тодор ме ядоса, че не иска да пуска капитанството - то и без това няма файда да си капитан, дали той, или Милен е абсолютно все тая... Харесвам го как играе, все пак е спортист, но нямам търпение да покаже и менталния си капацитет в игрите.

# 502
Снощи 100 пъти ми се обърна сърцето! Все си мислех, че някой жестоко ще се пребие и ще го отнесат на носилка, особено Катя като полетя с главата надолу. Frowning Как може такава опасна и необезопасена игра да направят!? Същата работа като миналата година.

# 503
Доколкото виждам играта,май ще са по двойки.Така че няма как да участват всички ловци,защото са нечетен брой.
Не са по двойки. Всички държат една тежест (топка).

Знаеш ли какво ми хрумна сега, като го написа: да не би утре от екипа на предаването да са пратили Катя да помага на Жътварите? Защото нали в промото Рибарите се суетяха, че Катето е изчезнала и после дадоха как на самата битка двете племена са изненадани от пристигането на някого.
Не мисля.. Въжетата на Ловците са 7, а на Жътварите 6

# 504
 Племето е силно колкото са силни най-слабите играчи в него - класика в жанра.

# 505
Във връзка със снимката на Димо и Иван

Скрит текст:

Вярно за реклама в праймтайма е бил Дракона! Wink
От трейлъра не ми стана ясно това пародия ли ще е? Не ми се и търси.

На Лазаринов в инстаграма му бях мярнала снимка от тенис турнир, все ще пиша, че момчето би трябвало да е издръжливо и в супер кондиция. Та да, кротичко, без изхвърляния си играе играта.Simple Smile

# 506
  • София
Сега успях да изгледам вчерашния епизод. Браво на ловците! Но, този път се ядосах от думите на Йоанна и Симона. Първата какво оплю Ваня след играта, че била казала изречението, а видиш ли тя имала лични причини да иска рибарите да вземат второто място. Подозирам, че Ваня не се усети като го каза на глас, но дори и нарочно да го е направила, нея какво я интересуват личните причини на Йоанна, за които дори не знае и отделно, може пък да е стратегия -  днес, ако паднат, то противници в елиминационната битка ще са от най-слабото племе, тоест по-голям шанс за тях.
Симона пък -  саботаж било, защото решили тя да не играе на териториалната. Ами както бяха казани първоначално правилата, то наистина тя беше логичния избор. Двама теглят каруцата, а един я бута - нормално да са мъже там, в каруцата се возят трима -  логично да са най-леките ( била по-тежка с 10 кг, ама то това нищо не е за мъжете - нейните думи от понеделник). Копаят двама -  отново избора е логичен да бъдат мъже на тази позиция. Рално щеше да помогне само за пълненето на кофата с вода, защото е ясно, че нямаше да я сложат на пъзела. Пак казвам, че взеха решението веднага след като чуха правилата и според мен беше правилно. Те да не хвърлят на боб, че да знаят, че в един момент ще трябва да копаят всички, а и не са се усетили все още за "личната причина", която всъщност саботира.
Малко дълго стана, извинявам се за което. Гласувах в анкетата още вчера, но сега ме е яд, че освен  Христа и Йоанна, трябваше и Симона да отбележа.

# 507
Оф, не мога да си обясня защо не номинират Иванка. Толкова кухо същество, мрънкащо, не помага с нищо на племето, освен против ниско кръвно. Аз само като й видя разплутите джуки, от разтичането на които не може да се усмихва дори, и дразнещия флегматичен глас, направо събирам двете граници. От продукцията ли са им забранили да я номинират...Щях да припадна като си ръчкаше ноктите докато другите копаеха като багери. Няма място това същество там и това е.
Тодор ме дразни като характер, но за мен той е победител - в игрите е като робот - каквото му кажеш, това прави, и то по перфектен начин. Пълни ми душата. Изнася цялото племе на гърба си.
Ваня ме дразни с тия изкуствени мигли и превзето говорене. Но не мога да си изкрия душата. Мумията е 40 кила, но всяко мърдане е люлеене на увиснали бедра и задник. Ваня е доста по-едра от нея, но дори като бяга, тоя задник не мърда, братче! Ваня има най-якото тяло в това предаване. Браво за усилията! Да се беше погрижила със същото усърдие и за характера си, но пълно щастие няма....

# 508
Оф, не мога да си обясня защо не номинират Иванка. Толкова кухо същество, мрънкащо, не помага с нищо на племето, освен против ниско кръвно.
Е, миналата седмица беше номинирана.

# 509
Тая Симона се оказа много тъпо и злобно парче, абсолютно ограничена. Сърди се, че е оставена с почива, ама не ѝ стигна умствени багаж да посочи кой според нея е по-удачно да не играе. Защото такъв просто нямаше. А това "куршумче" , дето на мене по-ми прилича на трупче, не мога да го трая!! Отвратителна лигла, умираща да се само изтъква. Гадно детенце е!

Общи условия

Активация на акаунт