💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 738
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 645
Може и да се отложи в една седмица разпадането на Рибарите.
Аз лично предпочитам да гледам две силни племена, отколкото три племена, едното състаено основно от комици.

# 646
Май ще е утре. Сега следва систърс драма

# 647
  • Испания
ВещЕкатерина ще предава племето, а тя най-много дрънка, че не били племе. Нали сега го няма Ивайло? Нали той ѝ беше виновен за всичко? Отрова!

# 648
Йоанка обаче е много добра Relaxed Много ме е яд, че е забъркана в сериала "Сестри"Frowning1

# 649
Симона малко като Катя изглежда в първите епизоди.Нещо я тресе нервата.

# 650
И двете сестри са добри на арената. Жалко, че се/ги вкараха в този еФтин пасквил.

# 651
Аз явно страдам от някакво състрадание към Рибарите. Толкова са слаби горките. Но аз ги подкрепям така както майка помага на по-слабото. 😀

# 652
  • София
Определени играчи трупат жълтици и не ги изкушават, докато на други непрекъснато им се предлага нещо. По това също може да се направи някакво заключение към кои отбори/играчи клони продукцията. Решили са, че сестрите ще им правят шоуто но до един момент, после ще ги жертват. По тази логика нито една от двете няма да стигне финал. До тук ако не се лъжа само на Рибарите са предлагали да си купят нещо в заманя на грошовете. Ловци и Жътвари, не.

# 653
  • Испания
Симона малко като Катя изглежда в първите епизоди.Нещо я тресе нервата.

Защото не е наядена.

# 654
Доста скучна битка беше за мен. Колкото Ивана пак да ме подразни. Йоанна наистина ме изненада колко добре се справи. Ваня също е на ниво във всяка битка. Симона определено не ми е симпатична, но на фона на Христа и Мира никой не искам да си ходи от ловците. Не вярвам, че Лазаринов изпусна заради жълтиците. За него мога да кажа, че това наистина не беше неговата битка.

# 655
"Малко същественце" - тия двете не са много наред... Да се махат, противни хора!

# 656
  • София
Май ще е утре. Сега следва систърс драма
Този сегмент, който гледаме в момента, е абсолютно излишен и създаден с цел да се отложи Съвета за утре. Smile

# 657
  • София
Жалка работа, еФтина и пошла

# 658
  • Испания
Нагла до безобразие.

# 659
Нагла по сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт