💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 841
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 855
Йоанна и Симона копаят дъното - поотделно всяка за себе си. Всички негативи, които Симона приписва на Ваня, всъщност с пълна сила важат за нея самата.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 22:10 от Little Pearl

# 856
  • София
Какво ли усеща и мисли Симона като гледа тези кадри ?

Сигурно си е заключила фейса, хаха.
Каква злоба имаше. Чу ли какво казва. Искала да я стъпче в земята?! Какво могъщо оръжие е женската злоба и ревност, не е истина... :о

# 857
Гледам на запис, но Христа определено има "достоен" конкурент в лицето на Симона, която се проявява като изключително кухо и злобно парче. Сори за израза, но ми е много нелепа .

# 858
  • Испания
Ваня с чувство за хумор.

# 859
  • Пловдив
Гледам Ваня и се чудя, дали не ѝ е горещо!?

# 860
Играта е много хубава за играене, но много скучна за гледане.

# 861
  • София
Давай, Ваня!

# 862
  • София
Гледам Ваня и се чудя, дали не ѝ е горещо!?
И аз, особено като гледам как са облечени останалите.
---
-"Според вас нашите момичета (Христа и Станимира) на каква битка имат шанс да победят?"
-"На никаква." Trollface

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 22:06 от La Vikinga

# 863
Чак на мен ми стана горещо като гледам Ваня.

# 864
  • София
Малко ми стана тъжно за Христа колко много е отслабнала, но въпреки това издържа почти до рекорда, а Ана-Мария за 3 секунди финишира. Не съм фен на Христа, но наистина евала...

# 865
  • София
Маджарите рано ни почнаха :/

Малко се спекулира с рекорда на Пламен. Той можеше и повече да държи от 75 мин. ама опонентите му се отказаха, така че рекордът е там, където предпоследния участник се откаже.
Само че тези делви при мъжете май тежаха към 40 кг. доколкото си спомням. Тези са само 18 кг.
Тогава Веско отпадна пръв, Добрин отпадна втори, Юлиян държа 75 минути и така Пламен победи и взе имунитет.

# 866
Малко ми стана тъжно за Христа колко много е отслабнала, но въпреки това издържа почти до рекорда, а Ана-Мария за 3 секунди финишира. Не съм фен на Христа, но наистина евала...
Оказа се, че е било на друга игра.. А и след коментирането на рекорда на Анка, малко по-рано тук, се поразрових и се оказа, че е бил 5 секунди рекордът ѝ. Simple Smile Grinning

# 867
Ти пък!! На Ана-Мария рекордите бяха в друга посока, пак е недостижима 😁

А, реално рекордът се определя от предпоследния, иначе победителят би издържал и още отгоре...вече колко е незнайно.

# 868
  • София
И аз се чудех как Юли и Пламен издържаха 75 минути миналия сезон, а сега и трите "амазонки" ги минаха, а то имало разлика в килограмите.

# 869
Маджарите рано ни почнаха :/

Малко се спекулира с рекорда на Пламен. Той можеше и повече да държи от 75 мин. ама опонентите му се отказаха, така че рекордът е там, където предпоследния участник се откаже.
Само че тези делви при мъжете май тежаха към 40 кг. доколкото си спомням. Тези са само 18 кг.
Тогава Веско отпадна пръв, Добрин отпадна втори, Юлиян държа 75 минути и така Пламен победи и взе имунитет.
Не е важно кой започва, а кой завършва Simple Smile
Гола вода сме, но надеждата умира последна.

АнаМария с нейните 3-4сек също е рекорд в световен мащаб.
Иначе за 75мин на Пламен си прав. Рекорда зависи от опонентите в  тази игра.

Общи условия

Активация на акаунт