💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 788
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 900
Днес тотално забравиха Жътварите Grinning

# 901
  • София
Христа за Симона  - На 28г. е , няма деца, няма семейство..
Тая добре ли е?
Христа третира жените над 25 сякаш са "в зимата на своя живот". Нито Екатерина, нито Симона имат навършени 30 години, но тя и за двете казва: "На 28/29, няма деца, не знам какво прави." Аз лично подлагам на съмнение постигнатото от Христа в нейния собствен живот.

# 902
Докато гледах как държат, ми се стори възможно да наклониш към теб до нивото на платформата и там просто да стъпиш и подпреш с крак. Вероятно няма да им дадат, но щеше да е интересно някой да го направи.
Утре е ясно кой отпада.

За номинациите, неочаквано, но пък е много удобно да номинираш вече номинирания и да не рискуваш и теб да номинират.
Като цяло набързо ги принизиха ловците, хем паднаха и са и на реката и на елиминация, хем ги скараха.

# 903
  • София
Може би целта на тези жълтици е да се губят и трупат по битките и затова похарчените са били само за глупости досега, освен 30-те на Александър. От продукцията умишлено не ги изкушават да ги харчат. На финала е възможно да имат тежест за финалистите акумулираните 'наследени' жълтици от победените от тях играчи. Или търся смисъл там, където го няма Grinning Grinning Grinning

# 904
Искаше ми се Станимира да бие Ваня.Има  някакъв чар в кухоста си.Ваня е много наперена,кофти я вкопа племето и.Но и ние,гледаме само Рибарите,че реално не знаем какво е ставало по купоните при Ловците.

# 905
Отдавна съм спряла да съдя и обсъждам хората и личния им живот. Научих го по трудния начин, като ми се случиха точно неща, за които преди години съм съдила други хора.
И може би, Христа, съдейки за едно и също, явно си има лични проблеми. Не ми е интересна въобще с нейните обяснения. Ще стискам палци за Симона утре.

# 906
  • Сред мелниците
Принципно това не е личен профил на Катя, а фен профил на Игри на волята.
Аз нищо издаващо не видях, даже много семпло ми се стори...
Казвам, че понякога в други подобни публикации виждам някои неща. Не в тази. Така напр. разбрах за трима души, които остават след смесването. Т.е. не са отпаднали.Ако може да са в скрит текст, ще се запази тръпката.

Продукцията започва да ми лази по нервите със сценария си за сестрите. Много грозно ги използват. Да, теоретично те могат да откажат да влизат в тъпи и компрометиращи ги роли.
А репликите на девойките при елиминациите бяха под нивото на турска сапунка. Да бяха говорили поне в минало време. МислеХ че ще припадна, а не усещам че ще припадна.

# 907
Симона както днес похвали Йоанна, че не яде от предоставената и храна.. не ми се мисли за утре, понеже май ще закуси.

# 908
  • Варна/Амстердам
Ох, Христа почти да ми стане симпатична и удари дъното на класацията ми. Много ограничена жена. Явно раждането на децата й е единственото смислено нещо, което е свършила в този живот. Съжалявам, но не е нито интелигентна, нито хубава жена, за да дава подобни квалификации.

# 909
Смешна стана Мирето с твърдението , че е отстъпила 😁 Ама и Христа си мълчи ...

Не успях да гледам добре началото на епизода и горе долу чух номинациите . Кофти за воминациите на Ваня , наистина силен играч , но примерно не беше обмислена постъпката и да опита да привлече Борислав , което той до сега не беше разказал , но ето че ...

Много се надявам утре Христа да си тръгне ... обаче Симона изглежда зле в някои от кадрите ... та , ще видим .

# 910
Днес тотално забравиха Жътварите Grinning

Точно това влязох да питам. Май изобщо ги нямаше този епизод. Вече забравям, че има и трето племе.

# 911
Аз харесвам Ваня, гласувах за нея и смятам, че физически е много подготвена, но социалната игра много и' куца. Дори ние забелязахме как обича да се самоизтъква и да си присвоява заслуги, а представете си да сте с нея 24 часа в денонощието. В този ред на мисли, не виждам нищо лошо в номинациите при Ловците. Там почти всички са силни и почват да номинират на лична основа, а може би и усещат, че тя ги разбалансира, което им е важно в битките.
Удобрявам нейната реакция, запази самообладание, не изпадна в излишни полемики.
Боби ми падна доста в очите обаче. Тя му влезе много рязко и грубо с предложението за коалиция, което само затвърждава мнението ми, че в социализацията и' липсват познания, но беше много неджентълментско от негова страна, че я разкри така пред всички.

# 912
  • Sofia
Казвам, че понякога в други подобни публикации виждам някои неща. Не в тази. Така напр. разбрах за трима души, които остават след смесването. Т.е. не са отпаднали.

Би ли споделила в скрит текст кои са тези трима души и кое племе се е разпаднало? На мен ми е интересно да знам. Simple Smile

# 913
Следващата битка е с въртенето и пвиеането на мрежа около телата. На тази битка миналата година в много по напреднал етап на играта (вече бяха 2 племена) Юлиан победи Гастон. Беше много хубава битка. Интересно ми е тази година как ще протече.

П. с Епизода беше скучен. Йоанна пак рева.

# 914
Какъв е смисълът да се повтарят битки от предния сезон? Няма ли да е по-интересно, ако игрите са различни?
Може би продукцията пести средства за изработката на определени установки за игрите и понеже вече има готови конструкции ги пускат в употреба два сезона поред!

Общи условия

Активация на акаунт