И все да е отгоре,и все да е сама.Това снощи вероятно пак беше схема.Останалите съм сигурна,че си я харесват и просто й дадоха възможност да си избере съперника.И не само,тя успя да лиши Лазаринов от шанс за грошове
Той явно само за това мисли,че и беше единственият,който ще предприеме разследване по случая с Йо.Ловците отново са стабилни и силни.
Уредиха си любимката и какво да дават кадри с нейното племе.То да са на друга локация-да има какво да предложат.От резиденцията се изчерпаха.Общото им IQ= на това на Йо по мои груби сметки.Ивана си цикли на това,че е принцес,Вайс я пита какъв се става като завършиш журналистика
Любчо преследва малкото да си обединят кеш-а,тя му отговаря с "Ъъъъ"
А Влади какво прави идея нямам.А, и се мотивират преди дуел с -дано пъзелът да е лесен 

Относно "Намасте" -то отричам, че поздравявам в фейсбук с гореспоменатия поздрав! Повече "привет" и "мараба" е в мой стил 

Толкова бяха смешни, като някакъв скеч направо.
"Комиците" пасти да ядат. Алекс ми напълни душата просто, егати спокойствието. Катя накрая ми изглеждаше отчаяна от ситуацията. 

Любака като дълбаеше с него кръстчета и си точеше ноктите с шкурка, нищо никой не каза

Боже господи, какво правя в БГ Мама! Я тотауно изтуещех, както би казал Ники 

, ако наистина си ти
Препоръчани теми