💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 612
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 020
Алекс определено говори като проповедник. Шом и мъжът ми го е забелязал, дето нищо не отразява. Да не е в някоя секта?

На мен също ми е странен в изказа си, но не дразни и е забавен понякога. Още си спомням как по време на една игра беше протегнал ръце и затворил очи, за да изпраща положителна енергия Smile

# 1 021
  • София
Алекс определено говори като проповедник. Шом и мъжът ми го е забелязал, дето нищо не отразява. Да не е в някоя секта?
За секта не знам, но във фейса поздравява с " намасте", което е поздрав на Кришнарите.

# 1 022
  • Испания
От феновете на сестрите.

Интервюто - тук

# 1 023
  • Испания

Отговор: "Следващите дни на Арената ще огледам останалите съперници с жълтици и може би тогава ще разбера повече".

# 1 024
  • София
Колко гадно е обаче,че в такъв тип игри този,който е втори ти прави рекорда...
Ванчето -респект.Аз от началото си я определих за най-силната.Не ми хареса обаче,че още неразопаковали багажа и почна схемите.Лошо няма,но тя ги и сменя Simple Smile И все да е отгоре,и все да е сама.Това снощи вероятно пак беше схема.Останалите съм сигурна,че си я харесват и просто й дадоха възможност да си избере съперника.И не само,тя успя да лиши Лазаринов от шанс за грошове Simple Smile Той явно само за това мисли,че и беше единственият,който ще предприеме разследване по случая с Йо.Ловците отново са стабилни и силни.
Като гледам обаче снимката с грошовете на Смайли,мчи тя Жериту има повече от всички заедно Simple Smile Уредиха си любимката и какво да дават кадри с нейното племе.То да са на друга локация-да има какво да предложат.От резиденцията се изчерпаха.Общото им IQ= на това на Йо по мои груби сметки.Ивана си цикли на това,че е принцес,Вайс я пита какъв се става като завършиш журналистика Simple Smile Любчо преследва малкото да си обединят кеш-а,тя му отговаря с "Ъъъъ" Simple Smile А Влади какво прави идея нямам.А, и се мотивират преди дуел с -дано пъзелът да е лесен Simple Smile
Рибарите са винаги вълнуващи и симпатични,дори с лудото Кате,което вече не ме дразни,защото ми е ясно,че ще бъде употребено и изплюто,а то се е съгласило това да се случи.
Довечера ще е шоол предполагам и очаквам двете сестри да се появяват като помагачки Simple Smile

# 1 025
  • София
Кое племе ще се разпадне първо?
Ами това на рибарите разбира се. Ако има поне малко елементарна логика.
Довечера съм за Симона, но като цяло ми е все тая. Последната много ми оллекна с тази си завист злоба към Ваня.

# 1 026
И на мен ми е все тая коя ще си ходи. И двете са ми адски елементарни и ограничени.

# 1 027

На мен също ми е странен в изказа си, но не дразни и е забавен понякога. Още си спомням как по време на една игра беше протегнал ръце и затворил очи, за да изпраща положителна енергия Smile
Просто съм се прераждал и аз не помня колко пъти, та затова може да ви се струва странно SmirkSmiley
Иначе това с ръката беше много смешно! Каква индианска окултна музика са ми лепнали на готината сценка Grinning

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 19:22 от Алекс Димитров

# 1 028
За секта не знам, но във фейса поздравява с " намасте", което е поздрав на Кришнарите.
Секта е един много талантлив рапер от Софето! Не членувам в групировки от никакво естество! Имал съм доста предложения през годините, ама волята ми е по-силна Simple Smile Относно "Намасте" -то отричам, че поздравявам в фейсбук с гореспоменатия поздрав! Повече "привет" и "мараба" е в мой стил Purple HeartPurple Heart

# 1 029
  • Испания
Просто съм се прераждал и аз не помня колко пъти, та затова може да ви се струва странно SmirkSmiley

Ти да видиш! Алекс прописа тук /или някой, който иска да мине за него/. Добре дошъл!

# 1 030
Не харесвам Христа и искам тя да си ходи. От друга страна, при ловците без Симона ще има повече мир. Ако тя се върне, конфликтът и с Ваня и неминуемото вземане на страна от другите, ще им повлияе негативно.

Снощи връхния момент в епизода беше опитът за скандал с Алекс от страна на Катя. Joy Толкова бяха смешни, като някакъв скеч направо. Joy "Комиците" пасти да ядат. Алекс ми напълни душата просто, егати спокойствието. Катя накрая ми изглеждаше отчаяна от ситуацията. Grinning
Опита се да ме захапе Скорпито, ама не и се давам без бой! Да ме беше помолила, щях даже и да и го наточа! Да си реже доматите с трион сега SmileSmiley Любака като дълбаеше с него кръстчета и си точеше ноктите с шкурка, нищо никой не каза Wink

# 1 031

Ти да видиш! Алекс прописа тук /или някой, който иска да мине за него/. Добре дошъл!
И нека масираната атака по мен започне сега хахаххахха Smiley Боже господи, какво правя в БГ Мама! Я тотауно изтуещех, както би казал Ники SatisfiedScream
Поздрави на всички всички любящи майки, прекрасни домакини, силни еманципирани жени и заклети войни в живота от Ботев иначе като за добре дошъл Animal Fish

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 19:23 от Алекс Димитров

# 1 032
Simple Smile
Сашо, ако си ти Grinning кажи откъде черпиш това спокойствие? Евала.
И се взимайте у ръце, гонете Катя и ставайте Племе номер 1. Искам да гледам сини екипи Wink Joy
Я кажи, вие ли първи се разпадате?

# 1 033
  • София
Здрасти Саше Simple Smile
Много лесно било.
Един, два поста и се появява участник.

# 1 034
Аз мисля, че Симона ще отпадне тази вечер. С този отказ да се храни /дори и да им дават нещо/  трудно ще издържи. Битката изглежда доста изтощителна. Физически е много по-добре подготвена, но тези мускули си искат протеини, въглехидрати и т.н. и когато тялото е свикнало да ги приема, дори при малко натоварване веднага се усеща липса на сила и издръжливост.

Привет на Алекс Hands Wave, ако наистина си ти Grinning

Общи условия

Активация на акаунт