💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 640
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
Elle Ganovska,
Ами ще видим. Или ще е поредния гаф на продукцията (или не точно гаф а подпиране на определени хора и отбор в жълт екип) или е това за което писах, защото е единственото логично нещо, което да издържа някаква елементарна логика. Дано да е това. Че иначе не ми се мисли... Ето защо при следващ дуел в петък за елиминация трябва да гледаме дали и двамата са се спасявали вече и ако да, дали грошовете им ще заминат при оставащия във формата. Май такъв вариант е възможен само ако имаме дуел с участието на Симона, Джери, Любо или Лазаринов. И какво ще стане с грошовете на загубилия (ако разбира се преди това не ги е похарчил за нещо друго). Това са четиримата участника, които до момента имат по 100 гроша вследствие на спечелена елиминационна битка за оцеляване.

# 1 231
  • София
Изчакай с ъпдейта за грошовете. Ралица и каза, че печели 100 гроша само. Не спомена за грошовете на Христа.
100 за победата и 50 от кесията на Христа = 150.
Всичко друго ще е подигравка с играчи и зрители.
А! Че те подигравките текат с пълна сила още от миналия сезон... сега само ги умножават и обогатяват! Rolling Eyes

Аз така и не разбирам, защо на тези идиоти от продукцията, са им необходими такива долнопробни номера от  типа ББ!?
Нима самото състезание между 3 отбора /не гледаме ли с интерес автентичен спорт и без подобни тъпизми!?/, естествените конфликти, които възникват между напълно непознати  хора, принудени да обитават малко пространство /всеки път различно по комфорт/, не създават естествени сблъсъци, завист, приятелства, състезание за лидерство, откровени и задкулисни нагаждачества и предателства!?
Кому е необходима тази смехотворна и винаги тъпа постановка!?
Ако ще правиш театро, направи го интелигентно!
Жалка история! Rolling Eyes

# 1 232
  • Испания

Гутен утрен, демек!

Скачайте и започвайте упражнения с Чудомир!

# 1 233
  • ГО
И аз се радвам за Симона. Исках тя да спечели.
Направо отвя Христа, като накрая пак кипеше от енергия. Браво! Битката беше тежка, на моменти имах чувството, че ще припадне Симона, толкова бързо се въртеше. Христа беше по-бавна, но не видях и някакъв зор да си даваше. Да, вършеше нещата, но без хъс, докато Симона беше включила турбото. Заслужена победа.

# 1 234
  • IT
Сюжетът със сестрите е тъп, но Йоана всъщност си играе играта, защото накрая ще спечели един, а не целият отбор. Тук плетенето на интриги е леко на заден план, не като в Сървайвър, но играчите трябва да имат някаква стратегия и маже би тя е от малкото, които имат ясна някаква. Ваня и тя има иска да се съюзи с някой, обаче не знае как, опитва се и да е добра с всички-единствена тя търси джанки за Симона, докато единия си пече чорапите, а Джеки Чан на Балканите се опитва да разсъждава.  Опитват се да играят някак играта.
Според мен Ивана мисли, че е на курорт или тотално не е гледала предният сезон преди да се запише.

# 1 235
  • Пловдив
Никакво предимство нямаше
.
Предимството е че Симона е два пъти по-едра от Христа и прави по-малко обороти за омотаване около оста си.

# 1 236
  • Испания

Според мен Ивана мисли, че е на курорт или тотално не е гледала предният сезон преди да се запише.

И да го е гледала, все тая. С този умствен багаж...

Въпрос към Чудомир: И в живота ли така пасивно се отнасяш с ежедневието?

/ама че формулировка!/

Отговор: Какво да ти кажа, човеко! Според мен, за всеки един играч има достатъчно материални дневно заснети и просто аз не съм конфликтна личност.

Въпрос: Какво мислиш за Джери?

Отговор: Какво да мисля? Още на кастинга ни преби всичките мъже.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 09:44 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 237
Ако този е истинският Сашо да напише в скрит текст кой кога отпада

# 1 238
Най-губещият участник от участието си в това шоу за мен до момента е Йоанна, защото все още я намирам за интелигентна, амбициозна и мислеща, но заради интригите и филмите, в които я вкараха, опротивя на много хора.

Като гледам коя е основната сюжетна нишка този сезон и колко време ни занимават с драмите на сестрите и колко време с игрите, си мисля че този сезон трябваше да го кръстят Игри на Волята: Сестрински Неволи.

Христа се радвам, че отпадна. То и тя се радваше, особено когато Ралица обяви какъв достоен пример за децата си е тя. А и видя отблизо как жена с целулит и тресящ се задник може да я бие Smile Катя и Чудомир бяха много по-трезви в преценката си за Симона. Всъщност и аз като Катя мисля, че двете най-силови участнички са Симона и Джералдин, които имат най-едра костна структура и мускули, първата и силикон, който едва ли помага много.

# 1 239
  • Испания

Eй сега! Не е ли ясно, че искаш нещо невъзможно?

# 1 240
  • Sofia

И да е той, няма как да го направи. Нали по договор им е забранено...

# 1 241
Никакво предимство нямаше
.
Предимството е че Симона е два пъти по-едра от Христа и прави по-малко обороти за омотаване около оста си.
И че е гладувала по-малко от Христа, която е доста изтощена.

# 1 242
  • София
На Христа и пиргите й пречеха снощи. Няколко пъти спираше да ги повдига, за да не ги затисне плата.

# 1 243
Изглежда откъсите от предстоящия епизод за разговорите "зад камерите" ще целят обръщане на зрителските симпатии в стил "изглади ми ризата" от сезон 1.

# 1 244
  • Козлодуй
Подценявате Ивана, тя сега търси слаби страни на Влади за да го номинира на съвета - няма физическа сила и компенсира с интриги.

Играта вчера ми хареса и да Христа логично загуби.

Ваня, много мила да носи джанки на Симона за да имат сили да я плюят с Тошко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт