💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 636
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 245
Христа загуби напълно заслужено, но според мен игра не мотивирана да остане, някакси вяло и бавно. За нея дуела беше свършил преди да започне. Не омаловажавам победата на Симона, не искам думите ми да се възприемат така.

# 1 246
Според мен Симона на моменти си помагаше с ръце докато навиваше плата около тялото си. Христа се стараеше да спазва правилата и това също я забави.

# 1 247
Според мен Симона на моменти си помагаше с ръце докато навиваше плата около тялото си. Христа се стараеше да спазва правилата и това също я забави.

И аз забелязах побутванията на Симона. Не ѝ направиха забележка, защото тя правеше това пред предлог, че се опитва да се освободи, за да може да диша, а и невинаги беше в движение.

# 1 248
  • София
Три часа с делвите! И после пак. Тези момичета ме впечатлиха много.

# 1 249
Сега наваксвам с коментарите. И аз съм на мнението, че най-трудно бих оцеляла в племето на жътварите. То такова лицемерие и преструвки там. Наистина са като принцове и принцеси, които са в отровния кралски двор. Само Влади не успява да пасне според мен в тази игра и затова ни се струва толкова пасивен на моменти.
Ловците са с голямо его и не уважават много чуждото мнение, но там имат много спортен хъс, който ги обединява и победите засега ги държат без големи конфликти. Йоанна наистина е умна, амбициозна и с качества, но в погледа си и личи колко обича интригите и как се надсмива тайничко над другите. Не може да е преструвка това за пред камера. Има много лошотия и в двете сестри, но при Катя избива повече външно. При Йоанна винаги е подло. Пази Боже да имам такива хора в обкръжението си.
Рибарите без Катя в племето може би щяха да мелят повече брашно и да им се получи по-добре играта. Не знам. Прави сте, че при тях поне няма скрито-покрито - всичко си се казва и си знаят кой кого не понася.
Ако отпаднат сестричките и Ивана ще ми е доста по-приятно за гледане. Всеки друг си има и страни, които ми харесват или ме забавляват.

# 1 250
  • Germany
Йоанна учи политология все пак. “Разделяй и владей” си е класика 😉

# 1 251
Йоанна учи политология все пак. “Разделяй и владей” си е класика 😉
Абе май и си и идва отвътре. 😸
В началото ми беше симпатична.

# 1 252
  • Germany
Както казва Катето, те не са там да си решат косите 😉 Игра има да се играе, пари да се печелят. А, от Йоанна ще стане добър политик, не е важно дали през трупове ще минаваш, важна е целта (въпреки че това с ревовете и тръшкането за сестра и малко филмирано ми се струва. Но карай да върви, ще го избутаме все някак)

# 1 253
До момента играха 10  битки трите племена помежду си.
Жътварите загубиха четири от тях поради липсата на човек с достатъчно мозък в главата си за пъзелите. Не защото бяхя по-слаби на всички останали компоненти от Ловците. Често даже превъзхождаха останалите племена.
За Ловците си права, че в момента ги държат победите без особени сътресения.

За мен Рибарите са пътници. Но точно в това племе се крие разковничето за развитието на играта. Разпределението на рибарите между Ловци и Жътвари е от изключителна важност.

Не знам кой ще може да избира първи. Но според мен най-важния играч при това разпределение е Екатерина. За мен тя персонално трябва да е цел номер едно и на двете племена. Но поради различни причини. За Жътварите Екатерина е човек за пъзелите, играча който може и трябва да завършва игрите. Втори избор за тази позиция би бил Алекс според мен. За Ловците Екатерина е най-ценна с това, че няма да е при Жътварите. Но там Тодор е велик "стратег" и е напълно възможно да се насочат към здрав мъж като първи избор. Което ще се окаже мисля огромна грешка в бъдеще.

# 1 254
  • Sofia
Екатерина, според мен, ще отиде при Жътварите. От продукцията няма да допуснат двете сестри да са в един отбор.
А и не вярвам някой да тръгне да я избира първа. Мнението им за нея май не е много добро. Ако тръгнат да ги разформироват, по-скоро първи ще се "похабят" Николай и Чудомир. Чак след тях – Катето и Алекс, и накрая – Станимира.

# 1 255
...
А, от Йоанна ще стане добър политик
...

Съмнявам се. Особено след предаването. Показват ни я като неспособна да контролира емоционалността си, нямаща ясни принципи, двулична и злобна. Никой не би ѝ се доверил и не би я подкрепил.

Ако Йоанна искаше да става политик, трябваше като начало предварително да се уговори с продуцентите да ѝ излъскат и поддържат имиджа. Примерно като на Джералдин.

# 1 256
  • Germany
О, те политиците не са от най-принципните хора, по принцип😉 Важно е да си “хлъзгав” . Забележете Йоанна как говори с хората. Тя изслушва събеседника, винаги казва “Да”, все едно се съгласява с отсрещния, което го кара да говори още повече. И почти никога не изказва собствено мнение.

# 1 257
Екатерина, според мен, ще отиде при Жътварите. От продукцията няма да допуснат двете сестри да са в един отбор.
А и не вярвам някой да тръгне да я избира първа. Мнението им за нея май не е много добро. Ако тръгнат да ги разформироват, по-скоро първи ще се "похабят" Николай и Чудомир. Чак след тях – Катето и Алекс, и накрая – Станимира.
Съгласен съм.
Твоята визия за разпределението е класическата, ако не мислят с главите си.
С Катя при Жътварите се задават тежки времена за Ловците според мен.

# 1 258
Много голямо значение има кой отбор е на реката. Ако ловците останат там още седмица, ще стане и при тях отровна атмосфера. И то вероятно по-кофти отколкото при рибарите, защото сините са  шматки и бързо им минава, а червените май много по-навътре приемат нещата. Мен ме човърка нещо още от напускането на Пламен: дали е възможно Тошко да го е приклещил някъде извън обсега на камерите и да го е заплашил/подплашил? Не е като да му липсва опит в тези неща. Много гадно го гледаше.

# 1 259
Може и на лични Smile  Продукцията едва ли чете лична кореспонденция

Общи условия

Активация на акаунт