💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 631
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 290
Тоя свят на тези дами грам не го разбирам. Ще ми каже някой,че имам целулит и аз публично ще се пъча да доказвам, че нямам, защо?

# 1 291
Как да нямат сила жълтиците? Сто пъти им обясниха,че може да се купи двоен глас,имунитет.

Хора с жълтици вече си тръгнаха, без да са имали възможност да си откупят нещо с тях.

# 1 292
  • Sofia
Тоя свят на тези дами грам не го разбирам. Ще ми каже някой,че имам целулит и аз публично ще се пъча да доказвам, че нямам, защо?
Е а де! 😂😀

# 1 293
Току що разгледах профила на Симона в Инстаграм. Доста предизвикателни снимки и дрехи. Не я харесвах, а сега още повече.

# 1 294
  • Испания
Жената си има комплекси, писах преди, та малко ѝ трябва. "Блъска" като луда във фитнеса всеки ден.

# 1 295
Относно жълтиците си мисля, че след като останат само 2 племена, ще започнат с по-сериозното предлагане на различни неща, като имунитети, 2 гласа и т.н на тези които си имат..

# 1 296
  • Sunshine state
Дано наистина са забравили да обявят прехвърлянето на жълтиците от Христа на Симона, че това си е сериозен гаф и изобщо не е честно. Изобщо с тия жълтици всичко е в ръцете на продуцентите - могат да решат дали да предложат предимство на някого, а може и да не го направят, както видяхме се случи с някои играчи. Доста глупаво решение.

# 1 297
Скрит текст:

Това сигурно е най-важното нещо за хора като нея, Ивана и прочие.

# 1 298
Не знам какво гледат на тази снимка,но погледа на Йо е един път.

# 1 299
Той целулитът няма кк на снимка да се види има ли го, няма ли го. По съм склонна да вярвам на Христа Wink

# 1 300
Абе вие луди ли сте, много си е добре Симона, Христа е увисналата Simple Smile

# 1 301
  • Испания

Чудомир /пиша дословно това, което говори/: "Общо взето кастингът протича в три етапа. Първият етап - имаш леко занимателни игри + нещо като интервю, в което 5 човека се опитват да те направят на салата. На втория етап имаш по-сериозни физически натоварвания, които имат състезателен характер: лицеви опори, коремни преси, планк, плуване и т. н. И третият етап е свързан с кръвни изследвания, прегледи, стрес тест и т. н."

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 19:13 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 302
  • София
Никой не ми отговори какъв гаф е имало миналата година с щита?

# 1 303
# 1 304
Никой не ми отговори какъв гаф е имало миналата година с щита?

Ами щитът, който уж много пазеше, от нищо не пазеше, беше си само една реклама.

Общи условия

Активация на акаунт