Майчин дом Варна - тема 12

• 59 694
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
С първото раждане имах епизиотомия, бях с резорбируеми конци, когато паднаха приключи дискомфорта. Нямах щипане или болка при ходене до тоалетна.
За половия живот тя ми бе най-малкия проблем. Бебчето беше голямо имах вътрешни разкъсвания и минаха няколко месеца докато нещата си дойдат на мястото.
Но организма си се възстановява прости трябва време.

# 241
Др Цонев прави епизиотомията с разграждащи се конци. Преди 5 месеца родих при него и имах малко шевове, нямала съм проблеми със секса. Първите две седмици е малко неприятно, но за първоте дни в болницата има специални столове с дупка във всяка стая, които са идеални за след раждане. Аз в къщи се пръсках с цикатридина спрей след всяко къпане, а в началото се къпех по 3-4 пъти на ден заради гадните лохии и много бързо ми заздравя епизиотомията. Цикатридината много помага, но пръскайте от разстояние, че иначе може да ви изгори кожата.

# 242
А момичета, тези от вас, които са имали епизотомия как се чувствахте след това? Имахте ли проблем с ходенето до тоалетната и воденето на полов живот?
Имах епизотомия и 2 шева.Никакъв проблем с изброените неща.
Даже след прибирането вкъщи не усещах болки или дискомфорт ,много бързо заздравя мястото.

# 243
Има ли някой наскоро раждал в МД? Искат ли ПСР или някакъв друг тест за Ковид? Как настаняват в стаите - по 1 човек или по няколко? С маски ли се стои през цялото време на престоя?
Доколкото виждам, цените на сайта също са променени? Пише секцио 2000, а беше 1250 миналата година?

# 244
На мен ми казаха 1260 лв. секцио, в самостоятелна стая е 1600 лв.
Тези цени в сайта мисля, че са за неосигурените пациенти.
Има ли някой наскоро раждал в МД? Искат ли ПСР или някакъв друг тест за Ковид? Как настаняват в стаите - по 1 човек или по няколко? С маски ли се стои през цялото време на престоя?
Доколкото виждам, цените на сайта също са променени? Пише секцио 2000, а беше 1250 миналата година?

# 245
Не искат ПСР, те си правят изследване. Не се стои с маска, освен ако не сте болна. По 2ма са в стаите. Цените на сайта не са актуални.

# 246
Родих преди няма и седмица - секциото е 1260лв. Правят бърз антигенен тест за Ковид. Моя излезе положителен, но след това ми направиха 1 ПСР и още един бърз и двата си излязоха отрицателни, не са ме третирали като болна ( докато не излезе ПСР резултата ме бяха отделили ,което е нормално). Не съм заплащала нищо допълнително. Не се стои с маска - персонала е с маски. Цените в сайта са за Неосигурени лица.

# 247
Момичета, има ли от вас раждали при Жасмин Костов? Доволни ли останахте? За естествено раждане питам.

# 248
Момичета, има ли от вас раждали при Жасмин Костов? Доволни ли останахте? За естествено раждане питам.
Аз ще раждам при него на 02.03 ми е термина за нормално раждане.За сега съм доволна 🙂

# 249
Аз ще раждам на 11 при него секцио. Моя много близка приятелка ражда нормално при него лятото и беше много доволна. Изтекли и водите през нощта. Докато дойде доктора постоянно се обаждал да пита как е. После много и помогнал и психически и физически, дори и държал ръката. Тя се шегува, че едва не му е счупила някой пръст на ръката хаха.

# 250
Има ли тук момичета, които са били на преглед или са раждали при доктор Мирослав Иванов?

# 251
Аз не съм, но може да ми се наложи, защото Цонев ще отсъства около терминът ми.
Говорих с едно момиче, което е раждало при него и беше с много добри отзиви.
Има ли тук момичета, които са били на преглед или са раждали при доктор Мирослав Иванов?

# 252
Точно поради същата причина питам и аз.. дни преди теминът ми се очертава и би било добре да чуем някакво мнение на мами, които са
се срещали с него.

Аз не съм, но може да ми се наложи, защото Цонев ще отсъства около терминът ми.
Говорих с едно момиче, което е раждало при него и беше с много добри отзиви.

# 253
Тъй като и аз съм в същата ситуация с др Цонев, по-скоро мислих да се доверя на дежурния. В този смисъл има ли доктор в МД, който категорично не препоръчвате?

# 254
Момичета знам че може би по-назад го има разискаван този въпрос, но ще може ли да споделите или да ме насочите за цените я МД. Разбрах че тези в сайта са за не осигурени, а мен ме интересува за здравно осигурени🙂

Общи условия

Активация на акаунт