Майчин дом Варна - тема 12

• 59 773
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте мили момичета. Чета ви с интерес, тъй като и на мен Дай Боже ми предстои раждане, но имам нужда от вашия съвет. Аз съм от Бургас, но тъй като тук съм много напатена от лекари искам да родя в Майчин дом. Интересува ме кой доктор бихте ми препоръчали за секцио. Някой който прави красиви операции. Имам една операция от извънматочна бременност. Корема ми е зашит на криво и над шева имам кожна гънка. Бих искала, ако е възможно да оправят това недоразумение със секциото. Цял живот съм спортувала. Легнах на масата с преса а ме изкараха като торба... Малко ми е неудобно да споделям такива интимни неща, но тази операция толкова ме травмира че не се показах гола пред мъжа ми близо 6 месеца. А за рева който изплаках, няма да ви говоря. Та приемам съвети с голяма благодарност 💗 Прикачвам и снимка

# 271
Виждала съм секцио на Анна Атанасова, веднъж непосредствено след като махнаха превръзката и после на моя приятелка и бих го определила точно като красиво. Дали би по поправила обаче предишна операция, според мен, тя ще каже след като я види.

# 272
Да, точно и аз това си мисля. Поправка дали може без пластика 😒

Виждала съм секцио на Анна Атанасова, веднъж непосредствено след като махнаха превръзката и после на моя приятелка и бих го определила точно като красиво. Дали би по поправила обаче предишна операция, според мен, тя ще каже след като я види.

# 273
Д-р Станева 🤞👌🤗
Здравейте мили момичета. Чета ви с интерес, тъй като и на мен Дай Боже ми предстои раждане, но имам нужда от вашия съвет. Аз съм от Бургас, но тъй като тук съм много напатена от лекари искам да родя в Майчин дом. Интересува ме кой доктор бихте ми препоръчали за секцио. Някой който прави красиви операции. Имам една операция от извънматочна бременност. Корема ми е зашит на криво и над шева имам кожна гънка. Бих искала, ако е възможно да оправят това недоразумение със секциото. Цял живот съм спортувала. Легнах на масата с преса а ме изкараха като торба... Малко ми е неудобно да споделям такива интимни неща, но тази операция толкова ме травмира че не се показах гола пред мъжа ми близо 6 месеца. А за рева който изплаках, няма да ви говоря. Та приемам съвети с голяма благодарност 💗 Прикачвам и снимка

# 274
Благодаря много.

# 275
Д-р Анна Атанасова, д-р Цонев и д-р Костов
Но за поправка на стара операция незнам дали ще стане 🙂

# 276
Благодаря за отзивчивостта 🙂
Ще направя скоро консултация с някой от тях.

# 277
Здравейте, момичета! Hug
Бих помолила за мнение, ако има момичета, които са правили планирано секцио
при д-р Цонев, дали са доволни, защото съм чела негативни мнения,
не че се влияя от тях, но и моето мнение за него е, че той се дърпа и притеснява
леко от секцио, ориентиран е предимно към естествено раждане.
Доста съм притеснена, все този въпрос ме гложди, дали мога да му се доверя,
защото съм в напреднала възраст, първо раждане, с тромбофилия,
трябва ми опитен лекар, на когото да се доверя, а на д-р Цонев някак не мога,
такова ми е вътрешното усещане поне засега.
При него съм записана на ЖК, що-годе съм доволна, отношението му е добро,
отделя ми внимание, но раждането все пак е друго нещо.
Той ли издава ли направление за раждане, или от джипито се взема?
Малко ми е неудобно да се уговоря с друг за секциото,
но ако все пак реша, как става прехвърлянето?
Благодаря предварително! Heartpulse Късмет желая на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 278
Здравейте, момичета! Hug
не че се влияя от тях, но и моето мнение за него е, че той се дърпа и притеснява
Благодаря предварително! Heartpulse Късмет желая на всички! Flowers Four Leaf Clover
Привет, не мога да помогна със съвет за д-р Цонев. По другите въпроси: следящия лекар издава направлението за хоспитализация при раждане, като това направление можете да използвате за всяка една болница. Т. Е. нямате задължение да родите точно в МД, избора е Ваш. Нямате задължение и да родите при следящия лекар, можете да родите при постъпване при дежурния или да си изберете лекар. За избор на лекар има такса, като наближи времето, отивате при избрания от Вас лекар, коментирате дали би поел ангажимент и уговаряте дата. След това си постъпвате в болница, а накрая плащате дължимото плюс избор на лекар/екип. Нямате ангажимент да уведомявате следящия. Много жени не раждат при следящите бременността лекари. Успех.

# 279
Аз се следих при Яков, направлението за раждане ми го издаде Личния лекар. По принцип трябва следящия да го издава ,но ето ,че моя следящ не го прави. Трябва да питате самия следящ как процедира.

# 280
Лекарите, които работят по НЗОК издават направление за хоспитализация, като д-р Цонев, а тези които не работят с НЗОК искат направлението от ЛЛ.

Да, д-р Цонев е за нормалното раждане, но е хубаво да обсъдите секциото, щом това е важия избор. Ако все пак имате съмнения, то може да се обърнете към Яков, А. Атанасова, Костов, Бейлерян - все добри специалисти и в секцио (по мои наблюдения). Д-р Атанасова едва ли ще постави под въпрос решението Ви, Бейлерян също би откликнала без проблем.

# 281
За секцио бих Ви посъветвала да се насочите към д-р Яков, д-р Станева, д-р Костов.
Здравейте, момичета! Hug

# 282
Благодаря много на всички ви, момичета! Hug Heart
При мен няма как да е естествено раждането, това въобще не подлежи на дискусия,
като се почне от възрастта ми, и се стигне до други фактори,
заради които от момиче ми казват, без да съм питала даже, че секцио ще раждам,
включително и д-р Яков, който познавам добре, затова и той е първият отпаднал
от списъка ми, добър специалист е, да, но си имам лични причини,
поради които не искам да съм при него. Решила съм, че в МД ще раждам,
затова се насочих направо натам, исках следящият гинеколог да направи секциото,
защото ще е запознат със случая ми и ще съм по-спокойна,
но стана точно обратното, постоянно съм притеснена от мисли какво ще стане,
дали ще се справи, към кого да се обърна и т.н.
От отношението на д-р Цонев съм доволна, не мога да се оплача,
обаче за секциото ме спират някои неща...
Може би към д-р Мирослав Иванов съм се насочила засега, д-р Станева евентуално,
но все пак, ако някое момиче е правило секцио при д-р Цонев, ще се радвам да сподели мнение! Blush
За екип ще си платя, за мен е много важно правилно да се прецени кога да се извърши,
защото ще бия кръворазреждащи минимум до 48 ч., възможно е и 24 ч.,
зависи колко е гъста кръвта ми преди секциото.
Освен това искам и предварително всичко да се обсъди с анестезиолог,
както е редно, а не в последния момент, че съм и с отрицателен резус-фактор.
Не знам как процедират, но ще питам, защото това е много важно
и той трябва да е запознат предварително със случая ми.
Иначе, да чукам на дърво, засега съм в добро здраве,
нямам придружаващи заболявания, които да оказват влияние на бременността.
Имам още време, ще помисля какво да правя...
Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

# 283
Мирослав Иванов беше в екип с Яков на моето секцио, следователно той завърши операцията и мога да кажа ,че съм доволна. Отношението му е топ, а оплаквания от операцията нямам до момента, изключително добре зараства. ✌️

# 284
Мирослав Иванов беше в екип с Яков на моето секцио, следователно той завърши операцията и мога да кажа ,че съм доволна. Отношението му е топ, а оплаквания от операцията нямам до момента, изключително добре зараства. ✌️
Благодаря много! Бързо възстановяване! Heart
Да разбирам, че са двама лекарите в екип, които извършват секциото,
в смисъл, че мога двама да избера, или всеки работи с някого в екип?

Общи условия

Активация на акаунт