Майчин дом Варна - тема 12

• 59 789
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Аз искам да попитам, багажа в какво го искат: сак, куфар, торби? Или няма значение?
Незнам точно, но аз моя го приготвих в куфар. Като съм ходила на прегледи съм виждала чакащи майчета за приемане и със сакчета, и с куфари, та явно няма някакво изискване

# 421
И моето бебче беше с жълтеница, доста спинкаше горката. В деня на изписването отново ни взеха изследвания за билирубин, не се наложи поставяне под лампа и ни изписаха.
Беше кофти за близките, които чакаха дали ще ни изписват, защото трябваше да пътуват от други градове. Разбрах за изписването едва в 11 часа, когато бе педиатричната визитация.

# 422
Някоя от вас може ли да изкаже мнение за д-р Корновски ? Остава ми още месец и половина до раждането и се чудя кой лекар от МД да избера. Не съм от града и не се следя там следователно не съм и много запозната. Все още не знам  дали ще раждам нормално или със секцио, но много ми се иска лекарят при който ще раждам да е заинтересован  и внимателен. Преди това ми се наложи да ме приемат в болница в града в който живея и съм меко казано потресена и от престоя, и от отношението...

# 423
Моето бебче беше с жълтеница, но взеха кръв да видят стойностите и не бяха прекалено високи и си ни изписаха.
Аз багажа си го бях приготвила в малък куфар.
И аз в 8ми месец имах само 1 преглед. Мислих, че нещо са ме прецакали,но явно не съм само аз...

# 424
Искам да споделя за страхотното отношение,което получих в Майчин дом по време на естественото си раждане. Отначало бях малко предубедена,но наистина си струва - стаите са чисти, чистят ги всеки ден,носят вода и чай,ако желаеш, храната е мн вкусна. Относно специалистите- раждах при д-р Цонев и ако раждам отново, не бих се поколебала да е при него. Специални благодарности на д-р Казаков,д-р Иванов,д-р Добрева и всички акушерки, изключително мили и отзивчиви( едно-две изключения,но явно не им беше ден;) с две ръце препоръчвам за раждане, грижеха се и за мен,и за бебчо отлично.

# 425
Здравейте, знаете ли кога и как се издава направлението за хоспитализация? Следя се в АГ, но ще раждам в МД. Казаха ми, че ще ми издадат направление в 38 г.с., но как се процедира, ако раждането тръгне преди това?

# 426
Ще ви го издадат на място по спешност, ако се наложи. Wink Може и да звъннете в МД да питате, но съм сигурна че няма да ви върнат заради липса на направлението.

# 427
Ако раждането започне преди да е издадено направлението от следващия гинеколог се издава от спешния център на болницата, при постъпване за раждане.
Никой не връща родилка, спокойно.
Успех!

# 428
Някой да е раждал индуцирано с вагинално хапче в МД?

# 429
Здравейте, имам един въпрос, който навярно е задаван, към тези вече раждали във МД - има ли списък с необходими неща за болницата за раждане. Ако може да споделите и акушерката ли трябва да попитам за него или на регистратура. Благодаря предварително.🤗

# 430
Здравейте, имам един въпрос, който навярно е задаван, към тези вече раждали във МД - има ли списък с необходими неща за болницата за раждане. Ако може да споделите и акушерката ли трябва да попитам за него или на регистратура. Благодаря предварително.🤗

# 431
  • Варна
Здравейте, предвид Ковид обстановката, в момента показват ли бебето на бащата след като се роди или направо на изписването?

# 432
Показват го и му дават да направи снимка.
Здравейте, предвид Ковид обстановката, в момента показват ли бебето на бащата след като се роди или направо на изписването?

# 433
На моят мъж пък не го показаха!

# 434
Раждах секцио в МД Варна преди около 7 години.Много съм доволна.Тогава беше спешно секцио.Ако е планово колко дни по рано от термина се прави?В събота и неделя правят ли се ?

Общи условия

Активация на акаунт