ДЕСЕТИ КЛАС сме вече, ново НВО ни очаква, човече

• 33 436
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз не искам да съм на мястото на седмокласниците и зрелостниците!
На миналогодишния седми клас им отпадна материал от един срок, на тазгодишните трябва да им отпадне половината материал, за да са равнопоставени...

# 166
  • София
Слънчева, пепел ти на езика за отпадането за мат'рЯла за 7клас, да вземат по красота да ги избират, но да ме питат първо мен за моЙто гардже Joy
Може да не искаш да си на мястото на 7класниците и зрелостниците, но никакво абдикиране от 7класната тема. Joy Hug

# 167
Днес чета ,че и ние сме в червения сектор.В нашето училище има болни деца, но карантиринирани класове не.Децата са болни от вирус.Две момичета от класа ни са карантинирани заради болен родител,но техните тестове засега са отрицателни.
    НЕ ИСКАМ ДО!!!!!!Въпреки,че нашето училище беше единственото в града,което си провеждаше всички часове онлайн,не искам.Това е пародия на образование.

# 168
  • София
Айде и ние с анкета: Съгласни ли сме на ДО за 9-12-ти клас от 03.11. до 27.11. Frowning1 Въпреки че имаме общо 7 заразени ученици и нито един учител.

# 169
  • София
При нас, след педагогически съвет миналата сряда, днес втори ден поред има съобщение за заразени учители. До тук, потвърдени с PCR - 3-ма.
Броих колко паралелки са под карантина, общо 5. От училище с толкова много деца, само пет от тях болни... И един педагогически съвет... Имало е днес и други отсъстващи учители. Дано не се окажа права, но ми се струва, че трудовия колектив...
После как да не се ядосва човек? Даже, предвид хронологията на събитията, започвам да се чудя истина ли е или театър! Не може да са толкова...

# 170
  • София
Санака, под каква форма са ви пуснали анкетата? Запитване по мейл или?

# 171
  • София
Съобщение в Школо, а самата анкета се попълва в Office 365 през профила на децата.

# 172
  • София
Съобщение в Школо, а самата анкета се попълва в Office 365 през профила на децата.
Защо ви анкетират като вече са решили, че от 3.11 до 27.11, 9-12 клас преминават на ДО Grinning
Да се спази процедурата в обратен ред:)))
Значи ще очакваме включване и от 1АЕГ.

# 173
  • София
И ние имаме анкета за ДО от 03.11. - на сайта на училището.
Имаме 5 класа в карантина в момента.

# 174
  • София
Защо ви анкетират като вече са решили, че от 3.11 до 27.11, 9-12 клас преминават на ДО Grinning
Да се спази процедурата в обратен ред:)))
Значи ще очакваме включване и от 1АЕГ.
Някой на централно ниво е решил нещо?

# 175
Току-що по новините казаха, че всеки момент ще бъде публикувана заповед на министъра на здравеопазването.
От четвъртък затварят заведенията, гимназистите минават в ОЕСР. Засега за две седмици.

# 176
  • София
Ми, чудесно!
В АВО при нас няма раздвижване.
Училище онлайн, курс присъствен.
Прави впечатление, че всички гимназисти вече са настроени, че по-добре онлайн, отколкото с риск да попаднат в карантина. Всеки си има планове, къде ще ходи и какво ще прави, както се казва "неочаквана ваканция".

# 177
  • Варна
Школите по заповед отдавна трябваше да са онлайн Simple Smile. А защо да са във ваканция? Часовете ще бъдат по 40 минути, т.е. от 8.00 до 14.00 трябва да са пред компютрите. А после ако се запази темпото от пролетта, ще са си доста натоварени и следобедите. Същото и когато ходят на училище присъствено (нормално е на училище от 8.00 до 14.30, а когато има школа - до 16.30). Останалото е въпрос на самосъзнание и отговорност - достатъчно са големи, за да ги притежават.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 19:18 от Manzhelka

# 178
  • София
При нас са от 7.30 до 13, обядва и излиза. Прибира се към 17, учи и така!
Тези, които са втора смяна ще убият време със спане, ранобудните ще обикалят. МОЛовете не ги затварят, нали? Joy
Направо си е ваканция!
Никой не е затворил школите. Работят си с пълен график.

Офф, Манжелка, самосъзнание за какво?
Както каза ТМ, ставаме длъжници на децата си! Това не е нормално! Моля ти се!

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 19:20 от Слънчевата

# 179
  • Варна
Слънчева, видях заповедта. Преустановяват се и извънкласните дейности в школите в присъствена среда.
Не мога да сложа линка, слагам снимки:

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 19:30 от Manzhelka

Общи условия

Активация на акаунт