ДЕСЕТИ КЛАС сме вече, ново НВО ни очаква, човече

• 33 421
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Лулу, радвам се, че сте добре! Hug

# 451
  • В светлината на слънцето
Слава Богу до пневмония не стигнахме, макар аз и майка ми да имаме някаква остатъчна кашлица. Но беше много, много тежко. Почти седмица висока температура, силно главоболие, болки дори в очните ябълки, а тялото си го усещаш, все едно валяк е минал през теб няколко пъти. Нямаш сили за нищо, дори да лежиш. И си унесен постоянно. Мъж ми имаше една нощ, в която смени 20 (ама буквално) тениски и под него оставаха локви вода. Аз си мислех, че имам вкус, оказа се, че нямам. Това беше в общи линии. Но е много гадно, нищо общо с друг вирус. Аз и двустранна пневмония съм карала няколко пъти, пак не е било такова. Тук си просто без никакви сили за нищо.

# 452
Lulumba, важното е , че вече е минало.

# 453
  • София
Лулу, радвам се, че сте оздравяли!❤

# 454
  • София
Лулу, радвам се, че вече сте добре! Прегръдки

# 455
Лулу, радвам се, че всички вече сте добре!
Как се лекувахте? В тази неразбория с недостиг на лекарства, направления...Някой ви пазарува ли, аз и това го мисля, ако се затворим всички у дома...

# 456
Лулу,радвам се,че сте добре!!!Аз в момента съм в някакво подобно състояние,но по-леки болки в мускулите,Т беше до 37.7.Три дни нямах сили да мърдам,едно такова унесено,отнесено. И се потих много.Изолирала съм се на единия етаж на къщата,всички други са на втория,безконтактни с мен.Личния  каза да си кротувам у дома,до 38  градуса нищо да не правя,ако има проблем на 112.
   Мисля,че вече съм добре.
   И ние имахме анкета,повечето родители са за онлайн,повечето деца също.Аз искам да се променят нещата с това онлайн и откъм учители и откъм ученици.Иначе няма смисъл.Написах си мнението ,какво съм забелязала този път в онлайн участието на учителте,постът ми беше изтрит.

# 457
  • София
Моите деца май го изкараха с разстройство. Вкъщи са си от ваканцията. Наборката нещо се отпуска тази седмица и я мързи и онлайн.

# 458
Марулета,бързо оздравяване!
Ние все още нямаме анкета...

# 459
  • В светлината на слънцето
Марулетка, дано дамо с лекото мине!
Free Soul, от първия ден още бяхме на антибиотик (азакс, тоест азитромицин). Плюс вит. D. Сега сме на разни възстановяващи - един куп. Всичко ни го купуваха от аптека добри съседи. И кучето ни разхождаха. Само им пратих рецептата на вайбър. Имахме късмет, че имаше аб, чух че сега няма.

# 460
Бързо оздравяване и възстановяване на всички.При нас пуснаха съобщение че от 12.11 ще продължат присъствено.

# 461
  • София
Има ли тук родител на дете, преминало по желание в дистанционна форма на обучение?
Ако да- моля да ми пише!
Благодаря!

# 462
Благодаря ви!Аз мисля,че изкарах лека форма,още повече,че бях контактна с приятелка,която беше много контактна с нейна друга приятелка,с тежка форма.
   Добре съм,стоя си изолирана у дома.Само дето кафето ми горчи,а аз съм кафеман.И снощи не усещах шарената сол,дето ММ ми тикаше в носа,а аз мразя шарена сол.Кога мога да си направя надежден тест за антитела?
   Чакаме решение зали миваман дистанционно децата или се връщат в клас.Онзи ден нашата класна пусна анкета в 17.00 ч следобед,РУО я искали до вечерта.Което ме наведе на мисълта,че едва ли е от РУО,може би училището се сещат да си питат нещо.РУО едва ли ще пуснат вечерта и то не анкета,ами класната пита на какво мнение сме.
    Ама както и да е.
Да решават как ще учат и да се стягат и двете страни,че нито учители са сериозни,нито ученици.

# 463
  • София
Аз пък да измрънкам, че в НПМГ са вдигнали успеха за стипендия по успех, на 5,90.
ДО извади повече отличиници...
Не съм доволна, мрън! Поне да бяха казали още в началото.

# 464
  • София
Лулу, радвам се, че сте по-добре вече.
При нас дистанционното върви, къде върви, къде го бутаме.
Силно се надявам за НВО да отпадне.

Общи условия

Активация на акаунт