ДЕСЕТИ КЛАС сме вече, ново НВО ни очаква, човече

• 33 446
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Така съм се напрегнала с това ДО и аз, че не ми се говори! И този път няма да обвинявам набора!
Чакам с нетърпение да свърши, някога...!

# 541
  • София
Аз, пък, днес цяла сутрин си късам нервите с интернет- доставчика!🤬 Извиняват ми се, че има авария и целият квартал няма ТВ и Интернет. Работели по отстраняването на аварията. Ако до ранния следобед не го оправят, тийнът ще се дзвери на телефона, който често забива. Аман от това ДО! Идва ми, като Милена Славова да ревна "нЕам нервииииии, нЕам нервииии....." 🤬🤬🤬

# 542
  • София
Ииии... пълен локдаун през декември! Ще работят само хранителните магазини, банките и аптеките. Ай, честито! Smirk

# 543
  • София
НЕма да стане! Утре друго ще е, мирише ми и че някой ми е да си тръгне.

# 544
  • София
Оффф, надявам се, че и при затворени вериги магазини, ще се намери работа за 2-3 седмици и няма да стоя затворена у нас. Ей го е, имаме над 25 магазина, няколко склада, ревизии до Великден не можем да стигнем да им направим.
 Ш'съ гръмна! Smirk

# 545
  • София
Ииии... пълен локдаун през декември! Ще работят само хранителните магазини, банките и аптеките........
...... и болниците.🤐

# 546
  • София
Объркали сте се нещо, нали чухте кой говори.
Утре да видим кой какво ще продължи да говори.
Заведенията ще ги затворят след болниците и аптеките.

# 547
  • София
И ние имаме прахосмукачка - робот - Xiaomi - от Али експрес. Много съм доволна. Може и да мие. Имаме и машинка за чистене не прозорци Simple Smile Изобщо, не мога да се оплача. С това затваряне по къщите и с тези машинки, само едно готвене ми остана, пък аз не съм много по тази част.

# 548
  • София
Айде, ДО до 21.12.

# 549
  • София
Нашето китайче пристигна в понеделник (oт черния петък в емаг си поръчах и аз Xiaomi). И наборът сякаш само това е чакал - хвърли се да го настрои, свали приложения на моя и неговия телефон, пусна го да прави карта, ама не бяхме вдигнали кабели, столове, да я начертае веднъж изцяло. Вчера ми пише "влизах ти в мейла, че ми трябваше секюритито, да знаеш, че съм бил аз. Пуснах я да сканне пак, направи си мапа, ама забраих да ѝ отворя килера. Сега ще видя как се едитва мапа". Добре, че все още му разбирам речта, особено като е писмена. Ако говори не винаги всичко му хващам Joy След час пак ми писа - "Едитнах мапа, от апп-а става много лесно, вече има подробна карта на първия етаж, може да я видиш, синкнала е и при теб". След още половина час "не влиза в банята, ама гледам видеа - правят им рампи, да се качват. Ще мисля някаква. Оплете се в кабелите зад бюрото ми, спасявах я". След още половин час "да я мятам ли и горе? да сканне и там?" (реших, че пита дали да я качва на втория етаж). Вече се ядосах, казах да спре да се занимава с прахосмукачката и да влиза в час. Вечерта ни посреща - много яко, вече не ходел по боклуци. Аз - ъъъ, я пак Rolling Eyes? Ами, като чистим събота-неделя, в понеделник по босите му крака вече се лепяли боклучета всякакви, все едно от месеци не сме чистили. Той пускал прахосмукачка в стаята си (не знаех официално, но го подозирах), но в останала част от къщата било прашно. Сега било ОК, утре щял да пусне и моп-а, освен да смуче и да мие. И пак избухна с фраза "като доква много спинва". В превод - когато реши да се прибере на станцията си за зарежане много се въртяла в кръг около нея, преди да се качи.
До Коледа, както се очертава да са по домовете, цялата къща ще е пригодена за китайчето. Колко малко трябвало да предизвикаш интерес, оттам ентуаизма и креативността идват сами. Да измисли, там, рампи, да организира кабели, да рационализира, каквото може и ще трябва нова джаджа да търся, да не скучае Joy
Санака, това май беше ясно предварително....всичко ли приеха от мерките? Отивам да чета.

# 550
  • София
Почти всичко. Оставиха отворени театрите и магазините, които са извън МОЛ. Забраниха всички извънкласни и спортни занимания за лица под 18г. Flushed , затвориха фитнесите, но оставиха басейните. Абе, някои неща леко ме недоумяват /измислих нова дума Bowtie /

# 551
  • София
Ех, Санака, можеше и болниците и аптеките да затворят... Театрите - отворени, музеите и галериите - не,  'щото не се спазвала дистанция.... Те там едни тълпи...Народът първо е там, после на дискотека/чалготека

# 552
  • София
Мандаринка, и аз поръчах такова. Точно си мислех, да оставя ли роботчето при куриерите или да  си го взимам. Чаках да чуя мерките. Ще го взимам. Joy
ДО ще продължи до първа пролет, щото...
Няма да се ядосвам. Пълно отбиване на номера, дори вече не ме интересува, кой го отбива тоя номер.
Взех безжични слушалки на младежа, както и стол. Слушалките прибрах от куриера, чакаме стола. Младежът също го чака, оплаква се всяка вечер, че го боли гърба. Дано да му е удобен, защото се очертава дълго време да изкара на него. Оценявам го, като най-наложащата покупка, която направих.
Той е свикнал с много движение. Още пролетта взехме лостове, ластици, гири от декатлон, но му е недостатъчно. Излизат с децата, обикалят квартала като луди, навъртат по 10 км. Виждам го вече, че е като буре с барут, но...
Надявам се да излезем от това здрави, във всеки смисъл!

# 553
  • София
Аз наместих малкия на телефон със слушалки. Имаме само един компютър, на който аз ще работя. Голямата е на нейния телефон следобед. Тоя месец го пиша дупка и това е.
Аз мета, за да си изкарам яда.
Все пак, добре че Гугъл Класрум са се ъпгрейднали и вървят на телефон.

# 554
  • София
Аз мета, за да си изкарам яда.
Яхането на метлата, в буквалния и в преносния израз, винаги е за предпочитане, пред отчаянието. Продължаваме напред!🤪

Общи условия

Активация на акаунт