ДЕСЕТИ КЛАС сме вече, ново НВО ни очаква, човече

• 33 467
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мандаринка, мъж ти да не е риба? И моят не може да стои на едно място. По време на ИП две седмици стоя вкъщи, през което време: прешпаклова и боядиса стаите на трите деца, залепи тапети, монтира няколко лампи, скова люлка на двора /за мен Blush / и рампа за колело за малкия. До скоро брахме домати от тазгодишната му реколта, имаме буркани за готвене за цялата зима, като последните ги обра зелени и през уикенда направи туршия. Абе, много съм гледАла, като съм се женИла, много! Sunglasses Слънчева, умни хора са туй, жените Везни! Joy

# 226
  • София
Бааа, аз като съм Риба, даже и един хляб на съм омесила! Joy
Обаче, не сме свърта на едно място, верно си е! А, да, отдава ми се да гледам растения. Бих могла и домати да гледам...

# 227
  • София
Абе обърках се. Циганките ли умряха или нещо е като форум за запознанства 🤣🤣🤣. Да взема да се похваля Аз, че друг от фамилията няма. Много съм работна и умна. Мога да готвя,мога и да не готвя. Общо взето това ми е водещото мото в живота. 😄

# 228
  • София
Слънчева, сигурно имаш някоя ранена луна във Везни и затова не си месила. Joy

# 229
  • София
МъжО е Стрелец, но отговаря на "рибния" профил Joy
Ние сме с терасата на покрива, сега предстои да се "зазими", което си е хамалогия, мен ако питате.
Иначе, по стечение свише, аз и наборът сме родени в един и същи ден - така реши, не е планово раждане, както е модерно напоследък. А щерката и мъжът ми, по още по-невероятно стечение свише, отново са родени на една дата - така реши пък тя, не е нещо планово, да се повторя.
Но ето, и емоционално, и като светоусещане, и като темперамент сме на двойки еднакви/подобни. Наборът много бързо се сприятелява, не е срамежлив, в компания е активен, но ако няма жив контакт, не му пречи. Аз мога да подхвана лафче с магазинерката през пердето на пробната и да си разкажа майчиното мляко, но и  не ми пречи със седмици да съм в къщи. Много сме емоционални, лесно палим, викаме, лесно ревем (що сълзи проля за едно врабче от една детска песничка преди десетилетие и отгоре и наскоро каза, че още я помни (зъзне на студа малкото врабче и подскача от краче на краче, нещо подобно).
Щерката е като баща си - каква изненада. Срамежливи, интроверти, може да се разсърди за нещо и с дни да не си каже. Но иска свят, хора, салтанати...така де, писах вече.
Аз определено не съм риби - каквото и да посадя - умира, хора! Просто не върви! Изсъхва, изгнива, намира си, там, причина. Мнооого депресивно Joy

# 230
Слънчева, сигурно имаш някоя ранена луна във Везни и затова не си месила. Joy
Възможно е рецептите й да са пълни с правописни грешки и да се страхува да не замеси зелена баница, а да излезе пай с Мери Джейн.Joy

# 231
  • София
Ахахахаха, Дидевааа

Ще си прегледам тефтера! 🤣
В момента бих пробвала такава баница! Че бих и почерпила много хора с нея!

# 232
  • София
Брех, че ме подсети! Някой не е ли пробвал Мери Джейн за борба с короната? Тя, дет' се вика, лекува глаукома, рак, безсъние... С една корона ли няма да се справи? Nerd

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 20:06 от sanaka

# 233
  • София
Кофишопове в главите ви. Срамота.

# 234
  • София
Санака, като ги гледам Холандците, не знам.. Ама там май още зимата им затвориха веселите магазинчета? Или бъркам? Някой, с контакти в Нидерландия, да ни съдейства за една поръчка с кексчета?
(Момичета, пак ще ни тръгне име на темата)

# 235
  • София
Бъркаш. Дъщерята завърза здрави връзки. Хубава страна

# 236
  • София
Шегата настрана. Ние пък имахме родителска  и то успешна, поне от моя страна технически. Чак се чудя защо досега не са били така организирани. Всичко е ясно на съда, да влезе убиеца. Нищо интересно. И Ковид не беше сред.темите и слава богу. Благодарение на форума съм много информирана. Това сериозно.

# 237
  • София
На седмокласното НВО бяхме на бЕло, на десетокласното - на Мери Джейн. Не ми се мисли за ДЗИ. Joy

Masissa, "да влезе убития" е казал съдията. Laughing

# 238
  • София
Санака, виновно е червеното.😎

# 239

Общи условия

Активация на акаунт