ДЕСЕТИ КЛАС сме вече, ново НВО ни очаква, човече

• 33 354
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Да допълня Русалката, макар и да съм “външен човек” за темата— наистина появата на дамата не само тук, а и в другите теми прилича много на постиянно напомняне  “колко сме добри”, а пък другите - или не се справят или са прехвалени. Това касае и училището, и ученика ...Ами - не го приемам за нормално и съм съгласна със Слънчевата, че дразни!

# 301
  • София
Слънчева, в горния пост в скрит текст питах нещо, което ме заинтригува, ако не ти е проблем да отговориш, ще съм благодарна Simple Smile

# 302
Да, напълно е възможно. В НПМГ профилиращите предмети за 11. клас са три. Третият е по избор. Учебните планове са качени на сайта на училището. От тях се вижда, че във всички паралелки, за които МАТ не е ПП, определен на национално ниво, има ученици, които са я избрали като трети такъв.

# 303
  • София
Да, напълно е възможно. В НПМГ профилиращите предмети за 11. клас са три. Третият е по избор. Учебните планове са качени на сайта на училището. От тях се вижда, че във всички паралелки, за които МАТ не е ПП, определен на национално ниво, има ученици, които са я избрали като трети такъв.

Благодаря,  това обяснява всичко Simple Smile

# 304
  • София
След седмокласната Одисея, никакви класации не ме интересуват. Интересувам се от предстоящото профилиране, подготовката за НВО, след 10-ти клас и накъде след гимназията.
P.S. С 300 зора си уредих работно време, което ще ми позволи да наблюдавам стриктно ДО, през следващите 2 седмици. За повече, няма да ме "огрее", че ситуацията е динамична 😱 Много се надявам, този път да ме опровергаят, но .... а дано, ама надали.

# 305
  • София
Дидева ме е изпреварила! Kissing Heart
Да, на всички деца са предложени всички предмети, с изключение на информатика, която е трудно дс подхванеш   в 11 клас и физика, за която не е имало желаещи. Последното мен ме изненада...

# 306
Момичета, нещо май вируса не се отразява добре! Успокойте се, всеки има право на мение и не е нужно другите да са съгласни. Винаги има влизащи и пишещи в други теми,  в които едва ли им е мястото. Ама като ги влече......не може да ги спреш. Вместо да се заяждаме , може да си помагаме с инфо, а да се изнервяме ......няма смисъл.

# 307
Хаха, Desem, това ми напомна като бяхме малки със сестра ми. Баща ми е електричар и тя нали да му се четкоса, имаше неблагоразумието да го попита за нещо по урока. Ей, тоя човек пренесе гаража, извади батерии, жици, лампи, схеми. По едно време тя безсилна се облегнала и гледа през прозореца, той си свързва крушки и жички

# 308
  • София
Винаги има влизащи и пишещи в други теми,  в които едва ли им е мястото. Ама като ги влече......не може да ги спреш.
Така е, ние със Санака сме живият пример! Joy

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 13:34 от Слънчевата

# 309
Слънце, много зависи обаче както влизаш какво пишеш Simple Smile. Нормално е да се изкаже човек . Ама има такива , които са свръх компетентни,  а мнението им се базира само на "чух " или "един ми каза", аз тях имах предвид.

# 310
  • София
Така е, Бунова, ама обикновено обаждането (не просто четенето) в темите на други гимназии става след определени провокации на потребители от самата тема. Предполагам виждаш как никой от недолюбваните не се изявява сега темата на АК, нали? Но в случая с темата на НЕГ беше друго. Никой не е зачекнал в нея 1 ЕГ или потенциала на децата в нея. Wink

# 311
Е, то ако ще си дебнем гимназиалните сайтове и кметът на Варна не е Потних....
По една или друга причина често разглеждам училищни сайтове. На много места има допуснати грешки. Причините могат да са най-различни.

# 312
Русалке, в темата на АК винаги се намираше някой, който  да е засегнат, като от едната, така и от другата страна. Аз лично не го приемам, ама това е мое мнение. Всъщност във форума е актуална приказката за "хубавото гардже", за това мисля , че няма смисъл да се натяга атмосферата. Петък е, направете си едно хубаво кафе и се усмихнете. По-добре е, нали!

# 313
Петък е, направете си едно хубаво кафе и се усмихнете. По-добре е, нали!

Е браво бе, Бунова -кафе, съвсем ще ни развалиш

# 314

Е браво бе, Бунова -кафе, съвсем ще ни развалиш
[/quote]

В няма и 14.00 часа, как да кажа сипете си Бело Simple Smile. Ама то в кафето не се вижда, така че ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт