ДЕСЕТИ КЛАС сме вече, ново НВО ни очаква, човече

• 33 354
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • София

Наздраве, дами Wink Неочаквано добра комбинация...Laughing

# 316
  • София
Винаги има влизащи и пишещи в други теми,  в които едва ли им е мястото. Ама като ги влече......не може да ги спреш.
Така е, ние със Санака сме живият пример! Joy
E, айде сега! На нас ни се радват... повечето, пък тези, които не ни се радват, вероятно нямат значение. Joy То и Дидева я насмитат от време на време. В този ред на мисли, тежък седми клас я чака Дидева тази година. Laughing

# 317
  • София
Аз къде съм проспала тези страници.
Аз да си призная по едно време спрях да чета в седмокласната тема именно заради родители със състезателен дух
И с изключително надарени деца. Виках си брей моят много е зле, как ще я докара на изпитите. Добре че не загубих вяра в него. Та, Слънчева и Русалке👍.
Русалке, ама това питие вино и кафе, интересно ще да е😄

# 318
  • София

Само при чичко Тръмп го има, обаче..Laughing

# 319
  • София

Жалко, събрало е две мои любими напитки.

# 320

Жалко, събрало е две мои любими напитки.
Аа, открих го и тук https://advantis.bg/product/friends-fun-wine-cabernet-coffee-espresso/

# 321
  • София
Е, поне си отдъхнах, че и “нашата трева е толкова зелена, колкото на съседа”.Simple Smile)
Аз съм си доста критична, но така е като си видял “как би трябвало да бъде”. Сравненията са неизбежни.
Нещо снощи ме беше обхванало мрачно настроение и напрежение заради целия “бъркоч” , свързан с ДО. Но то очевидно е като първия сняг по улиците - “пак ни изненада”:)). Ще им дам една седмица срок да влезат в релси и после пак ще си говорим.
ТМ, как се справя твоят младеж с 5-минутките на Георгиев? При нас нещата не са от най-розовите. Все не му достига времето...Когато пък реши задачата без много разписване, точките са задължително драстично орязани. Вече е доста демотивиран от неуспехите...
Прекрасен и спокоен уикенд на всички!

# 322
  • София
Чак ме е срам да си призная, че едва на родителската среща, която се проведе он-лайн онзи ден, разбрах, че децата нямат или не включват камери в ДО. Но това за моя юнак е съвсем добре. Само да споделя, че като се разпадна връзката в средата на родителската среща, повече не можах да се включа, защото госпожата трябвало да ме покани, а тя явно не забеляза, че едно човече се е изключило.

# 323
  • София
ТМ, как се справя твоят младеж с 5-минутките на Георгиев? При нас нещата не са от най-розовите. Все не му достига времето...Когато пък реши задачата без много разписване, точките са задължително драстично орязани. Вече е доста демотивиран от неуспехите...
Прекрасен и спокоен уикенд на всички!
Ние сме при г-жа Кокинова. Тя предпочита тестовете изпитвания.

# 324
  • София
Зам. министър Т.Михайлова е казала днес, че ще препоръчат децата да са с маски в час, когато ги върнат в училище.
Това ми дава мин.надежда, че от 12.11 ще ги върнат за месец, до Коледа. Дано!
По-добре така, отколкото до март на ДО...

# 325
  • София
...... децата нямат или не включват камери в ДО. Но това за моя юнак е съвсем добре.
Аха! Познато ли, ви е?

# 326
  • София
Слънчева, в класа на сина ми са били с маски и досега. Не знам защо. Първо бяха без, после ми каза, че са ги помолили да слагат.

# 327
В АК са с маски и в часовете още от началото на учебната година. Беше си решение на колежа .

# 328
  • София
...... децата нямат или не включват камери в ДО. Но това за моя юнак е съвсем добре.
Аха! Познато ли, ви е?

На мен ми е познато в леко видоизменен вид. Вчера заварих девойката в час по биология - току-що излязла от банята, с кръпа на главата, седеше гола на стола срещу компютъра /без камера/ и се мажеше с крем за тяло, докато гопожата обясняваше нещо за онтогенезата. И после вика: "При ДО не запомням толкова в час." Е, как ще запомняш?! Smirk

# 329
  • София
..... Вчера заварих девойката в час по биология - току-що излязла от банята, с кръпа на главата, седеше гола на стола срещу компютъра /без камера/ и се мажеше с крем за тяло, докато гопожата обясняваше нещо за онтогенезата. И после вика: "При ДО не запомням толкова в час." Е, как ще запомняш?! Smirk
Санака, засмя ме, макар и тъжно.
Живи и здрави да са децата!

Общи условия

Активация на акаунт