ДЕСЕТИ КЛАС сме вече, ново НВО ни очаква, човече

• 33 439
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • София
У нас сме живи, надявам се и здрави, че то не знае човек в тия времена...
ДО гледам да не го наблюдавам, че се ядосвам. Каквото, такова...

В понеделник сутрин си бях у нас, влизам при него към 8 часа, нашия гледа нещо в тубата...
-Какво правиш?
-Ааа, доглеждам си нещо от снощи. Госпожата каза, че след малко се връща...
Joy

Просто искам да се събудя от този сън, а до тогава, вече съм на вълна да става, каквото ще!
В офиса вече изпадаме в ситуация, в която има контактни на членове от семейството, потвърдени с антиген тестове. Хората нямат останали отпуски, нямат болнични, страхуват се от ПСР тестовете. Изолират се в други жилища и идват на работа. Всички сме с маски в офисите. Играем на руска рулетка.  Това е!
Аз също си правих антиген, уж отрицателен, дано! ЛЛ не ми дава болничен за Т, написа на съобщение във вайбър какво да взимам за проблемните ми синуси. Ходя на работа.

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 12:50 от Слънчевата

# 511
  • София
И ние сме здрави. Голямата щерка вече три теста отнесе, все отрицателни. Тя има хроничен, невирусен фарингит /като баща си/ и от време на време подкашля, което обикновено никой не регистрира, но в тези времена... Плюс, че все се оказва контактна на някой. След поредния тест вчера, настоя да се изследва за антитела, с надеждата да го е изкарала без да разбере. Ами и антитела няма.
С ДО гледам да не се занимавам. Който си има ДО, да си го влачи. И малкият сам се оправя. След като отнесе едно наказание за гледане на youtube в час, вече не смее да съчетава часовете със странични занимания. /Даже вчера, когато сестра му се настани с лаптопа си пред големия телевизор, с намерението да си гледа сериала в час по математика Flushed , й каза: "Съветвам те да не го правиш, защото мен мама за това ме наказа." Laughing/
Останалите от семейството - аз, ММ и голямата - ходим на работа. Аз съм пренесла вкъщи писмената си работа, която, така или иначе, няма значение от къде я върша.

# 512
Радвам се че сте здрави.Бях се притеснил че сте направили нова тема без да ме поканите 😄Аз утре и вдруги ден почивам и смятам да изкарам предиобеда в стаята на синковеца докато е на училище онлайн да видим как протичат часовете 😄.Как мислите дали е късно вече да отнесе някой шамар 🙄😉

# 513
  • София
Ицо, мисля, че след 16 години, не се струва да си рискувате отношенията, заради едното ДО! Joy

# 514
  • София
Аз мисля, че никога не е късно за някой шамар Joy  Както се казва - винаги има за какво (това да се приеме с чувство за хумор, моля, да не ми пратите социалните)
И аз съм в офиса, в къщи някак се оправят. Само много готвене покрай това ДО... Проучвам прахосмукачки-роботи, защото май много съм изостанала с тези технологии и си нямам такова чудо на техниката, пък черен петък се задава.
Снощи наборът гледаше...голф. По телевизията Rolling Eyes Щом до голф е опрял и то по ТВ, скуката ще да е титанична!
Здрави сме, или поне така си мислим Joy

Последна редакция: ср, 18 ное 2020, 14:19 от мандаринка

# 515
  • София
Ние се караме ама малко с голямата, защото я мързи да отваря учебник и тетрадка. Само слуша...с едното ухо.

# 516
  • София
И аз ще съм благодарна за препоръки за робот. От 2 години съм им се нагледала. Изобщо, като сме рекли всичко да е дистанционно, така да бъде!
... е, не точно всичко... Relaxed

# 517
При нас До протича както навсякъде.Има съвестни учители, които са подготвили всичко и си преподават уроците и други, които закъсняват за час, отсъстват по някога....
 Аз пък съм в търсене на вертикална прахосмукачка,наборката да може да чисти с желание😉

# 518
  • София
Слънчева, моят избор в момента е между Xiaomi Roborock S5 max VS Cocotec Conga 5490. На една цена са в испанския амазон. При мен зора е да помни повече от една карта, защото трябва да чисти 2 етажа (не се качва сама по стълбите Wink )
Ще видя този петък какво ще пуснат наш'те скръндзави техно-магазини и ако има 50-тина лв разлика, бих взела от БГ, заради по-лесната гаранция. Ако не...Амазон не са като китайците, с които е малко руска рулетка. Но е важно да се поръча директно до БГ, а не през превозвач, защото тогава реално той е купувача. За едната доставка си прецакваш гаранцията.
Идеята на тези джаджи е да чистят всеки ден, настройваш ги там и те си се пускат, докато те няма. Когато се чисти всеки ден не се натрупва толкова прах и по мебелите. От това което чета, всички притежатели на роботи забравят за ръчните прахосмукачки, от време на време обират паяжините по тавана и толкова. Да видим как ще ни се получи на нас.
Мислих и за пречистватели за въздух, ама друг път ще попадам в техните дебри.
Между другото - много благодаря за насоките за таблета за рисуване!!! Вчера пристигна (от немския амазон, поръчах XP-pen 12) и сега ще отлежава в офиса до Коледа. Heart Eyes Така е опакован, че не мога да го пробвам и ще ми изтече времето за отваряне на диспут, ако има проблем. Ама здраве да е

# 519
  • София
Аз мисля, че никога не е късно за някой шамар Joy  Както се казва - винаги има за какво (това да се приеме с чувство за хумор, моля, да не ми пратите социалните)

Като с циганчето: като го видиш, Удари му един шамар - он си знае защо. Laughing

Аз пък съм в търсене на вертикална прахосмукачка,наборката да може да чисти с желание😉
А?

Аз откакто гледах по Господарите как прахосмукачка-робот се самоубива по стъблите, не си и помислям за такава. Joy

# 520
  • София
Мерси, Манадаринка! Сега ще ги погледна. Да, и аз заради ежедневното дребно почистване ги огледах. А сега, когато и децата са по цял ден вкъщи, освен съдомиялна по два пъти, трябва и да се чисти.

Надявам се, в близките 10 години, някой да измисли и домашен Chef-робот! Joy

# 521
Аз ползвам робот от около 2 год. Удобно е, защото мога си върша нещо друго. Има и миещи, но нашият е само като прахосмукачка.  Xiaomi  е , купуван е от Али експерес, но го  има в e-mag. Пускаш го и излизаш Simple Smile, ако можеш де Simple SmileSimple SmileSimple Smile в тези времена.
 https://www.emag.bg/robot-prahosmukachka-xiaomi-mi-robot-vacuum- … ;X-Section=search

# 522
Аз съм със стара румба и много си я обичам, но си е глупавичка. Като си хареса някой ъгъл, го изтърква от чистене, а другаде не ще да ходи изобщо.

Колкото пъти вляза в стаята на набора, той е в междучасие.

# 523
  • София
Еее, Санака, той ще да е бил глупавичък тоз робот на господарите. Сега са много hi-tech вече - виртуални стени, no-go зони, сензор за това и онова. Аз чета, че хората си ги качват върху гардеробите, те си чистят там и по някое време ги свалят долу. Joy

# 524
  • София
Сигурно. Но не съм и много сигурна, че биха се спогодили с кучето. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт