ДЕСЕТИ КЛАС сме вече, ново НВО ни очаква, човече

• 33 790
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • Cobrs
Момичета, помня, че бяхте обсъждали в темата как да подарим на набора графичен таблет, без да се разорим, но не намирам дискусията. Ще ми ударите ли едно рамо, защото излишни 1000 лева нямам, а и неизлишни също.

# 676
  • София
Maggrat, ще стигнат. Най-евтини са падовете, но са по-неудобни. (https://plesio.bg/grafichni-tableti-c-69981588.html като първите 4, но нашият е вече на 5г.)
Скрит текст:
Баткото има едно старо Lenovo (за около 500 лв. бе, тежък, личат му го годините), което се ползва в моменти на изчерпване на "свободния достъп".
В началото на годината на девойката взехме Lenovo (x380 yoga), но с цена много различна от тази на нов (някакъв върнат или мостра, с гаранция - почти не вклюпван, единственият минус бе, че не е в кутия, но когато сме купували отвън но техника  чрез приятели, ни ги носят разопаковани). За съжаление човекът, от който го взехме, в момента не развива дейност (от някъде ги внасяше).

Ico, Шарлот е отговорила, даже по-добре от мен, нашата джаджа всъщност заради мерене на пулс сме я взимали. Дано всичко в наред при теб.

Санака, страхотно заглавие. Бройте ме с противогаз - имам служебен.

Младежът вчера цееели 3 часа писал по география - голяма жертва, подвиг , ползвал и бабата за консултант, цели три дни Joy

# 677
  • Cobrs
Честно казано, малко се ядосах. Как може да си пожелаваш подаръци над 500 лева, след като си наясно, че времената са трудни. Какво им има на шевните машини, фотоапратите, а и на книжките. Какви са тези дивотии, да му се не знае. Явно ще трябва да отида до Plesio и като абориген да соча и да питам това какво е, онова какво е. А половинката си е харесал маратонки, така че д...е да ми е яко тази година! Важното е да сме живи и здрави!

# 678
  • София
Maggrat, това ги влече. Не винаги се замислят за цена. Понякога искат неща, които смятат, че са готини, а в нашите очи не винаги е така. Може да се възмути от цената сандвича (сметката в ресторанта не го впечатлява, друг дава парите), но цената за геймърска мишка или як телефон изобщо не се коментира.
Скрит текст:
(Ние също си имаме наши глезотии , които ни носят удоволствие... )
Признавам, че много пъти съм отказвала, не защо не мога да го купя, а за "спорта", защото е супер неразумно, защото не съм сигурна до кога ще е интересно, не може всичко на момента... всичко стартира след като чух от малкият бърборко "нищо, купим ново"... или да посегнеш към спестяванията им, за да разбереш до колко наистина искат нещо.Joy
Преди 2 г. взехме часовник за сестра му за Коледа, той не искаше, не бил интересен подарък. Няколко дни след НГ размисли, освен сестра му и приятели бяха получили и вече му харесваше идеята - "добре, но ще е от твои пари

# 679
  • В светлината на слънцето
Тази година моите са повече от скромни. Наборката - парфюм и крем за тяло, брат й - шлем за колелото. На фона на предните години с геймърските лаптопи, това направо си е бонус за нас. Единственият проблем, че не остана време да ги купим преди да затворят. И сега ще бягаме в последния момент за подаръци. Изобщо с подаръците за всички положението е крах. Айде, другите ще ги вземем с мм на спринт, ама шлемът не може - трябва да се пробва.

# 680
  • София
Тази година за набора купих безжични слушалки за подарък и стол, от който имаше крещяща нужда.
Пресмятайки, че всеки месец купува от технополис обикновени слушалки за по 20 лв, безжичните ми се сториха добро вложение.
Стол той много искаше от миналите години, но геймърски. Тази година просто му казах, че съм му поръчала стол, но не е геймърски. Хареса му, удобен му е, възприе го като още един подарък. Аз няма да му троша хатъра, да се свети името ми, все с добро да ме споменава. Joy
И на себе си направих подарък, ама пък толкова тегава година, че съм си го заслужила. И за други близки ще има подаръци. Не, че съм започнала работа като санитарка в Пирогов, но на фона на цялата гадост през годината, ако не направя нещо, за да се почуствам аз и близките добре, за какво да го живея този живот, егати!
Ако не бяха затворили моловете, щях за 2 ч да съм приключила с всички пазари. Сега 2 седмици се вея всяка вечер из разни магазинчета, но поне си правя планувания брой крачки за деня. Satisfied

# 681
  • София
Вчера наборът спомена за нещо (не помня какво), че можело да му е за подарък за Коледа, отвърнах му, че е закъснял с поръчките. Ами така де, аз вече я свърших работата, сега остава  догодина да иска още да ходи на плаж с нас Joy

# 682
  • София
Слънчева, какви слушалки купи? Другата седмица ще ходя за телефон на ММ, да взема и слушалки за диваците... Те нищо не искат, само пари, ама после мрънкат, че нямат нещо...

# 683
  • София
Ето тези, взех ги около черния петък с около 30-40 лв надолу.
https://www.samsung.com/bg/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds-p … e-sm-r175nzwaeub/

Удобни са, не изпадат, казва че звукът им е много добър и за музика. Пробвахме ги и за разговор, микрофонът им е добър. Качеството на разговора си беше все едно си е от телефона.

# 684
  • София
https://xiaomi-shop.bg/index.php?route=product/category&path=73

Препоръчвам тези, жичните са много добри.
(професионална препоръка)

# 685
  • София
Тази година, ще подаря на тийна 5 дни на Боровец. Да се шуска по пистите и да си "проветри" главата от гейминга и ДО-то. Толкова. Тази Коледа, по-скромно.

# 686
  • София
Страхотен подарък, ТМ! Hug

# 687
  • София
Не мисля, че ще го оцени. Все нещо е недоволен. Абе, няма ли край този пубертет? То това не е възраст. Диагноза е!

# 688
  • София
Благодаря ви! Трябват ми за компютър. Ще поогледам още малко...
ТМ, това е мечтата на моята щерка, но не случи на родители. Аз зимата не излизам, ММ - и по-рядко. Иска да кара борд, но и със ските е доникъде..., Качвайки се на борд (с учител) на Витоша, беше с гипсирана дясна ръка цял месец, а и трета година след това си я наболява...

# 689
  • София
.....Качвайки се на борд (с учител) на Витоша, беше с гипсирана дясна ръка цял месец, а и трета година след това си я наболява...
За съжаление, зимните спортове са с висок травматизъм. И мен ме е страх, но .... мисълта, че времето в планината и чистият въздух, са ни доста необходими, надделяват над страха. Здраве да е!⛷🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт