Търся електронна книга - 30

• 73 988
  • 736
  •   2
Отговори
# 225
  • София
Здравейте!
Търся Братството на черния кинжал, книга 16 Крадецът.
Моля да ми я изпратите на пощата margohristova@abv.bg. Благодаря.
изпратих
Благодаря.

# 226
Здравейте!
Търся Братството на черния кинжал, книга 16 Крадецът.
Моля да ми я изпратите на пощата margohristova@abv.bg. Благодаря.
изпратих
Благодаря.
Здравейте
ако може да я изпратите и на мен
n4i3n2a1@abv.bg

# 227
Здравейте! Търся поредицата на Лейни Тейлър включваща "Мечтателя странник" и "Музата на кошмарите" на български. Рових навсякъде и за мое съжаление никъде не ги открих. Ако някой ги има, ще съм му благодарна да ми ги прати. poli8009@abv.bg

# 228
  • Mediterraneo
Здравейте, търся Всичко свое нося със себе си Херта Мюлер и Кажи на вълците, че със си у дома Карол Брънт
давам мейл
sillvie@abv.bg

Пратих "Вълците".

# 229
Здравейте група,търся книгата на Андрю Мортън:Даяна нейната истинска история на български. Ако някой я има може да я изпрати на емайл
 moni.antonova@abv.bg

# 230
Здравейте, търся Всичко свое нося със себе си Херта Мюлер и Кажи на вълците, че със си у дома Карол Брънт
давам мейл
sillvie@abv.bg

Пратих "Вълците".
Много благодаря Heart

# 231
  • Mediterraneo
Здравейте група,търся книгата на Андрю Мортън:Даяна нейната истинска история на български. Ако някой я има може да я изпрати на емайл
 moni.antonova@abv.bg

Пратих я.

# 232
Здравейте, ако някой може да ми съдейства със следните заглавия, ще съм благодарна🙂
Марта Хол Кели-"Люляковите момичета",
Виктор Падков-"Балада за Георг Хенрих",
Галин Никифоров - "Лисицата"
semdeviatova@gmail.bg

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 22:13 от vivi**

# 233
  • Mediterraneo
Имам "Лисицата".

# 234
Здравейте,
Някой има ли книгата на Нина Ничева "Подкрепа от небето " в pdf?Моля да ми пише,благодаря

# 235
Здравейте, търся " Седем дни от нашия живот" на Франческа Хорнак.
nevqnka_89@mail.bg
Благодаря предварително!

# 236
Здравейте група! Интересувам се от книгата "Коледна тайна", но живея в чужбина, съответно мога да си я набавя само онлайн, но не я откривам. Дали случайно някой я има? Simple Smile

# 237
  • София
Ничева, Нина - "Подкрепа от небето" - https://dox.abv.bg/download?id=da64f53bfe# - Линк за сваляне

Карън Суон - "Коледна тайна" - https://dox.abv.bg/download?id=e11998db2b# - Линк за сваляне

# 238
А на някой да му се намират втора и трета книга от "Долината на драконите" на Елена Звездная отново Nerd освен фрагментите друго не намирам :/

# 239
Здравейте! Търся в електронен вариант учебници по английски език (начинаещи), гръцки език и руски език ( говоря и двата езика, “куца” ми граматиката ). Благодаря Ви, дано някой да има!
asia_karamfil@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт