Търся електронна книга - 30

• 74 151
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Привет, привет Heart
Имате ли представа дали има в ел. вариант книгата на Джоджо Мойс - Подаряваш ми звезди?Blush

# 316
  • Berlin
Не ви ли е страх така свободно да поствате мейлите си? Тази тема сигурно е рай за ботовете.🤨

# 317
  • Варна
Люси Елеазар е български автор и избягваме изпращането на книгите й по разбираеми причини.
Да знам, че е български автор, но попаднах на нея в старите варианти на темата и там са били изпращани. Затова попитах.
Няма проблем. Има толкова много неща за четене, че ще мина и без нея.

# 318
Люси Елеазар е български автор и избягваме изпращането на книгите й по разбираеми причини.
Да знам, че е български автор, но попаднах на нея в старите варианти на темата и там са били изпращани. Затова попитах.
Няма проблем. Има толкова много неща за четене, че ще мина и без нея.
Точно ти ме издразни, погледна ли си пощата, от първото ти питане са там  книги.Сигурно имаш причини, но  и аз имам да ми се случва често без обратна връзка да пращам, има ли ги ,нямали ги, напразно ли търся да пратя.Сори...

# 319
  • Варна
Точно ти ме издразни, погледна ли си пощата, от първото ти питане са там  книги.
Много съм за бой. Flushed
Отивам да си ги чета.No Mouth

# 320
https://dox.abv.bg/download?id=81cea8a8dd# - Линк за сваляне

Л. Дж. Шен - Красиво безрасъдство

Здравейте,само да попитам преди да съм я свалила ,книгата част от поредица ли е или е самостоятелна Blush

Здравейте, до колкото съм запозната всяка книга е за себе си. Някъде ги водеха поредица, но до сега всяка нейна книга е била самостоятелна 🙂

# 321
Разбираемите причини вероятно са чист хуманизъм Simple Smile Защото ако някой ми окове крака за пода като в американските филми на ужасите и ме застави да слушам прочит на коя да е книга от въпросната родна авторка, аз ще си прегриза крака и ще избягам още преди стотната страница Grinning

# 322
Вие чели ли сте книгите на авторката, че се изказвате така грубо?

# 323
Ако напиша точно какво мисля по адрес на "авторката" (и на всичките и възходящи роднини от женски, мъжки и друг пол), вероятно ще получа БАН по ник, по IP и по MAC адрес за използване на особено ненормативна лексика Grinning Затова се изразих иносказателно, формулирайки мнението си за произведенията и в максимално учтива форма.

# 324
Остава да кажеш  и че четеш   и си ги прочел всичките произведения.

# 325
Прави сте,объркала съм!Джонатан Баркър е! ☺
Bubolena, дай имейл и ще ти изпратя каквото имам на Баркър.
Може ли и аз да помоля за книги на Джонатан Баркър. Благодаря предварително.
ros_lin@abv.bg

# 326
Остава да кажеш  и че четеш   и си ги прочел всичките произведения.
Отново ще отговоря по езоповски, за да не нарушавам правилата на добрия тон. За да разбереш дали нещо, накацано от мухи, е мед, или... нещо друго, по което обичат да кацат мухите, не е нужно да го изядеш цялото. Достатъчно е да го помиришеш от известно разстояние... Wink

# 327
  • Чукарландия
Прави сте,объркала съм!Джонатан Баркър е! ☺
Bubolena, дай имейл и ще ти изпратя каквото имам на Баркър.
Може ли и аз да помоля за книги на Джонатан Баркър. Благодаря предварително.
ros_lin@abv.bg

rose-hip имаш поща! 😉

# 328
Здравейте, ще помоля книгата на Л. Дж. Шен да не бъде качвана никъде, току-що ме уведомиха, че на последната страница пише имената на купувача. Книгата е изтеглена от Фейсбук, но след информацията е изтрита от всички групи. Ще се опитат да изтрият последната страница и ще я качат пак до тогава моля за коректно отношение! 🤗🙂
Благодаря

# 329
Здравейте! Търся поредицата на Джийн Сасън и поредицата "Български хроники" на Стефан Цанев. Ако някой ги има и сподели ще бъда благодарна.
ddd7301@gmail.com

Общи условия

Активация на акаунт