Той се дистанцира

• 14 708
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
И на двамата не им е харесало, само причините са различни.

# 211
Да се предложиш на някого още преди да си е мръднал пръста да те спечели, да те постигне.. да те накара да избереш него сред всички останали заради достойнства... ми че кой ще цени това, освен някой комплексар, който знае че няма много шансове да спечели в честна конкуренция.

# 212
Или може би някой зрял мъж, който си дава сметка, че живота не е съзтезание, и че една жена на място няма нужда да го сравнява с други, за да оцени достойнствата му. Или може би че една връзка не се гради на глупави конкуренции, а на хармоничните взаимоотношения между двама души. И че вместо да си губят времето с тийн драми, по-добре е да се съсредоточат върху това да градят връзката си. Обратното - е детинско, остаряло и точно избиване на комплекси.

# 213
И как се стига до тези хармонични отношения? На принципа проба-грешка започвайки пробата със секс без почти нищо да знае за този човек освен това което и е написл. Удобна стратегия за мъж, но не и за жена.

# 214
Щото след един месец всичко ще знаеш, ама освен онова, което е решил да скрие. То дали ще ти го напише, или в очите ще те излъже все тая. Примери бол, за съжаление, и от двата пола. И после като стигнете до секса накрая и той не върви, какво правим... Питаме в бг-мамата, оттам да ни нахокат къде сме бляли да не го проверим по-рано, нали така?
Всяка любов е проба-грешка, няма сигурно.

# 215
Изобщо не може да има има сравнение писането със общуването. При общуване... Особено по-дългичко лъсват доста неща. Някои неща и при най-добро желание не могат да се скрият. Но... аз изобщо не мисля, че по въпроса кога да се случи секса мъже и жени могат да стигнат до консенсус. Не мога да си представя мъж, който си мисли, че е хубаво жената да не бърза със секса за да го поопознае.

# 216
Да, бе толкова лъсват, че форумът е пълен с теми от рода на "той ме излъга". иска ли някой да скрие нещо от вас, може и заедно да живеете и пак да го скрие. Идете да ги питате 20 годишните колко дългичко си общуват... Колкото и ние навремето си общувахме, и то без интернет... Аз пък друго ще ви кажа - колкото по-подозрителен и мнителен е човек, толкова по-малко отворен е за връзка. Ако сме с нагласата, че нещо ще лъсне, то определено бързо-бързо ще се откажат от нас. Никой не обича нацупени киселяци, които го гледат под микроскоп.

# 217
Да се предложиш на някого още преди да си е мръднал пръста да те спечели, да те постигне.. да те накара да избереш него сред всички останали заради достойнства... ми че кой ще цени това, освен някой комплексар, който знае че няма много шансове да спечели в честна конкуренция.
То щото в днешно време, особено около 20-25 годишните се прескачат кавалери и рицари на бял кон, готови да се сражават за момата... Извинете ме, но всяка една свалка е с идеята за секс, ако си допаднете физически и емоционално така стават връзките. Иначе няма кво да се лъжем, не са много връзките започнали с мистълта “това е жената на живота ми”. Отношения се градят във времето. В тази ситуация е било мал шанс. Предложила се била... айде стига глупости, искала е да правят секс, правили са. Не е бил той човекът, голяма работа. А тя е още малка и приема навътре нещата. Не е първата, няма и да е последната. Ама да насаждате чувство на вина, че едва ли не е лека, тва е тъпо

# 218
Какво има да дълбаем като от памтивека се знае, че основният мотив при мъжете е секса, а при жените надеждата за трайна връзка и в перспектива семейство. И когато жените бързат със секса, то не е щото толкоз им е за секса, а защото се страхуват, че ако се позабавят той ще си го потърси другаде (комплекс за малоценност) или пък се надяват, че ще го привържат към себе си давайки му това, което той най-много желае. Ако на авторката на темата и е било за секса щото е искала секс нямаше да е така недоволна и така ядосана. Та нали си го е получила секса, който толкова е желала! Да ама не! Не и е било за секса, а е искала чрез секса да получи трайна връзка. Мда...малка е още, та има още време за бая проби...една позната, на 23 г ми сподели, че от 16 годишната и възраст е имала 20 проби. А е само на 23. И в момента заявява, че е тотално разочарована и не ще никого...взела си е куче.  Защото пробите действат на жените опостушаващо...при мъжете не е така. И това за пробите..е мъжка теория, която им е удобна, изгодна....и за съжаление  доста жени са им се вързали...вероятно за да им се харесат...да си мерят пишките с мъжете..видите ли и ние можем като вас...секс без сериозни ангажимети и очаквания. Това са пълни глупости.

# 219
Скрит текст:
Какво има да дълбаем като от памтивека се знае, че основният мотив при мъжете е секса, а при жените надеждата за трайна връзка и в перспектива семейство. И когато жените бързат със секса, то не е щото толкоз им е за секса, а защото се страхуват, че ако се позабавят той ще си го потърси другаде (комплекс за малоценност) или пък се надяват, че ще го привържат към себе си давайки му това, което той най-много желае. Ако на авторката на темата и е било за секса щото е искала секс нямаше да е така недоволна и така ядосана. Та нали си го е получила секса, който толкова е желала! Да ама не! Не и е било за секса, а е искала чрез секса да получи трайна връзка. Мда...малка е още, та има още време за бая проби...една позната, на 23 г ми сподели, че от 16 годишната и възраст е имала 20 проби. А е само на 23. И в момента заявява, че е тотално разочарована и не ще никого...взела си е куче.  Защото пробите действат на жените опостушаващо...при мъжете не е така. И това за пробите..е мъжка теория, която им е удобна, изгодна....и за съжаление  доста жени са им се вързали...вероятно за да им се харесат...да си мерят пишките с мъжете..видите ли и ние можем като вас...секс без сериозни ангажимети и очаквания. Това са пълни глупости.

Много ми е интересно, докъде стигат с това бързане?
Кое точно не е ясно, та се залага на секса, като гаранция за успех, ама не защото така ѝ дошло отвътре, а да бързала тя, да не го изтърве. Няма формула, пандорина. Ако сексът ми се случи на първата среща, то е защото аз така го усещам и искам, което няма нищо общо с пропагандата, тип "не бързайте със секса, той трябва да ви спечели". Ми, спечелил ме е. Няма да мисля аз за себе си за взаимноот удоволствие, а ще се занимавам да се опасявам къде щял да отиде, ако не му "пусна" бързо, па и да ми обещае връзка, която връзка всъщност и от мен зависи дали и как ще се развие.

# 220
Какво има да дълбаем като от памтивека се знае, че основният мотив при мъжете е секса, а при жените надеждата за трайна връзка и в перспектива семейство. И когато жените бързат със секса, то не е щото толкоз им е за секса, а защото се страхуват, че ако се позабавят той ще си го потърси другаде (комплекс за малоценност) или пък се надяват, че ще го привържат към себе си давайки му това, което той най-много желае. Ако на авторката на темата и е било за секса щото е искала секс нямаше да е така недоволна и така ядосана. Та нали си го е получила секса, който толкова е желала! Да ама не! Не и е било за секса, а е искала чрез секса да получи трайна връзка. Мда...малка е още, та има още време за бая проби...една позната, на 23 г ми сподели, че от 16 годишната и възраст е имала 20 проби. А е само на 23. И в момента заявява, че е тотално разочарована и не ще никого...взела си е куче.  Защото пробите действат на жените опостушаващо...при мъжете не е така. И това за пробите..е мъжка теория, която им е удобна, изгодна....и за съжаление  доста жени са им се вързали...вероятно за да им се харесат...да си мерят пишките с мъжете..видите ли и ние можем като вас...секс без сериозни ангажимети и очаквания. Това са пълни глупости.
В кой век и в кое крепостно село живеете?

# 221
А колко ми е дошло до гуша мъжете да са готините с бройките, а жените к******. А и има нещо друго, човек ( не визирам мъж, защото и жените го правят) за единия секс, може и месец да те "ухажва" и после да избяга с 300. Гаранция, че "борбата" и "спечелването" няма да те карат да се чувстваш прелъстен и изоставен, не е особено голяма Grinning. Единственото нещо, което трябва да се промени е чувството за самосъжаление, че някой се е възползвал от теб след 1-2 месеца вижданки и тъпи лигави приказки. Тъжно би било, ако след години и 1-2 деца ти бие шута ей така,  щото може. Другото са бели кахъри и слава на всички Тангри , Буди и тн., че е избягал/а при следващата бройка. И не, не е щото си пуснал/а много бързо, а щото това е било първоначалната идея и не сте си допаднали. Толкоз.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 10:13 от Лиилоо

# 222
Лилооо, знаеш приказката за баницата, месещия и консумиращия.
Всичко зависи до това как се позиционираш в едни отношения.
Това, че има рибоци, акули и т.н., не означава, че човек не може да е осъзнат, и като попадне на неподходящо, да отклонява, а не после да оревава орталъка.
Колко политкоректно го казах. Mr. Green

# 223
Не живея в никакво крепостно село и дадох съвсем реален пример с момиче на 23 и 20 проби зад гърба как са му се отразили.

# 224
Това, че е разочарована, не значи че е опустошена. Не познавам жена с опит, която да го счита за "опустошение".
Нормалния човек опитва и е свободен да го прави, една моя позната, модел за кратко/ в Милано имаше сходен брой опити и сега има връзка с друга жена. Резултати всякакви.

Общи условия

Активация на акаунт