Той се дистанцира

• 14 710
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Еми да, Дорис, нали това казвам. Като реве и се чуди що така и що се възползвал от нея и не знам си какво, е точно жертвено мислене и на плячка. Малкото наивно момиченце, на което му се е случил сексът. Дразнят ме такива хора, да. Не ме дразнят жените, които наистина си лягат за кеф и си поемат отговорността за това. Тях честно казано не ги смятам за "лесни". Понеже от моето изказване тръгна дискусията.

Като даваш, винаги ще има кой да вземе. Не разбирам тази житейска инфантилност на напредничавото иначе поколение.

# 196
Добре, а като толкова го оправдавате тоя мъж, той сливи ли имаше в устата да се изправи като честен човек и да каже - Радвам се, че се запознахме, между нас имаше нещо, но за съжаление по ред причини няма да се получи.
Неговото не е държание на  зрял човек, ами на мухльо и страхливец, дето хем го сърби, хем го боли. Какво сте го заоправдавали и заоплаквали, голямата ценност.

# 197
 Prolet_inchen,
 малко са тези хора.
При близки уж и семейства рядко се случва..ти при непознати го очакваш.

# 198
Скрит текст:
Дотогава ще им мине модата на митутките.
Поне се надявам да мине.

назидания и упреци, кога някоя е преценила това да се случи са неприемливи.
Права си, ама проблемът в темата е, че авторката е преценила веднъж, но нещо не си харесва своята преценка, но! някак си е виновен мъжът? Как става тоя номер?

Галинор, вие сякаш за пръв път срещате жена, която си мени мнението?
Wink

# 199
Добре, а като толкова го оправдавате тоя мъж
Не оправдаваме нито него, нито нея. Не е нужно. Не се е случила чак такава драма, че да става въпрос за нечия вина.

# 200
Prolet_inchen,
 малко са тези хора.
Моят опит друго говори, значи и очаквам съответното отношение. Ами да, очаквам мъжът да се държи като мъж, а не като мухльо. То елементарното възпитание и култура и мъжественост по хората ходи. Иначе какъв мъж е тогава.

# 201
Скрит текст:
Prolet_inchen,
 малко са тези хора.
Моят опит друго говори, значи и очаквам съответното отношение. Ами да, очаквам мъжът да се държи като мъж, а не като мухльо. То елементарното възпитание и култура и мъжественост по хората ходи. Иначе какъв мъж е тогава.

prolet_inchen, чудесно, ама на тоя свят освен мъже и жени, има достатъчно мухльовци, както и мухли. Това е положението, просто попаднало е момичето може би на такъв. Все пак не го познаваме и не знаем мотивите му.

# 202
Това, което описваш се отнася както за мъже, така и за жени.
 До човек е..

# 203
prolet_inchen

1. Мъжът може да е всякакъв, но е проблем на жената, ако реши да остане глупава, така че нито да може да различава свестните от несвестните, нито да знае как да показва сериозност и как, че целта е секс.
2. Ние не знаем кой какво е казвал и писал, представена ни е само интерпретацията на авторката. Тя си мисли, че и нейните, и неговите писаници са показвали някакво желание за сериозна връзка, но доколко това отговаря на реалността не можем да знаем. Може (въпреки че писането тук не прави впечатление на луда, само на наивна и слабохарактерна) да страда от делюзии и в колкото и прав текст да й се каже, пак да не разбира, че той е имал различни намерения от нея.

# 204
Някъде прочетох, че са се чували след интимната им среща.
Може, пък нещо в поведението на авторката след нея да го е отблъснало.
Авторката като и минат емоциите може да си направи анализ.

# 205
Някъде прочетох, че са се чували след интимната им среща.
Може, пък нещо в поведението на авторката след нея да го е отблъснало.
Авторката като и минат емоциите може да си направи анализ.

Надявам се, защото тук се въртим в кръг от няколко страници и от тази тема няма да прочете повече нищо полезно. Дано да си прегледа чатовате, да си припомни срещата им и да помисли.

# 206
Аз пък предлагам на авторката да го забрави, да изтрие чатовете и т.н. Според мен от толкова анализ ще го докараш до депресия.
Та това е само един мъж и момичето е на 22 г. Не се е свършил света.
Аз като цяло предпочитам да бъда по повърхностна и да не задълбавам. Просто няма нужда. Имала възможност, правила секс. Не е убила човек, че да се анализират причините и да се избегнат последиците.

# 207
А нужно ли е мъж на вся и всьо да се обяснява като пу... като ученичка, сакън да не би да се случи малшанс обектката на ухажването да е по-глу... по-наивна и да смята, че всеки срещнат е Бъдещият Съпруг?
Не е като да не съм имала разочарования, вкл.след виртуално общуване, но нямам лично нужда да се самодоказвам като жена, карайки всеки мъж, който не ми е паднал след първа среща на коляно и с пръстен, да изнася защитни пледоарии защо, аджеба, не съм ли съкровище безценно и как тъй не ме ще. Това е една-единствена среща, за Бога. Чак пък толкова реваншизъм бие на лични дефицити, хайде няма нужда.

# 208
Как така хем си доказала,че си сериозна,хем си легнала с него още на първата среща?
Търсил те е после известно време-вероятно пак за секс?

Взел си е каквото иска и е приключил.

Направи си изводите сама от тази случка и работи върху себе си.
Следващият път не бързай да скачаш в леглото на Мунчо....
Ето това вече е типично кифленско изказване. Значи, ще и харесва един мъж, ще я привлича, ама няма да му пусне на първа среща, за да не я помислят за "лесна" и ще се дърпа, за да си вдига акциите? Ами нали ако въпросният мъж има поне малко мозък, като усети подобно лицемерие, просто ще и изтрие номера от телефона си и никога няма да я потърси втори път? Такива номерца минават само пред индивиди с двуцифрено IQ и речник от трицифрен брой думи... Ако една жена иска да се изживява като GDC от типа на Кобилкина - да, такава "работа върху себе си" ще и е полезна. Но ако търси стойностни и трайни отношения, не бива да започва връзката с фалш и преструвки от първа среща.

# 209
Щеше да е кифленско, ако смисъла му беше такъв какъвто твърдите

Не мога да Ви кажа и аз. Не исках толкова да спя с него,колкото да си поговорим Отдадох му се с мисълта,че е сериозен и ,че може би ще стане нещо между нас

Това е цитат от авторката, тя не е имала желание за секс, а е манипулирала

Какво си е мислела , че е доказала и какво е разбрано от срещата са съвсем различни неща
Смисъла на секса, според мен е да доставя удоволствие и /или да облечеш емоциите си във физически изживявания /другите видове секс ги оставяме засега настрани/
Той я е търсил след това

Не откривам  вина в никой , просто двама човека, който се срещат , правят секс и на единия опознаването не му е харесало

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 07:44 от Тинти Минти 630251

Общи условия

Активация на акаунт