Той се дистанцира

• 14 711
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Заемам отбранителна позиция ако мъж започне да ми говори за сериозност, семейство и т.н. без да ме е виждал на живо. О да ..случи ми се и на първа среща.
Усещането е като, че това му е важното, а не аз и дали аз съм жената.

И на мен ми е познато, случи ми се веднъж. Не помня вече първа или втора среща беше (една от двете, че повече нямаше), човекът заяви, че иска да си намери съпруга. Ако може, на мига. Нямаше голямо значение коя и каква е точно.

# 181
Мда. Това са хора, които искат да се докажат чрез партньора и особено чрез факта, че са си намерили партньор. Един вид, валидирани са. Партньорът като личност няма значение.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 21:31 от Анонимен

# 182
Все пак прелива от достъпни жени, които правят секс за удоволствие.
На мен повечето не ми изглеждат да правят секс за удоволствие. Често са и дръвца в леглото. Просто едни отчаяни за ласка момичета, които обичат са се самоубеждават, че не са закостенели като другите. А всъщност са ригидни до мозъка на костите си.

И напротив, говори много за капацитета на жената. Или по- точно липсата на такъв.
И какво като е от отчаяние ? Кое му е лошото ? Значи е вид терапия, утеха за душите на отчаяните. Пак добре. Само да не се превръща в тежест, един вид бухалка за вменяване на вина.

# 183

И какво като е от отчаяние ? Кое му е лошото ? Значи е вид терапия, утеха за душите на отчаяните.
Само че на практика никаква утеха не получават от такава терапия. Допускам, че сексът може да е утеха за душата, но само при едно условие - ако го правиш с партньор, с когото взаимно се обичате. Ако го правиш от отчаяние (което предполага, че общо взето ти е все едно с кого), от него няма да се почувстваш по-добре, даже напротив.

# 184
Секса е утеха за тялото Simple Smile Пък ,когато има и любов е утеха и за душата..

# 185
  • София
Сега пък утеха Joy
И какво му е лошото на секса от отчаяние... Хммм, тролваш ли?

# 186
Скрит текст:
Все пак прелива от достъпни жени, които правят секс за удоволствие.
На мен повечето не ми изглеждат да правят секс за удоволствие. Често са и дръвца в леглото. Просто едни отчаяни за ласка момичета, които обичат са се самоубеждават, че не са закостенели като другите. А всъщност са ригидни до мозъка на костите си.

И напротив, говори много за капацитета на жената. Или по- точно липсата на такъв.
И какво като е от отчаяние ? Кое му е лошото ? Значи е вид терапия, утеха за душите на отчаяните. Пак добре. Само да не се превръща в тежест, един вид бухалка за вменяване на вина.

Няма лошо, лошото е, че като е от отчаяние, не се знае как ще се бухне с главата напред в дълбокото. Не става въпрос за вина, и да не им се вменява такава, те пак ще я изпитват, защото тоя секс не носи удовлетворение, а опустошение. И на тиквеник може да попадне, и на престъпник, просто в момент на отчаяние случайният секс не носи нужното успокоение, най-много да влоши нещата. Виж, ако извади късмет и така някак, късметлийски, попадне на свестен човек в такъв момент, това е друго. Ама на колко се случва.......

# 187
Хубава утеха, само утешителките са малко.

# 188
Ми намества ти хормоните, връща ти равновесието ..Усмихва те Simple SmileТъй помня , че беше Smiley

# 189
  • София
И ти разбрицва психиката. Ревеш и пускаш теми по форумите. Ама той що така, ама той що онака. Щото си отчаяна лесна плячка без автентично либидо. Това е събирателен образ, не конкретно към авторката, но...

# 190
Ми намества ти хормоните, връща ти равновесието ..Усмихва те Simple SmileТъй помня , че беше Smiley
За хормоните има вибратори и по 20 лв, за какво ти е мъж? Еле пък непознат. Освен ако ти самата не си креватна тигрица, ама тогава надали правиш секс точно от отчаяние.

# 191
И ти разбрицва психиката. Ревеш и пускаш теми по форумите. Ама той що така, ама той що онака. Щото си отчаяна лесна плячка без автентично либидо. Това е събирателен образ, не конкретно към авторката, но...

А бе да! Simple Smile "Плячка си" когато гледаш на себе си като жертва, която са използвали за секс. Случилото се е било по взаимно съгласие и с взаимен кеф. Каква жертва и плячка!
Нямам идея колко годишни са списващите в темата, но времената сега са различни и секса е много по-лесен и по-рано в отношенията на младите. Всеки си има свои разбирания за нещо толкова ЛИЧНО и за това назидания и упреци, кога някоя е преценила това да се случи са неприемливи.

Според мен така наречените "първи срещи" са за да се опознаят хората и да видят пасват ли си ментално, след това ако има тръпка и привличане минават на следващия етап - секса. Момичето пуснало темата може да е видяло за пръв път този мъж, но те реално са си писали и опознали виртуално. Не виждам какво толкова и набивате канчето. Къде е разликата дали ще излязат 4 пъти и на 5-я ще си легнат и той ще се дистанцира или ще са си говорили дълго без да са очи в очи в интернет и след като се видят и преспят. Все тази - процедурата по опознаване и минаване на следващ етап е спазена, просто и е криво, че явно тя е искала да продължат, а той не.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 21:44 от the Дорис

# 192
Скрит текст:

А бе да! Simple Smile "Плячка си" когато гледаш на себе си като жертва, която са използвали за секс. Случилото се е било по взаимно съгласие и с взаимен кеф. Каква жертва и плячка!
Нямам идея колко годишни са списващите в темата, но времената сега са различни и секса е много по-лесен и по-рано в отношенията на младите. Всеки си има свои разбирания за нещо толкова ЛИЧНО и за това назидания и упреци, кога някоя е преценила това да се случи са неприемливи.

Не прибързвайте, Дорис. Има време. Ако забогатее пича след 10-тина 20-айсе годинки, хоп! тя ще се усети, че е била плячка и жертва.

# 193
Дотогава ще им мине модата на митутките.
Поне се надявам да мине.

назидания и упреци, кога някоя е преценила това да се случи са неприемливи.
Права си, ама проблемът в темата е, че авторката е преценила веднъж, но нещо не си харесва своята преценка, но! някак си е виновен мъжът? Как става тоя номер?

# 194

Точно,Дорис!
Ще кажеш, че на сила е било или не се е чувствала добре. Но всяка връзка е етапи на опознаване..Нямаш гаранция за нищо. Авторката ако се замисли ще разбере, че и тя не би ако нещо не и беше допаднало.
ФФ, аз пак съм си същата:)
Гал, въздържам се от вибратор, че току виж съвсем съм отписала мъжете. Шегувам се:)

Общи условия

Активация на акаунт