Той се дистанцира

• 14 719
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Добре де, Джуди, аз също с най-добри чувства ще помоля -  кажи дали ти се струва вярно, а не как ти звучи.

За да не става объркано - напиши ясно - кое точно да ми се струва вярно.
Че от обобщения по темите стават обикновено мазала.

# 166
А може би точно изобилието от достъпни жени, за които "сексът не е повод за запознанство" е проблемът? Защо да се хаби мъжът, след като следващата хем ще си легне бързо с него, хем няма да държи на ангажимент, хем и на без брак е склонна, ако той не предлага? Защо да се мъчи да гради нещо със сериозната, да се доказва, да се грижи?
Възможно е да не е лош човек, да има някакви проблеми, за които не му се говори, комплекси, да се е получило недоразумение.. Но и да не си "лесна", да подбираш, да внимаваш, да имаш силна интуиция за хората, пак не е гаранция, че няма да попаднеш на "свинско" отношение. Вече съвсем разлино е да си имал отношения и просто да не се е получило. Но ей така някой си да се отдръпва по случайност след като вече е спал с теб - не, това най-малкото не е коректен човек.
А как точно лягайки си с непознат (виждаш го за първи път) се жалваш, че е видиш ли той излязъл несериозен ? И било само секс ?
Ти за коя коректност претендираш в случая ?
Точно авторката е от посочените от теб "за които секса не е повод за запознанство"
Ти май много обичаш да лепиш етикети ? "лесна", "трудна" ?

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 15:34 от buttercake

# 167
Ясно ми е, че на никого няма да променя съжденията и ценностите с един пост, но много ми бъркат в очите разни определения като лесна или едва ли не, произтичащите от това присъди заслужава ли жената сериозна връзка и т.н.
Ако един мъж открива нещо в една жена и тя си го вълнува, няма особено  значение на коя среща се е случил секса.Той ще си я търси и тя ще си го вълнува, импулсът към нея ще е силен. Решението дали да си във връзка, камо ли сериозна, се взема на основа на много аспекти на личността, не единствено въз основа на това кога за първи път сте си легнали. Това далеч не е показателно за морала на жената, способността и да бъде лоялна, капацитета и да дава грижи и любов във връзката, да бъде добър приятел и събеседник и така нататък. Това са нещата, които правят или не правят една връзка успешна, не тайминга на първия секс.

Мъжете, които мислят в категории - пусна ми бързо, значи не става, за мен са ужасни еснафи, с такива никога не бих имала каквото и да е. Даже ще черпя, ако не ми се обаждат!

Като близка приятелка на немалко момчета съм чувала различни истории защо не са звъннали на някое момиче след секс на първа среща, но нито една не е била свързана с аргумента, че тя е лесна.

# 168
Скрит текст:
Добре де, Джуди, аз също с най-добри чувства ще помоля -  кажи дали ти се струва вярно, а не как ти звучи.

Ясно и точно - категоричността на повечето мнения за поведението на авторката и уместна ли е тази категоричност. Според мен - не.

# 169
Какво значи уместна или не, категоричност или не? Тук пишат хора с различен житейски опит, характери, схващания за живота, взаимоотношенията между хората, връзките, любовта, секса и т.н. Няма нищо чудно в това, че едни са по-категорични в изказванията си, други - не. В крайна сметка, авторката/ако чете/, тъй като тя е най-наясно и запозната с историята, сама ще си направи изводите. А, когато пускаш тема, няма как да очакваш да ти напишат само това, което ти се иска да прочетеш.

# 170
Ако ще се питаме кое какво значи, по-добре да си говорим само за времето.

# 171

Изобщо не питам, просто мине не мине и се появи някой "регулировчик" да обяснява кой как/какво пишел, пък не така трябвало, ами иначе.

# 172
Скрит текст:

Ясно и точно - категоричността на повечето мнения за поведението на авторката и уместна ли е тази категоричност. Според мен - не.
Принципно категоричното окачествяване на непознат човек е нелепо.

# 173
Скрит текст:
Изобщо не питам, просто мине не мине и се появи някой "регулировчик" да обяснява кой как/какво пишел, пък не така трябвало, ами иначе.

Оф-топик Simple Smile
Скрит текст:
Жена-полицайка е регулировчик на кръстовище.
Дошло едно малко, сополиво цигане при нея и я гледа изотдолу с възхищение Simple Smile
- Ко праиш, ма како-о?
Полицайката, с достойнство:
- Давам път !
- Е па дай и на мен един път, ма како-о?

# 174
  • София
Все пак прелива от достъпни жени, които правят секс за удоволствие.
На мен повечето не ми изглеждат да правят секс за удоволствие. Често са и дръвца в леглото. Просто едни отчаяни за ласка момичета, които обичат са се самоубеждават, че не са закостенели като другите. А всъщност са ригидни до мозъка на костите си.

И напротив, говори много за капацитета на жената. Или по- точно липсата на такъв.

# 175
Все пак прелива от достъпни жени, които правят секс за удоволствие.

Какво значи прелива?
Адреси и тел. номера ако обичате, иначе не се брои.

# 176
А, събираш безплатно адреси, а?😁
Добре, дядо попе, добре...

Нали го знаеш тоя виц?

# 177
Скрит текст:
Скрит текст:

Оф-топик Simple Smile
Скрит текст:
Дошло едно малко, сополиво цигане при нея и я гледа изотдолу с възхищение Simple Smile
- Ко праиш, ма како-о?
- Давам път !

Тъп е вицът, и по-тъп мога да напиша, но....не обичам БАНани.
Пишем си тук, но авторката май се отказа да чете. Или пък го прави тайно и не пише. Както и да е, дано си е направила правилните изводи, материал получи предостатъчно.

# 178
Оф-топик Simple Smile
Скрит текст:
- Ко праиш, ма како-о?
- Давам път !
Също офф,
Скрит текст:
и ти ли така като цигането си просиш, пък коят та съжали и вържи?

# 179
Аз съм жена.Също общувам в сайтове за запознанства.
Не се считам за повърхностна и искам да създам трайни отношения, но..
Заемам отбранителна позиция ако мъж започне да ми говори за сериозност, семейство и т.н. без да ме е виждал на живо. О да ..случи ми се и на първа среща.
Усещането е като, че това му е важното, а не аз и дали аз съм жената.
Та и авторката, може да е стреснала мъжа със сериозността си.

Общи условия

Активация на акаунт