Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 32

  • 21 231
  • 752
  •   1
Отговори
# 750
  • Мнения: 797
Мен ме боли главата при по-висока кз, това го забелязах от известно време. Ако ям нещо, вдигна кз и си стои дълго висока .... преди ми се случваше уикендите следобед, когато още не спазвах режим и не знаех за проблема (пия кафенце с нещо сладко и след 2 ч. Главоболие). Направих такова жестоко главоболие сега след обременяването - явно това, че бях свикнала на много по-малко въглехидрати и тая доза глюкоза доста зле ми подействаха. Сега миналата седмица комбинацията от празненство с торта, лошо време и липса на възможност за движение доведоха до това трайно да ми стои висока кз и 2 дена ме боля глава Sad. От 2-3 дена си възстанових стриктно хранене, 16 ч фаст, а от вчера имам крос тренажор и тренирах. Кз слезе до хубави нива и главата спря да ме били.

# 751
# 752
  • Paris, France
  • Мнения: 7 593
бамси, ти в момента нищо положително не правиш. И на мене ми спира цикъла като ям дълго кето, но увеличаване на ВХ без изгарянето им не е решение. С нисък феритин и ниски щитовидна хормони, нисък холестерол и високи триглицериди ти само си влошаваш състоянието. Другото е, че след като си имала нисък витамин д не може да пиеш отвреме навреме, защото междувременно може да е паднал и да е станал още по-нисък. И третото е, че с такъв МАТ трябва да си изследваш селена и ако е към среда или долна граница да приемаш допълнително.

Тези 80 грама ВХ те държат в ничия зона, а явно и ти развалят профила на холестерола. Или ги изгарящ веднага след ядене или не ги ядеш. Това е положението.

Потърси как се качва хубав холестерол и как се сваля лош, защото ни заболяват ръцете да го повтаряме.

Ако на ВМ-НВХ  се влошаваш и влизаш в хипоталамична аменорея има начин да се храниш WFPBD, но без мазнини извън ежедневните омега 3 и с изгаряне след ядене. В моя случай ядат повече ВХ само 2 пъти дневно за да мога да ги изгарящ със средно бързо ходене.

Общи условия

Активация на акаунт