Отговори
# 195
Хм, и миналата седмица приложиха този трик - по-рано и хайде реклами.

# 196
  • Плевен / София
Хм, и миналата седмица приложиха този трик - по-рано и хайде реклами.
Другият конкурент ДЕК още не е приключил с озета....трябваше да започнем преди тях, но пък имат обявен час за новата серия сигурно

# 197
Предната сряда писаха, че ще има изненада за феновете. А сега пише на профила на Керем, че ще е СЦЕНА. Ха дано да е пряк репортаж от П(Б)Н  Wink

# 198
Когато почва по-рано обикновено епизода е по-дълъг.

Бърборанке, има и други случаи, в които пускат 'нецензурирана версия' на някой интимен момент. На прима виста се сещам за ЛПН, Пълнолуние, МГ...сигурно има и други случаи.

Приятно гледане, къзлар!

# 199
Нося лоша новина: току-що на първо място в Турция излезе трендът на сериала, който започва днес "Неверен" Sad
П.С. И той ще е сериозна конкуренция, Дано не падаме под 7

# 200
Честно казано и на мен ми е интересен "Неверен" и ще видя кой как ще редувам.

# 201
  • София
Когато почва по-рано обикновено епизода е по-дълъг.

Бърборанке, има и други случаи, в които пускат 'нецензурирана версия' на някой интимен момент. На прима виста се сещам за ЛПН, Пълнолуние, МГ...сигурно има и други случаи.

Приятно гледане, къзлар!
Така ли? Не знаех. Сигурно, защото не съм следила с такъв интерес друг сериал. Тук просто не пропускам нищо. Нищо, че не сме първи. Радвам се, че ще го направят за нас, феновете. Браво! Hug

# 202
  • Кърджали
Nefes nefese доколкото знам се превежда без дъх, да останеш  без дъх (или  задъхан) докато  правиш нещо. Така го разбирам аз, както при всеки друг език ме винаго се превежда буквално.
Стана ми любопитно дали птавилно си го превеждам. Потърсих в гугъл на турски какво означава този израз, та точно това означава "зсдъхан, без дъх, да ме можеш да си поемеш дъх...
Ех, ще изпусна точно началото на серията, но след около половин час ще съм на линия да превеждам дпколкотл успявам да насмогна (ако много се умълча някой да ме срита, че явно ще съм припаднала) 😜🙃

# 203
Александра, поемам половин час. После си ти. Свирни като си на линия.

# 204
Александра, благодаря. Аз изобщо нямам претенции, просто си правя свои си асоциации и интерпретации, които често не са верни.
Почнахме по-рано, но май рекламите ни са много много, което е добре.

# 205
Sevgi, Александра много благодаря предварително!
Златни сте Hug
Започваме да наваксваме Simple Smile

# 206
  • София
Севги, Александра, страхотни сте!!! Отново ви благодаря. Kissing Heart

mi_si, какъв е този тренд за Неверен? В какво са първи? Къде? Да внимават какво гледат днес турските зрители, само да ни оставят втори... Imp

# 207
  • София
айдииииииииии            почна се

# 208
Севги, Александра, страхотни сте!!! Отново ви благодаря. Kissing Heart

mi_si, какъв е този тренд за Неверен? В какво са първи? Къде? Да внимават какво гледат днес турските зрители, само да ни оставят втори... Imp

В Туитър, статистиката, която излиза утре за най-обсъждаме сериали в соц. мрежи (мисля, че беше на SOMERA)

# 209
Ф - не мога да го направя, Селин, това не е правилно. Не мога да прекарам живота си с жена, която обича друг.
С - Моля те не ме изоставяй тук
Ф - жалко че нямах смелостта да го направя по-рано

=====
Мело - наистина си е тръгнал
сватбата се отменя тогава
 - къде е Серкан
- няма какво да чакаме, и аз тръгвам

----
- къде е селин, намери ли я
- не, търсих я навсякъде
 - ако искаш аз ще се прибера сама, потърси я
- ти ревнуваш ли ме

- не те ревнувам Серкан, какво да кажа
- няма от какво да ме ревнуваш, между нас има скрити белезници, не мога да се отделя от теб, може да ми вярваш
-вярвам ти серкан

Общи условия

Активация на акаунт