Отговори
# 360
Е няма такъв Керем, възхитена съм, плаках с него

# 361
Браво на Керем, браво!!! Съвършен!

# 362
Алптекин е голяма гад, честно, прецака всичко хубаво.

# 363
  • София
Радвам се, че му каза! Нека Керем разкрие целия си потенциал в този сериал също. Досега не е имал такава сцена. Истински сълзи. Целият почервеня. Браво! Не ми се мисли как ще каже на Еда... Нямам търпение да видя какво ни е подготвила Айше. Какво ли следва оттук нататък? Само да не се раздели с нея! Олмаз!!!

# 364
Серията е трепач! Само не зная как ще се спи тази нощ!

# 365
  • Кърджали
Няма да има смелост да и каже истинта. За бога, как се казва такова нещо...  Дано не задейства роботските си инстикти и да се отръпне...
Ама страшно го изигра...В момента в който пуснаха рекламите усетих, че са се насълзили очите ми...

# 366
Как бързо ни приземиха. Айшеее, къде ти са сърцата. Май първият ребус ще излезе истинският. Трогна ме Керем Cold Sweat

# 367
  • Плевен / София
Серкан свърза две и две още преди баща му да спомене имената...Прекалено му съвпада историята...

Серкан, името на детето е ...Еда....

Жал ми стана за него ...
И на мен ми стана жал за Серкан...сега да го видя...ще е мъж ли до край и да разкаже истината на Еда и да е до нея или ще я остави и ще и причини и той болка....
Благодаря на всички за коментарите , на Александра, че остана с нас до края и на Севгито, че превежда за нас в началото....
на финала на серията сме...
63 Потребители и 215 Гости преглежда(т) тази тема.

# 368
Според мен, ще се отдръпне от Еда и ще я остави да замине в Италия.. и тя ще научи от друго място и драмата става пълна 😀
Къде ще пуснат изненадата после?

# 369
  • София
Няма да има смелост да и каже истинта. За бога, как се казва такова нещо...  Дано не задейства роботските си инстикти и да се отръпне...
Ама страшно го изигра...
Точно и мен това ме притеснява. Да не включи пак в режим “робот” и да се отдалечи от Еда... Според мен трябва да й каже. Но не знам каи го е замислила Айше. Много неща ще се вземат предвид. Нали знаете - рейтинг. Ах, този рейтинг! Ще ги гледаме заедно още няколко епизода и после ще има раздяла. Но всичко зависи дали след тази раздяла ще приключат сериала или ще има още. Ох... не знам. Хвърлиха ме в тъча. Мога да си пиша сценарии цяла нощ. Confused

# 370
И сега какво... Серкан ще страни от Еда, а тя ще се чуди с какво го е обидила

... остана и да е бременна Simple Smile

# 371
Ооо, ако е имало... интимни моменти като нищо и бременна да я изкарат.

# 372
  • Кърджали
В youtube

Донякъде, даже доста  ще разбера Серкан ако няма кураж да и разкаже... Какво ще застане и ще каже "Баща ми има нещо общо със смъртта на родителите ти". Та той се срина, няма да има смелостта да причини нещо такова на ЕДа. И аз предполагам че ще се отръпне..Или поне в началото докато реши какво да прави...Или ще се прави пред нея че нищо не знае... Не знам, но не вярвам да и каже
Еда че ще разбере от другаде, от другаде ще разбере... И това ще е нова драма.

# 373
  • София
Не, не може да измислят нещо толкова банално - няма да е бременна. Но, ако решат да страни от нея, това също е доста изтъркано. Дано Айше измисли нещо добро, което да изненада нас, зрителите. Гледа ми се нещо непредвидимо!

# 374
От Ефе ще разбере, нали той знае за случая. А след разговора му в колата си мисля, че доброто му държание е само маска за пред Еда и Серкан.

Общи условия

Активация на акаунт