Отговори
# 675
  • София
Абе, момичета, плеснете се сами от мен! Никой никого няма да зарязва. Само ми вдигате кръвното тук, отивам да си сипя едно. (Това всичко го пиша с усмивка и окото ми се откачи от мигане, да не си помислите друго.) Слушайте сега - това да я зареже с някакво тъпо обяснение, защото не може да й признае истината и тинтири-минтири е клишето на клишетата. Нашата сценариста може много повече. Освен това Серкан Болат не е такъв. Той не е страхливец, нито човек, който лесно се отказва от хората, които е допуснал до себе си. А това е Еда - неговата сродна душа. Как ще я остави? По-скоро ще спре да диша. Имайте търпение до сряда, не мислете за раздяла отсега. Прегръщам ви!

п.п. Давайте адреси. То се е видяло, че ще пращам от розовите очила...

# 676
mi_si, това повече ми хареса. От днес е също:

Още една новина от личния им живот. Ханде преди няколко дни започна да следва в Instagram майката на Керем Бюрсин - с ник cigdemburin, която пък следва Ханде от няколко месеца.

# 677
Ще стикаме палци да не се разделят.
Ама и аз като видях последната сцена реших, че късат без да и обясни защо - тя го гледа с недоумение, не може да повярва.
Нали беше изтекла някаква снимка в мол - момичетата го бяха приснали и му държаха сметка. Серкан беше ядосан. Дано на тях да обясни.

Според мен тази сцена или ще е в средата на епизода или накрая.

И ако черният сценарий стане реалност - в следващия епизод ще продължават да страдат.
Серкан ще направи голяма грешка, ако я нарани.

Ако сте прави, че Ефе е асистент на бабата и акциите са станали част от бизнеса на бабата - то Ефе може да си хване Еда и да си я обучи за шеф, докато Серкан и Селин се мъчат заедно да върнат това, което имаха преди Еда да се появи.

# 678
  • София
Привет момичена, имаме вече фраг! Flowers Hibiscus

Няма да гадая какво и казва Серкан в сцената, която виждаме в края на фрага, нито ще гадая дали тази сцена е в края или в началото на фрага (статистиката сочи, че не съм добра в разследването на фрагмани)! Това, което със сигурност виждам и това което определно не ми харесва са големите, красиви очи на Еда тъжни и пълни със сълзи! Cry

Писала съм много пъти, сама на себе си ставам досадна понякога, но въпреки това ще излея чувствата си още веднъж! Видяхме много пъти обидената, наранената, изгонената и засегната Еда с очи пълни със сълзи и болка и във всеки един такъв случай причината за това беше само и единствено Серкан! Еда не е била обиждана и наранявана от никой от обкръжението си! От друга страна ми беше мъчно за Серкан като насилствено изпратено далеч от дома си дете и за Серкан от последната сцена на 13 епизод, когато научи тайната на баща си! Съпреживявах тези моменти заедно с него! Но Серкан беше многократно наранен не от жената в която е влюбен,  а от най-близките му хора, неговите родители!

И започвам да се питам все по-често, защо Айше ни показва една красива, умна, жизнена, талантлива, усмихната, удивителна Еда Йълдъз като единствената потърпевша и пострадала в отношенията Еда - Серкан? Веднъж животът е бил жесток към нея, когато е изгубила своите родители; втори път когато е изгубила възможността да учи в Италия, т.е. да реализира мечтата си! Сега е най-после щастлива след всичко и ако Серкан наистина по една или друга причина изостави Еда, си задавам въпроса тази така силна, борбена, самостоятелна и здраво стъпила на краката си Еда ще издържи ли и този удар? Изобщо колко болка, разочарования и мъка може да изтърпи Еда! Знам, че прага на търпимост е различен при различните хора, но аз във всеки епизод съчувствам на Еда и ми се иска това вече да се промени! Искам да виждам Еда в най-хубавата й светлина, такава каквато е когато подари на Серкан Робот Болат! Grinning

Хубава вечер! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 21:33 от nrgmama

# 679
# 680
Добре де, да си напиша един хубав сценарий сега. Серкан и Еда ще прекарат няколко прекрасни дни заедно, ще си съберат спомени, любов, нежност. После Серкан ще събере сили и ще говори с Еда. Ще ѝ каже, че вечерта, когато са сключили договора дори не е предполагал, че тя ще заеме толкова важна част от живота му, че е станала всичко за него. И после ще ѝ каже истината. Тя няма как да не се натъжи. Родителите и липсват. Но като се успокои, и с помощта на момичетата ще приеме, че Серкан няма вина за нищо и ще си се съберат пак. И това само за 1 серия да речем. Направо съм с цикламените очила. Бърборанке, точно така, трябва да ни свестяваш от време на време. Както казах явно много драми съм гледала и все чакам нещо лошо да направи сценаристката.
На фрага има показани сцени от поне два дни. Тук да се включат и детективите.

# 681
Аз от няколко минути си мисля, че ще и предложи брак Gift Heart Еда може и от радост да плаче ...
Те веднъж като ги оженят, после може да ги разделят за малко, но все пак са женени, не могат един без друг ...
После Серкан ще и каже истината, за която няма никаква вина в случая и Еда ще му прости и ще си живеят дълго, влюбено и щастливо.
Не ми се вярва веднъж намерил любовта и с лека ръка да я остави ... Green Heart

П.С. Нали е наел офис и къща в Италия, от там ми хрумна ... Simple Smile , че фрагът е разбъркан като предния път, но тоя път ги "хванах" ... Wink

# 682
  • Плевен / София
Тази ситуация е такава, че каквото и да направи Серкан е очаквано (и в някаква степен разбираемо). Дано не е избрал да сложи край обаче. Ще убие и мея и себе си.. А ме вярвам да издържи дълго без нея, той не може да диша, не може да живее нез нея.
👍затова мисля, че ще и каже и ще чака " присъдата" си 😉

# 683
Поведохме в тренда на Турция, а дори нямаме епизод Wink

Innocent

# 684
  • Кърджали
Аз взех да държа на идеята, че ще ѝ предложи брак (баща му е замесен с отнемането на семейството и щастието ѝ ксто малка, сега той ще поиска да ѝ даде много щастие "за компенсация" и от любов). Обаче по неговия роботски тертип го прави така,че Еда се плаши, че иска да се разделят.
Или ѝ разказва истината. Трудно е, болезнено е, но иска да започнат на чисто. Пък каквпто Еда реши.
Но не се разделят, този вариант го изключвам вече от главстс ди. Тпва е Серкан, я, той ще полудее ако ме я вижда. А тоя път с работа няма да я задържи... Въпреки че предполагам ще има натиск от страна на майка му и баща му да се разделят..

# 685
Алекс, дано си права. Серкан е доста официално облечен. И аз не си представям как би живял без нея. Но тя трябва да научи истината от него. Дано Айше да го е измислила добре този момент.

# 686
Mira07, няма лошо Simple Smile. Аз ги харесвам много като двойка, а и като гледам те много се забавляват и  в реалния живот. Преди известно време бащата на Ханде последва Керем в Инстаграм, така че .... дано стане нещо Cupid

---
 Ново:
https://twitter.com/i/status/1314615189984161793

# 687
Напълно поддържам Алекс, категорично съм за предложение за брак, лицето на Еда издава някаква тъжна емоция, но си спомнете финала на 11 серия където гадахме защо  лицето на Серкан не отговаря на думите му, а той се е притеснявал тя да не се ядоса и да не го удари. Казвам ви аз, че нещата не са това което са ама нейсе.
 Бърборанке благодаря ти за позитивизма, държа фронта благодорение на твоите постове.

Да добавя нещо на бързо - в една от сцените на края на фрага Еда май гледа нещо на ръката си, може би пръстен.
Моля главните криминалисти да се включат.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 20:38 от gabidim71

# 688
Това ново клипче от туитър  от 14 еп ли е?- Серкан излиза от някакво официално събитие - обечен в черно, изглежда добре, но е сам Disappointed Relieved

Ако някой намери снимка от 14 еп на ръцете на Серкан да качва - да видим има ли пръстен сега от снимките.

И колата на Ефе е там, явно Ефе ще остане на събитието с Еда, а Серкан не.

ScreamCold Sweat

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 20:41 от kukli4ka456

# 689
Това ново клипче от туитър  от 14 еп ли е?- Серкан излиза от някакво официално събитие - обечен в черно, изглежда добре, но е сам Disappointed Relieved

Ако някой намери снимка от 14 еп на ръцете на Серкан да качва - да видим има ли пръстен сега от снимките.

И колата на Ефе е там, явно Ефе ще остане на събитието, а Серкан не.

Дават го като ново: - към 14 еп.
Като намеря нещо ново веднага го качвам, но и на вас разчитам, че не винаги имам възможност да съм в "мрежата". И първо влизам тук, че всичко е на едно място Simple Smile и нищо не изтървам ....

Общи условия

Активация на акаунт