Отговори
# 555
Днес голямо затишие покрай нашите. Единствената нова информация е тип "жълто", но ще я споделя:
"Според турските медии Керем Бурсин е убедил половинката си Ханде Ерчел да спортува с него. Сега Керем и Ханде ходят заедно на фитнес" Simple Smile И фраг още няма ....

P.S.  Нов конкурент влиза в битка за рейтинг в сряда:
От 14 октомври започва "Дума на честта" с Толгахан Сайъшман по Show TV. Явно в сряда "ще е голям купон" Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 20:20 от mi_si

# 556
  • Плевен / София
Днес голямо затишие покрай нашите. Единствената нова информация е тип "жълто", но ще я споделя:
"Според турските медии Керем Бурсин е убедил половинката си Ханде Ерчел да спортува с него. Сега Керем и Ханде ходят заедно на фитнес" Simple Smile И фраг още няма ....

P.S.  Нов конкурент влиза в битка за рейтинг в сряда:
От 14 октомври започва "Дума на честта" с Толгахан Сайъшман по Show TV. Явно в сряда "ще е голям купон" Simple Smile
Някои смятаха Вратата за превилегирована и оставена да се "шири" сам сериал в сряда....
Ако и аз имам такъв партньор за фитнес...ще се "жертвам" ....

# 557
  • София
Пишете за рейтингите,не са много зле.нормално при навлизането на нови сериали да има размествания,спадания,не е толкова наложително за телевизията да спре сериала,защото трябва и да пусне нов със същата тематика-ромком,а не драма.трудно биха привлекли зрители гледащи ром.комедия със по сериозни драматични филми.Всеки от нас от започване на сериала споделя негови виждания за даден епизод,за как да се изиграе сцена,-ако се заснеме един успореден сериал по -най харесваните зрителски сценарии,мислите ли че бихме познали кой филм е дублиран.Добър е засега филма и Серкан и Еда  създадоха в великолепен тандем,надявам се и сценаристите да продължат така а не в движение да сменят сюжетни линии.,и зрителския интерес ще се запази и повиши.

# 558
  • In the light side of the Moon!
Толко често споменават това заминаване за Италия на Серкан, че все ми се струва, че няма да замине. Незнам, колко персонал е наел там и какъв офис, ама май ще му се наложи да го разтури Sweat Smile

Другото, което си мисля ... Серкан има проблем с доверието, малко побутване му трябва от Айдан дет каза на Айптекин "да не би Еда да си отмъщава" (цитирам по памет) и да го изтърси и пред Серкан, че тогава ще видим от къде изгрява güneş. Моля се да не залитнат в тази посока! Или ако го направят образа на недоверчивия Серкан да е подобрен и този път да каже "Това Еда не би го направила"

Ох, не мога! Вече ми е много смешно. Чужденците се кахърят, че не е имало секс сцена и истинска целувка. Наричат турците “консервативни” и питат защо ни показват такава сцена, щом не са я заснели “както трябва”. Повечето такива коментари са от Южна Америка. Много потентни ще дойдат тези латиноамериканци. Sweat Smile

Аз мисля, че до другата сряда ще съм забравила за тази сцена. Голяма работа, голям резил, няма що! Пък и на мен си ми хареса, както вече споменах. Страхотно изиграна и красиво заснета. Дори вече не виждам смисъл да я обсъждаме, повтаряйки едно и също. Просто исках да ви споделя колко са ми смешни коментарите на “разкрепостените” фенове на сериала... Trollface

Ох, и аз падам от смях с тях... вчера една така се беше разгорещила, че по спомен цитирам " не искате целувка, ОК, режисьора е консервативен, ОК, ама моля ви спрете тази игра. Ние не сме перверзници, нито сме глупави, играете си с нас. Завеси, изгрев, буря, дъжд...какво става, тинейджъри ли сте? "

# 559
Като сме на тема фитнес:
Серкан:

Али (Ефе):

# 560
  • София
mi_si, тъкмо сядах да пиша, че нашите днес са много тихи и виждам, че си ме изпреварила. Тц, не трябва така - точно днес трябваше да са активни и да покажат, че не са се трогнали от рейтинга. Да благодарят на зрителите, както правят всяка седмица. Какво като са трети? Според мен и те са чок шашардисани. Може да мислят стратегии, кой ги знае. А може просто да са на фитнес. Grinning Жълтата преса в Турция пък вече ги води двойка, пропуснала съм тази новина. Ама дай Боже! За съм, както съм споделяла вече. Simple Smile

Иначе Керем бей има много хубаво тяло. Едвам му ги избират тези костюмчета, всеки път ще пръсне я ризката, я панталона. Имам едно клипче, което отдавна искам да споделя с вас, ама ме досрамява. Чудя се... да го споделя ли, да не го ли. Вие кажете. Grinning

Тоз пък Толгахан... бях го забравила. В един сериал го гледах и ми хареса. "Сега и завинаги" се казваше сериалът. Другите му проекти - пълна скука според мен. Въобще не ни е заплаха. Според мен ще има същата съдба като филма на Мелиса Памук и Серкан. Ще излъчат няколко епизода, ще е с нисък рейтинг и ще го свалят от ефир. Просто вече много се нанизаха на клона в сряда. За всеки вкус си има сериал в сряда - има ром ком, има историческа драма, има баш си драма, има модерна драма, има и семейна драма. Кофти ден са си избрали според мен. Wink

# 561
  • Пришълец
Бърборанке, не го мисли чак толкова, сподели го това клипче и с нас Hug

# 562
Аз като гледам любимата ви сцена с воалите и то последната (трета версия), която пуснаха в социлните мрежи, Керем така въздушно държи Ханде, че чак на моменти се съмнявам дали ръцете му изобщо я докосват. Все ми се струва, че ако бяха гаджета, нямаше да е толкова предпазлив. Безспорна е химията между тях и според мен се харесват взаимно, но едва ли са заедно по редица причини.

Фрагът утре ще го пуснат. Някой е питал продуцентската компания в туътър и те така са отговорили.

# 563
  • София
Моя приятелка, също фен на сериала, ми прати това клипче с въпрос какво виждам:
https://www.instagram.com/p/CFvN53An5zP/?igshid=16tmjh0fq75jt

Хайде, споделям с вас. Която иска, да отговаря. Sweat Smile Аз засега ще се въздържа. Animal Speak No Evil

# 564
  • Кърджали
А къде е тсзи трета версия? Аз попаднах само на тази, клято излъчиха снощинслед филма...

# 565
Добър вечер, дружки! 🧚♀
Започвам поста си с тази красота.

Относно най - актуалната тема днес - рейтинга, и аз като Вас се притесних, но сега като се замисля, няма нужда от голямо притеснение. Все пак два сериала стартираха снощи и е напълно нормално да спаднем. Мисля, че и с 5% ще се задържим, някои сериали изкарват доста време дори и с 4% рейтинг. Вярвам в тях! ❤ Знам, че всичко ще е наред и още ще се радваме на тази красива и силна любовна история, която докосна толкова много сърца.

Относно епизода - ами много ми хареса, много! Имаше си от всичко. А връзката между Еда и Серкан стана още по- силна. Сега ще видим какво ще предприеме Серкан. Честно казано нямам никаква идея какво ще ни предложи Айше. Мисля си, че Еда ще хване да замине с Ефе и ще има скок във времето и това няма да ми се понрави, но нищо не се знае. С нетърпение очаквам фрагманче - време е малко да ни вдигнат кръвното, хехе. 🤪
Айдан и Айфер - съжалявам, но ми дойдоха малко в повече. Обединиха се, за да ги разделят - това е просто несериозно!!!

Сцената с воалите е чудна! Толова феерична и нежна. 😍😍😍 Определено ме докосна. Чудесни бяха главните заподозрени. 🥰

Да ви е хубава вечерта! 😘

# 566
  • София
Така, като гледам, тази тема ще я приключим още по-бързо от последната! А още нямаме първи фраг... Страхотни сте, момичета! Kissing Heart

Аз обаче си чакам коментар на епизода от домакинята. Розичке, няма ли да се изкажеш за серията, рейтинга и всичко останало? Hug

# 567
А къде е тсзи трета версия? Аз попаднах само на тази, клято излъчиха снощинслед филма...
Някой я беше сподели вече по-напред в темата. Но ето и от мен 1)https://www.instagram.com/p/CGFvQ9fF1as/
2) https://www.instagram.com/p/CGFutBtHauZ/

# 568
Някой я беше сподели вече по-напред в темата. Но ето и от мен 1)https://www.instagram.com/p/CGFvQ9fF1as/
2) https://www.instagram.com/p/CGFutBtHauZ/

ееее, браво, поцелували са се хората.Добре, че е мрежата че да има къде  да видим.

# 569
  • In the light side of the Moon!
Така като ги гледам, май не са се притеснили много за рейтинга
Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

https://twitter.com/SenCalKapimiOFC/status/1314264902710816772

Бърборанке, аз виждам същото което и ти. 

Скрит текст:
Още на лайфа се People Eyes но си казах..леле срам и позор, какво правиш Kissing Face
Имаше преди време един сериал дет обсъждането на пакетите беше на дневен ред.Sweat Smile Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт