Отговори
# 540
В скрит текст споделям с вас още едно мнение от Инстаграм, което ми хареса:
Скрит текст:

Някой има ли инфо кога се очаква нов фраг? Може би чак уикенда ще ни изненадат. Сигурно в момента са в шаш и паника и те. Thinking
И аз това търся като информация, някъде бях мернала, че тази вечер към 8 часа ще има, но сега не мога да намеря инфото. Може да правят промяна на предварителният замисъл.
Един човек в Туитър е писал, че рейтингът ни бил супер, какво сме се кахърели, някой сериали с рейтинг около 4, имали по 30 - 40 епизода.... така, че споко, от следващата седмица нагоре Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 18:38 от mi_si

# 541
Ели-mama, Kissing Heart и аз го оправдавам момчето. Той не просто ревнуваше от Ефе. Той се засегна от думите на Еда. Първо чу разговора за Италия и се почувства виновен за незавършеното и образование (отново). Той и без това е убеден, че не я заслужава, и че тя ще го напусне. Не му беше приятно, че Ефе и предложи да ходи в неговия офис в Рим да учи и работи. Вижда, че тя харесва и уважава този човек. Освен това по описанието, което Лейля даде за Ефе на въпроса му, той е точно от типа мъже, които Еда харесва -това от сцената с басейна, да е внимателен, забавен, хубава усмивка, отношението към хората. Доста неща се събраха.  И накрая наистина се засегна от думите на Еда - ще цитирам по памет "Няма да дойдеш, нали? Няма да дойдеш. Играеш си с мен. - Играя си  с теб? - Затрупан си с толкова работа, разбира се че няма да дойдеш. Защото приоритетите ти (важните за теб неща) са тук." Заболя го, че любимата му не вярва в него, не вярва, че той е готов на всичко за нея. И аз да бях и аз щях да си изляза така.
Радвам се че сценаристите не протакат много драмите, пак казвам, дано запазят стила на сериала на ромком. На мен си ми харесва. За рейтингите - очакваше се да паднат. Не са тотално зле. Трето място за деня, след тези два сериала, единият от които поддържа все високи рейтинги, си е много добре според мен.

nadali99, Hug защо смяташ че си виновна за това, че си споделила мнение. Тук си мисля това е хубавото, че се толерират всички мнения. Ясно е, че няма как да мислим съвсем еднакво. Вярно е, че в много случаи емоциите, които ни владеят са сходни, нещата които мислим и чувстваме също. Освен това и според мен е напълно вярно, че зрителите, които определят какво да се гледа в Турция си падат повече по тежки драми, а не по ромкоми.
За съжаление не само в Турция и в България, а на твърде много места по света жените и децата се третират като част от мебелировката. Възпитават се от малки да бъдат зависими, не се допускат до образование на много места, нямат подкрепа от никъде. Въпросът не е дали се генерализира. Проблемът е, че на твърде много места това е грозната действителност. Дари, Hug моля те не го приемай като заяждане. Аз не мога да понасям насилие към хора и животни, не ми понася да гледам такива сцени, натоварват ме страшно много, и по-лошото, карат ме да се чуствам безсилна. Защото знам че много хора преживяват този ужас ежедневно, а аз не знам какво мога да направя. Извинявам се за лирическото отклонение.
Nature Dizzy Аз отказвам да си сваля розовите очила. Не вярвам, че само след една серия с по-нисък рейтинг ще спрат нашия сериал. Фокс имат и други, по-слаби сериали. Освен това нека видим какво ще стане следващата седмица. Може да се качим пак нагоре, или да се задържим на това ниво, което също би било ок, струва ми се. Flowers Four Leaf Clover

# 542
  • Плевен / София
Скрит текст:
Ели-mama, Kissing Heart и аз го оправдавам момчето. Той не просто ревнуваше от Ефе. Той се засегна от думите на Еда. Първо чу разговора за Италия и се почувства виновен за незавършеното и образование (отново). Той и без това е убеден, че не я заслужава, и че тя ще го напусне. Не му беше приятно, че Ефе и предложи да ходи в неговия офис в Рим да учи и работи. Вижда, че тя харесва и уважава този човек. Освен това по описанието, което Лейля даде за Ефе на въпроса му, той е точно от типа мъже, които Еда харесва -това от сцената с басейна, да е внимателен, забавен, хубава усмивка, отношението към хората. Доста неща се събраха.  И накрая наистина се засегна от думите на Еда - ще цитирам по памет "Няма да дойдеш, нали? Няма да дойдеш. Играеш си с мен. - Играя си  с теб? - Затрупан си с толкова работа, разбира се че няма да дойдеш. Защото приоритетите ти (важните за теб неща) са тук."
Заболя го, че любимата му не вярва в него, не вярва, че той е готов на всичко за нея. И аз да бях и аз щях да си изляза така.
Скрит текст:
Радвам се че сценаристите не протакат много драмите, пак казвам, дано запазят стила на сериала на ромком. На мен си ми харесва. За рейтингите - очакваше се да паднат. Не са тотално зле. Трето място за деня, след тези два сериала, единият от които поддържа все високи рейтинги, си е много добре според мен.

nadali99, Hug защо смяташ че си виновна за това, че си споделила мнение. Тук си мисля това е хубавото, че се толерират всички мнения. Ясно е, че няма как да мислим съвсем еднакво. Вярно е, че в много случаи емоциите, които ни владеят са сходни, нещата които мислим и чувстваме също. Освен това и според мен е напълно вярно, че зрителите, които определят какво да се гледа в Турция си падат повече по тежки драми, а не по ромкоми.
За съжаление не само в Турция и в България, а на твърде много места по света жените и децата се тритерат като част от мебелировката. Възпитават се от малки да бъдат зависими, не се допускат до образование на много места, нямат подкрепа от никъде. Въпросът не е дали се генерализира. Проблемът е, че на твърде много места това е грозната действителност. Дари, Hug моля те не го приемай като заяждане. Аз не мога да понасям насилие към хора и животни, не ми понася да гледам такива сцени, натоварват ме страшно много, и по-лошото, карат ме да се чуствам безсилна. Защото знам че много хора преживяват този ужас ежедневно, а аз не знам какво мога да направя. Извинявам се за лирическото отклонение.
Nature Dizzy Аз отказвам да си сваля розовите очила. Не вярвам, че само след една серия с по-нисък рейтинг ще спрат нашия сериал. Фокс имат и други, по-слаби сериали. Освен това нека видим какво ще стане следващата седмица. Може да се качим пак нагоре, или да се задържим на това ниво, което също би било ок, струва ми се. Flowers Four Leaf Clover
Според мен той не и дал много поводи да вярва, че приоритета в живота му е  тя самата, а не работата, холдинга...Ето въпреки, че Селин го удари в гръб и продаде акциите си на друг, той се държи за нея заради едни мижави 5%, за да спаси холдинга...

# 543
Развихрили сте се къзлар, но ми се струвате малко разтревожени. Я слагайте розовите очила! Хемен! Sunglasses

Според мен това с рейтинга се дължи основно на другите сериали. Аз очаквах да падне, е, не чак толкова, но нещата ще си дойдат на мястото. Трябва да се видят резултатите от няколко седмици. Рано е за заключения и сочене с пръст. Не мисля, че серията е била толкова лоша или рейтинга се е повлиял от целувки или липсата на такива. Или пък, че сценария е толкова зле, или режисурата, или актьорската игра...от епизода в Анталия, като коментирахме веднага след него, пак не всички бяха доволни, имаше противоречиви мнения, но всички вече сме забравили за това и си го спомняме с хубаво Simple Smile

Сега да се върна на сегашния епизод.
Нашият Робо бой има огромен проблем с доверието и все още му е трудно да се довери и на звездиката, все още не я е допуснал наплно до себе си. Свикнал е да се справя с живота сам, нямал е опора в живота, споделянето на мисли и увства за него са непознати неща. Еда се опита да му кажа, че е до него за да го подкрепя, да разговарят, да споделят, но не мисля, че той я разбра. Ако само си бяха поговорили малко нямаше да се стигне до това тръгване от офиса. Той щеше да разбре, че проблема не е Ефе или, че е омръзнал на неговата фея, а майка му и мъти главата и поражда съмнения в нея. Тя пък щеше да разбере колко сериозен е нейният робот и колко държи на нея, и нямаше да обръща внимание на интрижките на свеки. Вместу това те нищо не си споделят, остават недоизказани и недоразбрани или грешно разбрани неща и ние после им се ядосваме. Ако Серкан не се отпусне малко ми се струва, че ще имаме още такива ситуации.

И последно да се изкажа за воалите. Аз въобше не държа да има консумация, но ме дразни това, че не се разбра какво точно е станало и оставиха всичко на нашето въображение. Евентуално в следващия епизод ако Еда сподели на момичетата може и да разберем, но може и да не се случи такова нещо. Аз, като един математик човек, обичам нешата да са точни и ясни. Можеха с нещо съвсем дребно да загатнат за продължеието. Например да и посегне към ципа/презрамката, то е ясно после какво става. Не в едно дизи се е случвало ГГ просто да си заспиват гушнати на някое много романтично място без нищо да се случи. Защо и нашите да не са направили така? Нейсе, няма да коментирам повече това.

Двете кокошки АА, направо си бяха като кокошки на седянка. Реакцията на Айфер ми беше малко пресилена за образа и, но иначе са добра комбина, могат да ги натворят някакви забавни. Нали имаше една снимка от сет Серкан с момичетата. Може да изпълнява точките от споразумението Wink

На мен ми е любопитно Сейфи как ще реагира като разбере за Еда и родителите. Той май още не знае.

Хайде да пускат фрага вече!

# 544
По въпроса, как ще се държи Серкан след научаване истината за смъртта на родителите на Еда. Наясно съм, че такава новина не се казва лесно, а и сериал да става си е в нормите да ни помъчат малко. Обаче от друга страна, Серкан заяви на Еда, че му е омръзнало от тайни и не желае вече да живее с тайни.  Така че ... в интерес и на рейтинга би било да не се бави дълго, а още в другата серия да изплюе камъчето и да остави Еда да вземе решението за бъдещето им. Това му приляга според мен. Имат достатъчно външни врагове, за да пилеят време да се мъчат един друг. Simple Smile

# 545
Гости, Blush според мен Серкан прави всичко по силите си да покаже и каже на Еда колко много значи тя за него. Няма как да се промени за миг и да стане тотално различен човек, но той добре разбра, че присъствието на Селин притеснява Еда, и съвсем ясно заяви, че тя никога няма да се намести между тях. Еда знае колко е важен холдинга за Серкан. Не разбрах защо си направи извода, че Селин му е много важна, а не акциите ѝ. Това, че той я подкрепи като приятел и не вдигна луд скандал на перушината се дължи само на нейното благотворно въздействие. Между другото и аз нямаше да му се разсърдя ако я беше насмел. Но остава да научи за лъжите ѝ заради Ферит. И се чудя тази птица защо не си продаде последните акции на Серкан и да се маха. Време ѝ е вече да отлита.
Katya_I, Blush само ще допълня, че когато говореха да разкрият истината и Еда му каза, че ще настане хаос/бъркотия, той каза "Нека. Сътресенията само ще укрепят връзката ни" нещо такова беше. Дано наистина да събере кураж и да и каже всичко.

# 546
  • Плевен / София
Гости, Blush според мен Серкан прави всичко по силите си да покаже и каже на Еда колко много значи тя за него. Няма как да се промени за миг и да стане тотално различен човек, но той добре разбра, че присъствието на Селин притеснява Еда, и съвсем ясно заяви, че тя никога няма да се намести между тях. Еда знае колко е важен холдинга за Серкан. Не разбрах защо си направи извода, че Селин му е много важна, а не акциите ѝ. Това, че той я подкрепи като приятел и не вдигна луд скандал на перушината се дължи само на нейното благотворно въздействие. Между другото и аз нямаше да му се разсърдя ако я беше насмел. Но остава да научи за лъжите ѝ заради Ферит. И се чудя тази птица защо не си продаде последните акции на Серкан и да се маха. Време ѝ е вече да отлита.
Katya_I, Blush само ще допълня, че когато говореха да разкрият истината и Еда му каза, че ще настане хаос/бъркотия, той каза "Нека. Сътресенията само ще укрепят връзката ни" нещо такова беше. Дано наистина да събере кураж и да и каже всичко.
Защото той в прав текст каза на Селин "Нужна си ми, да си до мен, за да си върнем холдинга"...
Старае се момчето, но и мама каза на Еда, че холдинга е важен за Серкан...всички казват, че той е работохолик...така, че и аз трудно ще повярвам, че в момента, когато баща му се оттегля той ще хукне за Италия

# 547
  • София
paterina, благодаря ти за този коментар. Чуден! Права си, че се тревожим твърде много. Нещо насериозно приехме нещата и се усеща напрежение, а не трябва. Ромком гледаме. Да се забавляваме! И на мен ми е интересно Сейфи как ще реагира. Неговият образ много ми допада. Засега най-разочароващ ми е бащата. Един такъв никакъв от самото начало. За Серкан и Еда си много права - трябва да говорят и споделят повече. Еда реагира много адекватно във всички ситуации. Хубаво му обясни, че сега я има нея и тя трябва да е до него за подкрепа, не Селин или някой друг. Серкан го разбирам, трудно му е да се довери и да повярва в късмета си. Нужно му е още време. Само не знам какво ще прави сега, знаейки истината. Още по-тегаво ще му е. Дано не се затвори в себе си! Дано не изолира Еда! И Серкан, и Еда са образи, изградени доста добре. С характери, които сценаристите развиват много последователно и логично. Имаме силна главна двойка, много съм доволна от този факт. Имаме и силни второстепенни герои. Честно казано, очаквам доста от Ефе и повече от Селин. Фифи също ми е интересна. Айдан и Айфер - с тях могат да се получат интересни сцени, само да не изпростяват се надявам. Simple Smile Няма да е лошо да се заформи и още някоя двойка, засега Пъръл и Енгин не са ми особено интересни. Бабата според мен, ако влезе в играта, ще стане забавно. Чудя се що за персонаж ще бъде тя. Какво ще я правят. Може и те още да не са измислили. Ако действително се влияят от настроенията на зрителя и пишат сценария в движение, не ми се мисли колко варианти имат. Според мен поне още 1-2 епизода можем да минем и без баба. Но после ще трябва да я вкарат в играта. Ще го кажа така - “нова интрига, нов късмет”. Wink

# 548
Kissing HeartSunglassesBlush Аз днес отказвам да сваля розовите очила, вече казах. Серкан вече се подготвя да замине за Италия, за да е с Еда. Проблемът е как ще действа сега, след като вече знае че баща му е виновен, макар и косвено, за смъртта на родителите на Еда. Но ми се иска да съм оптимист и да вярвам, че сценаристите ще оправят нещата бързо и по интересен начин. Да видим какво ни готвят за следващата серия. Rolling Eyes
Бърборанке, Kissing HeartHeart EyesSunglasses

# 549
  • София

Да, точно така, освен това Серкан пита и Еда за Ефе, а тя му каза, че е идол за нея. Неувереният Серкан, ревнуващият Серкан, Серкан, който почти не може да повярва, че една фея може да го обича избяга, като малко момче и се скри на място, което чувства сигурно. Ох, само аз ли мога да оправдая момчето ни, каквото и да направи, момичета, но това е едно ранено самотно ❤️. Направо сърце не ми дава да му се сърдя, защото това, което прави е следствие на неизживяно щастливо детство, на разбито на парченца и изоставено(захвърлено) дете, да се оправя само, под предлог, че му се дава добро образование и ще намери приятели на непознатото място. Както и вие много добре сте описали вече, в края на епизода пак се случи същото. Родителското тяло, което трябва да дава безрезервна обич и привързаност отново го захвърли и го остави сам в безизходица. Направо едно виртуално гушване искам да изпратя на тази душица...
Естествено нашата Еда е прекрасна фея, която не може да изостави и да се разсърди на това обичащо, но загубено сърце. Тя му е всичкото и въздуха и лекарството.
Весела вечер, момичета! Чета ви сигурно от 2 часа, вие сте свежа почивка, приятна компания, след има-няма нлко минути пак ще ви прегледам за нови мнения и кадри. Heart Eyes Heart Blue Heart

Привет отново от мен в този дъждовен есенен ден! Nature Cloud

Ели-mama , много от момичетата пишещи в темата вече са отбелязали факта за перфектно изградения сложен и противоречив образ на Серкан Болат! Самата аз съм писала доста негативи коментари за неговите действия и постъпки в повечето случаи провокирана от неговото поведение и думи спрямо Селин! В същото време от излъчването на сцената с плачещия малък Серкан, насила отведен от дома си, без да знае истината за брат си, изпратен абсолютно сам в чужда държава си задавам непрекъснато един въпрос: как би повлияло на крехката детска психика едно такова действие от страна на родителите? Няма как да си отговоря еднозначно, но  знам че липсата на обич, на сигурно рамо, на което да се опреш, на каквото и да е внимание се отразява пагубно на всяка психика, не само на детската!

В тази връзка все по-добре разбирам Серкан и особено силно бях впечатлена от две изречения в снощния епизод. Той каза на Еда, че е негова вината за положението в което се намира Селин, затова не може да й се ядосва; на Селин каза, че е негова вината за сърдечната криза на баща му! Т.е. той е не само наранен, на него му е внушено, че той е по презумция виновен! Вероятно след завършването на обучението си и завръщането си в Турция той е бил посрещнат от същите тези родители с негативно отношението към него, с което е бил изпратен далеч от дома си: болна и нестабилна психически майка, която категорично отказва да се говори (дори да се споменава) за починалия му брат; баща, който е демонстрирал  приятелско отношение спрямо брат му, но напълно игнорира и неглижира Серкан като син и като бъдещ наследник! Наистина е трудно за възприемане, но всичко което видяхме до тук свързано със Серкан говори не само за това, че той е наранен и недоверчив, той се чувства отговорен и виновен за това което вършат най-близките около него хора! Оправдава техните действия и постъпки със своите действия и постъпки и ако по отношение на Селин това е в голяма степен точно така, съвсем по-различен начин стоят нещата с родителите му! Защото не може (не е нормално и естествено) едно дете независимо от възрастта му да носи отговорност за грешните постъпки и решения на своите родители!

Пак написах дълъг пост, моля да ме извините!
Хубав ден! Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 19:21 от nrgmama

# 550
Расте сериалът ни, расте и темичката, а с това е нормално да се появят и първите грешки на растежа, особено, когато говорим за дизи индустрията, където сценариите се пишат главно на коляно.

Вчера, включвайки се в дискусията за рейтингите, умишлено исках да обърна внимание колко важен фактор са за финансирането на проектите, за да може да се настроим психически правилно, че трудното тепърва предстои Hands V На нито един екип няма да му е лесно, каквато и позиция да заема в момента, защото ситуацията е адски динамична. Уви, виждам, че днес заради цифричките настроението ни рязко е спаднало.

Явно само аз съм в режим "супер толерантна", защото нищо във вчерашния епизод не ме подразни толкова, че да заслужава да го коментирам. Действието върви в същото добро темпо, както преди, но можеби ние като фенове малко сме се пренавили. Вълнувах се с Еда, Серкан и компания през всичките 145 мин. Посрещнахме нов герой. Вдихме промяната, настъпила в роботчето с нежно сърце Heart Показаха ни човечността на Айфер към Айдан и на Мело към Селин. И на другия полюс - не ни спестиха жестокостта на Алптекин към Серкан и на Пъръл към Еда. Последователно развиват всички образи. Няма някакви откровени нелогизми. Вкарват забавни лафчета. Гледаме красиви лица. Има интрига за разплитане. По моите критерии всичко си е наред, така че си чакам с нетърпение следващата част от приказката Kissing Face

# 551
  • София
Ох, не мога! Вече ми е много смешно. Чужденците се кахърят, че не е имало секс сцена и истинска целувка. Наричат турците “консервативни” и питат защо ни показват такава сцена, щом не са я заснели “както трябва”. Повечето такива коментари са от Южна Америка. Много потентни ще дойдат тези латиноамериканци. Sweat Smile

Аз мисля, че до другата сряда ще съм забравила за тази сцена. Голяма работа, голям резил, няма що! Пък и на мен си ми хареса, както вече споменах. Страхотно изиграна и красиво заснета. Дори вече не виждам смисъл да я обсъждаме, повтаряйки едно и също. Просто исках да ви споделя колко са ми смешни коментарите на “разкрепостените” фенове на сериала... Trollface

# 552
  • Кърджали
И моята толерантност засега е безрезерна. Мине се не мине и си оусна някое клипче. А като си спомня че оървото ми мнение за сериала беше "абе става ама едва ли ще гледам серия повече от веднъж", то па взе че ми действа като шоколада "искам още и по много"
А лачетата, които вкарват са ми готини.
Фраг предполагам ще дойе таьи вечер или утре. Бе са първите, които от втвме на време бавят. Но ае усещам, че го чакам със същото нетърпение, с което чакам и серията..

# 553
No comment. Just - Kiss

# 554
  • София
Чакайте да ви развеселя - моят приятел много харесва Керем. И като мъж (той уважава спортуващи мъже), и като актьор го оценява. Покрай мен и той хвърля едно око на сериала, че даже се и интересува. Днес му се оплаквам за рейтингите и той ме пита “кой ви бие”, което отново ме навежда на асоциацията с футбола и мъжете, та... казвам му аз “един исторически сериал с Бурак Йозчивит”. И той пита “кой беше този Бурак”. Почвам да му обяснявам и той ме прекъсва “а, да, един такъв черен, лошо гледа, омъжи се за онази хубавата актриса”. Joy Тц, тц, умирам си от смях, колкото пъти се сетя за този диалог. Ако някой може да ни чуе острани... Но вие ще ме разберете! Hug

Общи условия

Активация на акаунт