Един човек в Туитър е писал, че рейтингът ни бил супер, какво сме се кахърели, някой сериали с рейтинг около 4, имали по 30 - 40 епизода.... така, че споко, от следващата седмица нагоре

и аз го оправдавам момчето. Той не просто ревнуваше от Ефе. Той се засегна от думите на Еда. Първо чу разговора за Италия и се почувства виновен за незавършеното и образование (отново). Той и без това е убеден, че не я заслужава, и че тя ще го напусне. Не му беше приятно, че Ефе и предложи да ходи в неговия офис в Рим да учи и работи. Вижда, че тя харесва и уважава този човек. Освен това по описанието, което Лейля даде за Ефе на въпроса му, той е точно от типа мъже, които Еда харесва -това от сцената с басейна, да е внимателен, забавен, хубава усмивка, отношението към хората. Доста неща се събраха. И накрая наистина се засегна от думите на Еда - ще цитирам по памет "Няма да дойдеш, нали? Няма да дойдеш. Играеш си с мен. - Играя си с теб? - Затрупан си с толкова работа, разбира се че няма да дойдеш. Защото приоритетите ти (важните за теб неща) са тук." Заболя го, че любимата му не вярва в него, не вярва, че той е готов на всичко за нея. И аз да бях и аз щях да си изляза така.
защо смяташ че си виновна за това, че си споделила мнение. Тук си мисля това е хубавото, че се толерират всички мнения. Ясно е, че няма как да мислим съвсем еднакво. Вярно е, че в много случаи емоциите, които ни владеят са сходни, нещата които мислим и чувстваме също. Освен това и според мен е напълно вярно, че зрителите, които определят какво да се гледа в Турция си падат повече по тежки драми, а не по ромкоми.
моля те не го приемай като заяждане. Аз не мога да понасям насилие към хора и животни, не ми понася да гледам такива сцени, натоварват ме страшно много, и по-лошото, карат ме да се чуствам безсилна. Защото знам че много хора преживяват този ужас ежедневно, а аз не знам какво мога да направя. Извинявам се за лирическото отклонение.
Аз отказвам да си сваля розовите очила. Не вярвам, че само след една серия с по-нисък рейтинг ще спрат нашия сериал. Фокс имат и други, по-слаби сериали. Освен това нека видим какво ще стане следващата седмица. Може да се качим пак нагоре, или да се задържим на това ниво, което също би било ок, струва ми се.
и аз го оправдавам момчето. Той не просто ревнуваше от Ефе. Той се засегна от думите на Еда. Първо чу разговора за Италия и се почувства виновен за незавършеното и образование (отново). Той и без това е убеден, че не я заслужава, и че тя ще го напусне. Не му беше приятно, че Ефе и предложи да ходи в неговия офис в Рим да учи и работи. Вижда, че тя харесва и уважава този човек. Освен това по описанието, което Лейля даде за Ефе на въпроса му, той е точно от типа мъже, които Еда харесва -това от сцената с басейна, да е внимателен, забавен, хубава усмивка, отношението към хората. Доста неща се събраха. И накрая наистина се засегна от думите на Еда - ще цитирам по памет "Няма да дойдеш, нали? Няма да дойдеш. Играеш си с мен. - Играя си с теб? - Затрупан си с толкова работа, разбира се че няма да дойдеш. Защото приоритетите ти (важните за теб неща) са тук."
защо смяташ че си виновна за това, че си споделила мнение. Тук си мисля това е хубавото, че се толерират всички мнения. Ясно е, че няма как да мислим съвсем еднакво. Вярно е, че в много случаи емоциите, които ни владеят са сходни, нещата които мислим и чувстваме също. Освен това и според мен е напълно вярно, че зрителите, които определят какво да се гледа в Турция си падат повече по тежки драми, а не по ромкоми.
моля те не го приемай като заяждане. Аз не мога да понасям насилие към хора и животни, не ми понася да гледам такива сцени, натоварват ме страшно много, и по-лошото, карат ме да се чуствам безсилна. Защото знам че много хора преживяват този ужас ежедневно, а аз не знам какво мога да направя. Извинявам се за лирическото отклонение.
Аз отказвам да си сваля розовите очила. Не вярвам, че само след една серия с по-нисък рейтинг ще спрат нашия сериал. Фокс имат и други, по-слаби сериали. Освен това нека видим какво ще стане следващата седмица. Може да се качим пак нагоре, или да се задържим на това ниво, което също би било ок, струва ми се. 

според мен Серкан прави всичко по силите си да покаже и каже на Еда колко много значи тя за него. Няма как да се промени за миг и да стане тотално различен човек, но той добре разбра, че присъствието на Селин притеснява Еда, и съвсем ясно заяви, че тя никога няма да се намести между тях. Еда знае колко е важен холдинга за Серкан. Не разбрах защо си направи извода, че Селин му е много важна, а не акциите ѝ. Това, че той я подкрепи като приятел и не вдигна луд скандал на перушината се дължи само на нейното благотворно въздействие. Между другото и аз нямаше да му се разсърдя ако я беше насмел. Но остава да научи за лъжите ѝ заради Ферит. И се чудя тази птица защо не си продаде последните акции на Серкан и да се маха. Време ѝ е вече да отлита.
само ще допълня, че когато говореха да разкрият истината и Еда му каза, че ще настане хаос/бъркотия, той каза "Нека. Сътресенията само ще укрепят връзката ни" нещо такова беше. Дано наистина да събере кураж и да и каже всичко.
според мен Серкан прави всичко по силите си да покаже и каже на Еда колко много значи тя за него. Няма как да се промени за миг и да стане тотално различен човек, но той добре разбра, че присъствието на Селин притеснява Еда, и съвсем ясно заяви, че тя никога няма да се намести между тях. Еда знае колко е важен холдинга за Серкан. Не разбрах защо си направи извода, че Селин му е много важна, а не акциите ѝ. Това, че той я подкрепи като приятел и не вдигна луд скандал на перушината се дължи само на нейното благотворно въздействие. Между другото и аз нямаше да му се разсърдя ако я беше насмел. Но остава да научи за лъжите ѝ заради Ферит. И се чудя тази птица защо не си продаде последните акции на Серкан и да се маха. Време ѝ е вече да отлита.
само ще допълня, че когато говореха да разкрият истината и Еда му каза, че ще настане хаос/бъркотия, той каза "Нека. Сътресенията само ще укрепят връзката ни" нещо такова беше. Дано наистина да събере кураж и да и каже всичко.
Няма да е лошо да се заформи и още някоя двойка, засега Пъръл и Енгин не са ми особено интересни. Бабата според мен, ако влезе в играта, ще стане забавно. Чудя се що за персонаж ще бъде тя. Какво ще я правят. Може и те още да не са измислили. Ако действително се влияят от настроенията на зрителя и пишат сценария в движение, не ми се мисли колко варианти имат. Според мен поне още 1-2 епизода можем да минем и без баба. Но после ще трябва да я вкарат в играта. Ще го кажа така - “нова интрига, нов късмет”.

Аз днес отказвам да сваля розовите очила, вече казах. Серкан вече се подготвя да замине за Италия, за да е с Еда. Проблемът е как ще действа сега, след като вече знае че баща му е виновен, макар и косвено, за смъртта на родителите на Еда. Но ми се иска да съм оптимист и да вярвам, че сценаристите ще оправят нещата бързо и по интересен начин. Да видим какво ни готвят за следващата серия. 

На нито един екип няма да му е лесно, каквато и позиция да заема в момента, защото ситуацията е адски динамична. Уви, виждам, че днес заради цифричките настроението ни рязко е спаднало.
Показаха ни човечността на Айфер към Айдан и на Мело към Селин. И на другия полюс - не ни спестиха жестокостта на Алптекин към Серкан и на Пъръл към Еда. Последователно развиват всички образи. Няма някакви откровени нелогизми. Вкарват забавни лафчета. Гледаме красиви лица. Има интрига за разплитане. По моите критерии всичко си е наред, така че си чакам с нетърпение следващата част от приказката

Тц, тц, умирам си от смях, колкото пъти се сетя за този диалог. Ако някой може да ни чуе острани... Но вие ще ме разберете!
Препоръчани теми