но ако сте се припознали в нещо то проблема си е ваш....разбирам,че не сте разбрали,какво съм написала и няма да ви се обяснявам,но и няма да приема и да ми слагате думи които не съм споменавала и обсъждала....за напред ви моля ,щом аз уважавам вашите мнения и вие да правите същото не всички сме еднакви и не мислим еднакво,но да ми се налага как да изливам мислите си не го приемам.....не се сърдя ,но за напред няма да коментирам и ви давам път вие да си изливате мислите.....пак ви препоръчвам да разберете,какво съм писала и какво ме е провокирало ...не държа на отговор,тъй като мен ме няма вече......
Вчера фурор ,емоции ,хвалби ,а днес след появата на рейтинга започнахме да търсим кусури на сериалчето ни ! Нещо такова се случи и в темата на другия летен сериал МГ...
хареса ми и сцената с воалите.Просто не ми е интересна консумацията , предпочитам детайлите в докосването ,езикът на тялото , погледите ,жестовете.Аз ,например ,през цялото време имах чувството, че ще и разкопчее ципа на роклята
,но не съм разочарована ,че не станах свидетел на това .
Всъщност исках да кажа ,че няма нужда от сега да си разваляме насторението с рейтинги и негативни коментари .Имаме си страхотно сериалче , талантливи актьори,с които преживяваме красиви емоции .Да се средоточим върху момента ,да им се насладим на макс пък колкото толкова

) ми стои като зашита с бели конци, не логична ми е, натрапена, излишна, не добре представена, не на място представена, дори ми изглежда леко еротична, което според мен стои по-нескопосано от една нормална целувка заснета по нормален и красив начин. Дори не ми беше изиграна убедително, от клиповете дет излезнаха на места ми се струва, че и Керем и Ханде се подсмихват. 

Но нека един по-слаб епизод не определя целия филм, който е прекрасен. Неслучайно сме се събрали тук и толкова месеци си обсъждаме историята на Еда и Серкан. Сигурна съм, че сценаристи, режисьори и сие ще си вземат поука и ще запреднат ръкави. Актьорите си играят прекрасно, в тях вина не мога и няма да търся. Особено Керем, Ханде, Биге, Неслихан, Аликан... 

Това с храната, която яде и не яде Серкан, обаче ми напомня много на Демир от Навсякъде ти. И той беше архитект. Беше живял в Япония и се хранеше много чисто, правилно и диетично. Постоянно се заяждаше със Селин за пърженото. Сцената, където Еда му набута двете пържени картофчета, супер много прилича на една от Навсякъде ти, където Селин се опитваше да пробута на Демир едно пържено пилешко бутче ала KFC.
Както сме коментирали неведнъж, във всички ромкоми се повтарят някакви неща. Но всяка сцена си има чар, разбира се. Важно е от кого е изиграна все пак.

(даа, беше доста вкусно)

Препоръчани теми