Отговори
# 510
Керем си е баш съвременен мъж за 21 век и защо да  не е красив ....за мен лично си е красив,а че туркините си падат по мургави с мустаци и цапнати с дъската от зад си е техен проблем...четох някога ,че туркините в процент се раждат мазохистки,което и живота го е доказъл...не е нормално една жена в 21 век да е с наведена глава и послушница....машини за деца....защо им харесва да гледат в днешно време техните отомански сериали...1.многолюдието в Турция е неграмотно и не са ходили на училище,за да знаят историята си и се информират от сериали с такава тематика...абе не им ли стига на днешно време терора им от един диктатор,който ги е принизил до просешка тояга имам чувството,че наистина много от жените им се раждат и умират без да са изпитали ,що е любов ....та и затова и не възприемат и любимия ми Керем/Серкан....не знам какви семейства определят рейтинга,но ако са тетки то в реда на нещата е да падат рейтингите на сериали с любовна тематика /лично мнение/...Аз единствено през живота си съм гледала само сериали до край с участието на Керем и оооооооо най любим ми е извън Керемовите сериали,който съм го коментирала във виконта с часове и с голям патос е " Черна любов"....от тогава за първи път гледам турски сериал нашия и не съжалявам,че го гледам....прочетох по горе,че една съфоръмка спомена за ОДРИН,че нямало млади хора и повечето били със забрадки....вярно е ,но Одрин преди 2 години беше един много европейски град ,но след като Ердоган го напълни с метежници от Авганистан,Палестина и африкански изчадия по претекст,че ще преминат гръцка граница за Европа /което доведе до много разруха,икономически спад на града../ то вече Одрин опустя младите избягаха във вътре-та на Турция и Одрин вече не е този град ,който знаем и помним.....

# 511
Привет, съгласна съм със всичко което се написали, няма и аз да го повтарям.
Замислих се какво прави Ефе във фирмата на Серкан, добре там беше срещата обаче той е притежател на акции в холдинга да си върви там. Фирмата на Серкан няма ли свои проекти, по които работи нямащи нищо общо с холдинга, нещо ме объркаха тук.
Ферит нали имаше много успешен бизнес, изведнъж много се вживя да работи в холдинга с тези 5%. До сега му симпатизирах, беше ми мъчно в миналия епизод за него все пак никой не заслужава такова отношение каквото имаше към него Селин.
Айдан и Айфер малко им се ядосах, но ако тяхната намеса вкара хумор и забава, за сега не е злобна и коварна няма да е лошо. Еда и Серкан не страдат от нея, сякаш се забавляваха, но Айше ханъм знае какво ще забърка.
Рейтинга мисля, че е нормално да се промени при положение, че имаше два нови сериала. Историческия, който е с много висок рейтинг (аз мисля умишлено поддържан и може би манипулиран), а този с Джансу Дере от любопиство какво ново ще предложат.
Нашето сериалче е много хубаво, но сякаш има някво забавяне, може би нарочно. Всички очакват, включването на новите проекти и продължението на старите от миналия сезон с висок рейтинг. Не случайно няма фрагман, мъдрят какво точно да ни покажат за да предизвикат интерес за следващия епизод. Имат си тактики и стратегии, все пак "борбата е безмилостно жестока" за оцеляване в техните условия.

Дрън, дрън спирам и съм в едно минорно настроение, розовите очила са до мен ама......

# 512
  • Кърджали

teseto, Ефе е в Артлайф, а не в холдинга, защото вм момента Серкан застана на мястото на баща му, но заяви пред Ефе и другите че засега поне смята да се занимава с холдинга от офиса на Артлайф. Не искал да ходи в холдинга. Съответно предложи и на Ефе да избира къде ще се мотае, предложи своя кабинет в Артлайф на Ефе /нали така щеше да има причина да влезе долу в заседателната зала и да е по-близо до Еда, той май не излиза от заседателната зала, ама това друг въпрос/.Ефе пък от своя стана отказа кабинета му под предлог, че предпочитал да е сред хората в офиса, сред работещите...и тъй..така го измислиха. А и ако е в холдинга как ще докарва Серкан до лудост от ревност Simple Smile

# 513
  • Плевен / София
Страхотни пояснения по епизода сте внесли, след като ви изчетох и без превод да го изгледам всичко ще ми се изясни Sweat Smile
Не го очаквах аз този спад в рейтинга, силно се надявах сериала да си задържи позициите, ама вкуса на турския зрител ни е ясен. Пък и с определящо значение за съжаление.

Винаги навременна и точна информация носите, момичета. Благодаря ви.
Преди доста по-активно ги ползвах социалните мрежи, сега се чувствам някак неориентирана, но заради този сериал отново ми се възвърна желанието.
От години не ме е грабвала така екранна двойка. Керем може да не отговаря на представата за типичния красавец, но е различен и по своему очарователен.
Гледам ги с Ханде и долавям малка разлика в ръста, което въобще не го отчитам за някакъв недостатък, но не можех да преценя високи ли са, ниски ли са ама са ми почти еднакви Joy Е, тя щом казвате е 1,75 височка си е за жена, но е много нежна. Кефя им се на високите мацки, просто защото е хубаво да знаеш, че някъде там има и други като теб. Аз съм с няколко см повече, но понякога търпя критики Joy

Гостенка, Flowers Cherry Blossom искаше ми се да те попитам как така при теб се вижда броя потребители и гости в темата?! Аз откакто сме с новата версия на Мамата не мога.

Да си догледам 12 и продължавам с 13 епизод Party
Аз ги виждам само от лаптопа...под заглавието на темата...първите цифри са прегледите на темата, втората са мненията, а третата цифра със зелена точка отпред са посетителите в темата....
В момента на писане на отговора са...16 Потребители и 43 Гости преглежда(т) тази тема./чукаш върху цифрата и пада правоъгълник с никовете на регистрираните потребители и гостите, които четат темата в момента/

# 514
НОВО:
Току-що излезе инфо, че няма снимки на летището
Официално:
"Анил е там, но по друга причина и този човек от снимката е член на екипа на сериала, но той също не е там поради снимачната площадка, така че НЯМА сцени на летището!"
Снимките са пуснати от фен на сериала, който ги е засякъл на летището.

# 515
  • София
Само да вметна - в момента по бТВ дават някакъв турски сериал (5 минутки ми бяха достатъчни да го разгадая). На това му се вика класическа турска драма. Затова голяма част от хората са предубедени към турските сериали. Като масово им се предлага това... Модерните хора с вкус, които ценят филмовото изкуство - търсят нещо по-добро и не им се гледа тази пресолена манджа. Нашият сериал си е глътка свеж въздух! Ето нещо от мен за добро настроение:
https://www.instagram.com/p/CGFCDqADk-V/?igshid=1j423ncgjzczb

# 516
  • Пришълец
Скрит текст:
Страхотни пояснения по епизода сте внесли, след като ви изчетох и без превод да го изгледам всичко ще ми се изясни Sweat Smile
Не го очаквах аз този спад в рейтинга, силно се надявах сериала да си задържи позициите, ама вкуса на турския зрител ни е ясен. Пък и с определящо значение за съжаление.

Винаги навременна и точна информация носите, момичета. Благодаря ви.
Преди доста по-активно ги ползвах социалните мрежи, сега се чувствам някак неориентирана, но заради този сериал отново ми се възвърна желанието.
От години не ме е грабвала така екранна двойка. Керем може да не отговаря на представата за типичния красавец, но е различен и по своему очарователен.
Гледам ги с Ханде и долавям малка разлика в ръста, което въобще не го отчитам за някакъв недостатък, но не можех да преценя високи ли са, ниски ли са ама са ми почти еднакви Joy Е, тя щом казвате е 1,75 височка си е за жена, но е много нежна. Кефя им се на високите мацки, просто защото е хубаво да знаеш, че някъде там има и други като теб. Аз съм с няколко см повече, но понякога търпя критики Joy

Гостенка, Flowers Cherry Blossom искаше ми се да те попитам как така при теб се вижда броя потребители и гости в темата?! Аз откакто сме с новата версия на Мамата не мога.

Да си догледам 12 и продължавам с 13 епизод Party
Аз ги виждам само от лаптопа...под заглавието на темата...първите цифри са прегледите на темата, втората са мненията, а третата цифра със зелена точка отпред са посетителите в темата....
В момента на писане на отговора са...16 Потребители и 43 Гости преглежда(т) тази тема./чукаш върху цифрата и пада правоъгълник с никовете на регистрираните потребители и гостите, които четат темата в момента/
Ясно. Аз съм през телефона, затова не се вижда по този начин. Посещаемостта на темата снощи ми е впечатляваща наистина, та покрай това се сетих да питам. Вероятно всяка седмица е така Laughing

Бърборанке, те тези безкрайно дълги турски сериали с наивни до глупост главни герои затова ги излъчват през това време на деня. Laughing Този, на който ти си попаднала хич не го знам, но по Нова следобед дават Елиф- може да е погрешно, но съдя по него и за останалите.

# 517
  • София

Ясно. Аз съм през телефона, затова не се вижда по този начин. Посещаемостта на темата снощи ми е впечатляваща наистина, та покрай това се сетих да питам. Вероятно всяка седмица е така Laughing
Бърборанке, те тези безкрайно дълги турски сериали с наивни до глупост главни герои затова ги излъчват през това време на деня. Laughing Този, на който ти си попаднала хич не го знам, но по Нова следобед дават Елиф- може да е погрешно, но съдя по него и за останалите.

Маргарита, към дискусията за броя потребители в темата (аз общо взето следя тези данни, леко професионално изкривяване Sunglasses) и мога да кажа, че броя на включване на потребители и гости нараства значително по време на излъчване на епизода, но и като цяло интереса към сериала в темата расте в сравнение с първите две-три седмици.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 16:55 от nrgmama

# 518
Ще помоля да не коментираме обобщено и категорично нравите, обичаите, народопсихологията на Турция и турците. Защото, ако попрочетете написаното по-внимателно, може прекрасно да заместим в текста Турция с България, туркини с българки и картината няма да е много по-различна. Просто ние общо сме 7 млн и абсолютната стойност на българските жени, които са обект на домашно насилие, които са необичани, които са самотни (най-вече от образованите кръгове), които са мазохистки е доста по-ниска от 82-милионна Турция.
Това обаче не прави нашата си картинка по-цивилизована.
Крайност е забраждането и ограничаването в Турция, които наблюдаваме в най-новите времена. Но кажете ми -  не са ли крайност силиконените устни, гърди и каквото друго място за подуване има в човешкото тяло, у всяка почти без изключение, жена до 50 г. Хайде да не вадя стотиците примери за бити и убити българки.
Предлагам да си бистрим сериалчето, да не се кахърим за неща, върху които не можем да влияем и най-вече да гледаме собствената си паница. За всяка точка от света може да се извадят и положителни и отрицателни примери. Подобни обобщения са същите като представата за нас българите в Европа - "много си бяла, за да си българка". На никой не му е приятно да го поставят под общ знаменател.

# 519
Добър ден..е нека и аз да се изкажа въпреки,че не съм гледала,а само ви четях до тук !..та според мен Серкан се разплака не толкоз от новината от баща му,а че научавайки новината той свърза и прекратената стипендия на Еда по негова вина .....баща му не е успял да я намери,за да и помогне да се изучи ,но Еда все пак стига до университет и тук вече е спънката от същото семейство синът Серкан и така образованието е разрушено от Болатови ...е тук Серкан рухна ,аде ходи сега да се обясняваш на Еда след толкоз голямо ЕГО,което показа и .....пак си държа на писането...бабата на ЕДА,ще и помогне и ще е стожер в любовтта и и щастието,но Айдан и тя ще си плати за мизерния си характер и то от любимката си Селин....за Ферит писах в минали теми,че не ми харесва и е скрита лимонка,но никой не ми обърна внимание и го боготворяха даже съжаляваха и сега с Джерен го сватосват....аз това мекотело не го давам за Джерен,но и той в сериала си намира майстора....

И аз мисля точно като теб .

# 520
  • София
Дари, подкрепям! Тук сме, за да си бистрим сериала, както каза. Може би отидохме твърде далеч заради емоциите от вчерашния епизод, които още ни държат. Истината е, че всички тук ценим както Керем, така и този проект. Затова сме видимо разочаровани (поне някои от нас) от рейтинга и коментарите на някои “фенове”. Тази история ни вълнува доста. До какво води един хубав филм и един добър актьорски състав, а? Аз съм сигурна, че ще дойдат по-добри времена. Просто явно тази сряда тръгнах(ме) с голямата кошница и останах(ме) неприятно изненадана(и). Simple Smile

# 521
  • Пришълец
nrgmama, много ми е интересно, признавам. На мен все числа са ми в главата и нямаше как да не се впечатля и този път Sweat Smile

# 522
Здравейте момичета. Изгледах епизода и не съм много впечатлена, освен от последната сцена със Серкан и сцената с Лейля. Това с тези воали ..... никак не ми допадна, най-малкото нямаше никаква връзка (според мен), просто залепена сцена за пълнеж.... Не ми се гледа никаква нецензурирана версия защото , когато няма връзка (прелюдия) към подобно нещо, сам по себе си този момент не означава, нищо. Двете "майки" и техните опити също бяха доста нескопосани (като сценарий)... Абе, нещо куца и това е. За рейтинга съм разочарована доста, също като вас... Само да вметна, че Ефе най-вероятно е човек на бабата според разговора , който проведе в колата,  че е купил 45% от акциите и че този, с когото разговаря, може да дойде в Истанбул, когато пожелае... Да, се надяваме в следващата серия да се случи нещо по-интересно и нещата да са по-навързани, че иначе може да се сбогуваме със сериала, Керем и Ханде. Жалко за Керем, такъв талантлив човек а какви куци оферти... Е, това си е мое мнение. Хубав ден ви пожелавам все пак.

# 523
# 524
З
Скрит текст:
дравейте момичета. Изгледах епизода и не съм много впечатлена, освен от последната сцена със Серкан и сцената с Лейля. Това с тези воали ..... никак не ми допадна, най-малкото нямаше никаква връзка (според мен), просто заепена сцена за пълнеж.... Не ми се гледа никаква нецензурирана версия, защото , когато няма връзка (прелюдия) към подобно нещо, сам по себе си този момент не означава, нищо. Двете "майки" и техните опити също бяха доста нескопосани (като сценарий)... Абе, нещо куца и това е. За рейтинга съм разочарована доста, също като вас... Само да вметна, че Ефе най-вероятно е човек на бабата според разговора , който проведе в колата,  че е купил 45% от акциите и че този, с когото разговаря, може да дойде в Истанбул, когато пожелае... Да, се надяваме в следващата серия ще се случи нещо по-интересно и нещата ще са по-навързани, че иначе може да се сбогуваме със сериала, Керем и Ханде.
Жалко за Керем, такъв талантлив човек а какви куци оферти... Е, това си е мое мнение. Хубав ден ви пожелавам все пак.
+1000001 ! В едно изречение казано всичко, дето аз го разпростирам на чаршаф за двойна спалня Wink

Общи условия

Активация на акаунт