включвам се и аз за малко в почивката.
Дари, прекрасни постове. Бърборанке, Алекс, също. Във всички намирам от своите си мисли.
По въпроса защо не харесват Керем - и аз се чудех. После стигнах до заключението, че в държава, в която побоищата, изнасилванията, насилствените бракове и кръвните отмъщения се гледат с предпочитание по телевизиите, да не говорим за колко нормални се считат явно в реала, няма как да харесат мъж, който ясно заявява, че не приема насилието (не само към жените) за нормално и се включва в различни каузи с подобна насоченост. Керем е израснал в съвсем друга среда, и от съвсем малкото интервюта с него, които съм прочела/изгледала дава вид на човек, който уважава хората, уважава жените, а по изказвания на хора, с които е работил показва уважение към всички на сета без значение от позицията им. Доколкото ми стана ясно пак от негови интервюта в тяхната държава явно не е нормално това. Аз лично го виждам като съвсем нормален, общителен, забавен млад мъж и не откривам никаква надутост в него. Но това си е мое мнение, базирано на все още малко информация. Не вярвам обаче да го променя драстично. По-скоро може още повече да го харесам като човек.
За Ефе - Дари дано си права и да остане неутрален. Но още с влизането си в Артлайф той е контра на Серкан. Първо закъснението - каквито и да са причините за мен беше неуважение. После пренебрегна Серкан пред служителите му и си позволи да се представя сам. Това за мен беше червена светлина. После нарочно скъсява дистанцията със служителите, поставя се на едно ниво с тях, аз и това го възприех като контра на Серкан - да покаже колко е студен и дистанциран той. Не знам защо и това малко ме подразни, по скоро парадния начин, по който беше направено. Това от първото гледане. Довечера може да мисля различно след втората прожекция. Пак казвам, надявам се да греша и да не е лоша умисъл, а просто различен характер.
Селин и Ферит - Дари много хубаво ги е коментирала, съвсем същото си мисля и аз.
За другите неща привечер ще пиша. Лек следобед от мен и не си губете розовите очила.