В тази серия, след гледането с буквичките видях защо Серкан е толкова успешен. Защото вземе ли решение е твърд, постоянен, устремен към целта. Няма да позволи на никой и нищо да го раздели от Еда. Дори и семейната трагедия. Направо се възхитих как след като потърси, потърси Селин се върна за Еда, поговори с нея и я хвана за ръка. Възхищавам се, че в тази история разните му недоразумения и лични ангажираности не водят до обичайните елементарни сръдни и неразбирателства. Еда е уверена в себе си и любовта им. Разговорите, които имаше със Серкан относно Селин не бяха в стил "ти имаш чувства към нея", а "ти обичаш мен, сега е редно аз да бъда до теб в трудните моменти". Ето така прави силната, уверена жена! Май не съм гледала такъв образ в турските дизита.
Селин - о...@ра пейзажа и цяла серия ходи като куче, изпикало се в обувката на стопанина си. Гледа жално жално Серкан и страда ... Направо като й видя погледа и ми иде да й отвъртя един. Че и претенции има предателката, Серкан да направи така, че тя да не се среща с Ефе и Ферит. Ами да си беше продола всичките акции а не да си пазиш 5%, или да ги беше продала на Серкан, като толкова искаш да започнеш нов живот.
Мамашите - име на втори прочит супер ми харесаха. Първо - видяхте ли как Мардинските ценности накараха всички да наскочат и да помогнат на човек в беда. Второ - докато двете убавици се борят да разделят децата, ще вземат да се харесат и те самите няма да преживеят подобна раздяла. Имаше хумар, имаше съпреживяване и приемане на съчувствието, имаше единомислие и обединение ви името на каузата (нищо че каузата е сбъркана).
Ефе - искрено се надявам да остане поне неутрален до края. Явно е, че изпълнява поръчка, а не е злонамерен. Не знам защо, но ми се струва че ще завършат с уважение един към друг отношенията си със Серкан.
Най- накрая супер се изкефих на Айфер към Еда - "Когато Серкан ти хвали чертежите хубавичко си помисли, все пак любовта е сляпа" ...

И в Ефе не съзирам аз нищо блогородно и джентълменско. Тцъ, целенасочено подпитва Ферит за слабите места в холдинга, играе с хората във фирмата и със Серкан, докладва на поръчителя си (за мен това си е бабата от Мардин).
... няма продължение с пържени картофи

Като седна да си попрегледам за милионен път някой от сериалите му и после за дни минавам през всички...
... няма продължение с пържени картофи

Препоръчани теми