Отговори
# 465
На бързо минавам Hug

Радост за очите са ми Heart Eyes
Имам чувството, че  тук отново се смее Керем Sunglasses

https://twitter.com/amorhande/status/1313942497530466305?s=20
И май целувките са от Ханде, защото Керем е леко смутен.
Най-голям смях е паднал обаче след провалена та сватба, когато Еда си тръгна и Серкан я пресрещна. Там има един момент, където се вижда, че репликите изискват сериозност, а Керем се хили като ряпа. За мен обаче са радост за очите - докато има смях ще има и химия между целия екип.

# 466
Добро да бъде утрото ви прекрасници! Sparkling Heart

Снощи след финала на епизода нямах желание да пиша. Преживях този момент заедно със Серкан, преживявах и го после, а сутринта пътувайки за работа, в мислите ми беше само страдащия Серкан и очите ми отново се напълниха със сълзи....
Искам да благодаря на всички вас, прекрасни мои момичета, за споделеното по време на онлайн гледането, специални благодарности на Севгито и Александра за превода в ефир, както се казва! Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus
Епизода определено много ми хареса. Селин ме дразнеше с присъствието си до момента, в който Серкан каза на Еда, че Селин не може да застане между тях и беше много прав, това не може да се случи без той да го иска, а знаем той какво и коя иска! Много красиви моменти между двамата, толкова се обичат, че ум не ми побира каква ще е тяхната раздяла, ако Айшето реши да ги раздели.
Мисля си, как понякога прекаленото добро, което се опитваме да направим за/на децата си, всъщност им нанася необратима вреда. Няма да коментирам Айдан и Айфер, снощи и двете заедно със Селината ми идваха в повече!
Опитвам се да разбера Алптекин, като че ли само той има някакви по-различни и по-добри намерения спрямо връзката на Серкан и Еда. Напълно оправдавам това, че каза на Серкан истината, по-добре така, отколкото да я беше научил по друг начин. Казвате, че е трябвало да каже на Серкан и Еда едновременно. Трудно е да се изправи срещу Еда, може би, ако Серкан реши да каже на Еда, тогава Алптекин ще застане до него и заедно ще решат този проблем. Но предполагам, че сега нито Серкан ще каже на Еда, нито ще остане с нея, нито ще остане с родителите си, виновен пред Еда и отново наранен от семейството си!
Не зная какво е замислила Айше в сценария си, но аз мисля, че Еда ще замине за Италия, но Серкан никога няма да я изпуска от очи, ще я пази, ще се грижи да бъде добре, ще я закриля и ще продължава да я обича, до онзи миг, в който отново ще бъдат заедно, зная, че няма да я остави никога, ще се бори за нея, защото друга звездичка като нея няма да намери!
Стана дълго писанието ми, извинете ме!
Обичам всички ви! Благодаря, че ви има, щастлива съм, че ви познавам, макар и виртуално!
Бъдете здрави! Бъдете щастливи!
Gift Heart Gift Heart Gift Heart

# 467
  • София
Günaydin!

Социалните мрежи са заляти от коментари за “сцената”. Феновете недоволстват, чувстват се излъгани, не им била показана нецензурираната версия и т.н. Някои даже стигат по-далеч, като казват, че явно целта на продуцентите е да ги откажат от сериала. Защото всяка седмица само обещават някакви неща и после нищо. Малко преувеличено е всичко, но съм съслагна с едно - и аз имах по-големи очаквания от сцената-изненада. Имах нужда и от по-голяма категоричност какво се е случило, ама нейсе. Това да ми е проблемът. Преглътнах го вече. Гледах си сцената още няколко пъти и ми харесва. Наистина всичко в нея е пипнато в детайл, семпло, но въздействащо, красиво, нежно и романтично. Направи ми впечатление и промяната в музиката - когато Серкан пристига в къщата и, когато Еда влезе вътре. Двете песни са с различно настроение. Първата, много хубаво са я определили като 50 Shades of Serkan. Емоциите вътре в него са много и бушуват, като допълним с финалната сцена - наистина имаме едни 50 нюанса Серкан. Втората песен е за любов, за взаимност, за “не мога да живея без теб”. Вече нямам съмнения какво се е случило. Еда го обича и той я обича. Тя отиде там, за да му покаже, че е с него. Той я прие, защото никога не би я пуснал. Заедно са! На закуска бяха непрежни - Еда дори беше боса. И все пак... няма лесно да му простя, че я заряза в офиса и подпали с колата. Ами ако тя не го беше последвала??

Ето ви пак цялата сцена > https://youtu.be/iw5U4mU_fEA

Сега да ви развеселя сутрешно - бъзикат се с Керем, че ревнувал:

https://www.instagram.com/p/CGDwV2WJg7W/?igshid=qo4qq0ejl0cz

# 468
Добро утро Flowers Hibiscus
Лейля ми беше много сладка в тази серия,  исках да съм на нейно място да си гушкам Серкан/Керем  Joy
Искам да ви припомня  и нещо за Серкан  , щом е допуснал някой в живота си , значи  остава за цял живот Wink

# 469
Ето го и рейтинга:

Ето и конкуренцията:
Скрит текст:
Трети сме .... Sad

# 470
Ох, бе, тоя Осман бил много опасен!
Дано само не им спадне ентусиазма и Айшето да не почне да твори глупости!

# 471
  • Кърджали
Лошо, но очаквано. В последно време са полудели по филми за величието на Османската империя... Може и да са интересни и добри, но тях смятам да ги пропусна, гледат ми се съвременни неща. Иначе обичам да чета исторически романи, но аз да си ги преставям...

# 472
Вижте как е при конкуренцията, а  при нас, к'во  ....

... и после рейтингът падал Sad
Добре, че другите два сериала на Фокс ( в понеделник и вторник) имат по-нисък рейтинг от нас
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 10:34 от mi_si

# 473
Здравейте! Не знам какво да кажа след снощния епизод и рейтинга който видях.
Но първо да благодаря и аз на преводачите.
На мен серията ми хареса имаше от всичко, не намирам причина да пада рейтинга.
Явно нашите комшии си падат повече по историческите филми.
Ами това е от мен.

# 474
  • София
Тъкмо щях да пиша и аз относно рейтинга и виждам, че mi_si го е споделила с вас. Лошо... Не очаквах чак толкова да падне. Това са си 3 пункта надолу. От 8-9 паднахме на 5... Confused Ако се задържим с 5 или паднем още, не е добре работата. Поне да сме втори... Според мен основният ни конкурент ще е историческият сериал с Бурак. Този “Неверен” има добър старт, но не ме притеснява. Ако някой има инфо за него, какви са отзивите след първия епизод, да сподели. Но определено не ми харесва този спад. Дано не им се отрази наистина. 12 епизода бяха все първи, сега този 13-ти се оказа фатален за тях. Хайде, дано другата седмица се покачим поне на 6 и си запазим третото място, ако не успеем да сме втори. Аз си мисля, че сценаристи и продуценти са го предусещали това. Затова така приключи епизодът, затова нямаме фраг. Усещат накъде духа вятърът и искат да си изиграят картите правилно. Че и Али подстригаха. Grinning

Тази цялата драма не беше случайна. Истинска драма ще има след разкритието на Алптекин, може да е по всички фронтове - между Серкан и семейство, между ГГ. Да не забравяме и всички други ситуации, от които могат да сътворят още драма - провалената сватба, Ферит и Селин на едно място; Селин сама по себе си, в офиса, около Серкан и Еда; продадените й акции; Ефе и кой стои зад него; двете госпожи и опитите им да разделят нашите (които по-скоро ще са комични и неуспешни според мен, но ще внасят колорит).

В социалните мрежи феновете вече са започнали с вайканията относно рейтинга и свалянето ни от ефир...

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 12:35 от Бърборанка с розови очила

# 475
Скрит текст:
Тъкмо щях да пиша и аз относно рейтинга и виждам, че mi_si го е споделила с вас. Лошо... Не очаквах чак толкова да падне. Това са си 3 пункта надолу. От 8-9 паднахме на 5... Confused Ако се задържим с 5 или паднем още, не е добре работата. Поне да сме втори... Според мен основният ни конкурент ще е историческият сериал с Бурак. Този “Неверен” има добър старт, но не ме притеснява. Ако някой има инфо за него, какви са отзивите след първия епизод, да сподели. Но определено не мига харесва този спад. Дано не им се отрази наистина. 12 епизода бяха все първи, сега този 13-ти се оказа фатален за тях. Хайде, дано другата седмица се покачим поне на 6 и си запазим третото място, ако не успеем да сме втори. Аз си мисля, че сценаристи и продуценти са го предусещали това. Затова така приключи епизода, затова нямаме фраг. Усещат накъде духа вятъра и искат да си изиграят картите правилно.
Че и Али подстригаха. Grinning
Joy Joy Joy Hug

# 476
Рейтинга засега е добър. И едва ли ще го спрат за толкова.

# 477
Тук поне сме наваксали Simple Smile , че снощи и тук изоставахме

# 478
  • София
Лекарят Чудо също е втори след Чукурова (статистика от миналата седмица), но с много малка разлика - на това се надявам и аз. Ако преборим Неверен и се наредим след историческия, но с по-малка разлика, ще е супер. Само да не ни изпревари и ДЕК другата седмица, че това вече ще е много лошо. Сменят ли ни деня, това не е добър знак. Обикновено сериалите след това приключват. Въпрос на няколко епизода е. Confused

Според вас на какво се дължи ниският рейтинг? Само на новата конкуренция ли? Айше и екип трябва да се стягат и да използват всички средства. Че само с воали няма да стане. Ох, не знам. След вчерашния епизод и този рейтинг сега, съм малко разочарована. Точно този епизод не трябваше да има такъв рейтинг. Ама... Broken Heart

Моля, който ми е откраднал розовите очила, да ми ги върне! Имам спешна нужда от тях... Flushed

# 479
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Този път нямам време за анализи затова ще бъда кратка....
1. Серкан се промени...Еда го прави наистина по - добър....факт...призна си, че е сгрешил мотаейки Селин в резултат, на което тя продаде акциите си.
2. Ферит за мен е подобие на мъж....намърда се в холдинга....реши, че на сватбеният стол не му понася, че Селин не го обича и я заряза, но да се изявява, като махленска клюкарта ми преля чашата.
3. Не разбирам, как разделяйки Еда и Серкан, Алптекин ще помогне и ще поправи грешката от миналото. Според мен само Еда е човекът, който може да реши дали да остане със Серкан разбирайки истината.
4. Серкан правилно реши, че трябва да заминат за Италия, за да завърши Еда обучението си...Наистина, че работата и в холдинга без диплома понамирисва на особен вид протекции, а Еда не заслужава това...
Надявам се Серкан да постъпи правилно и да ненаранява Еда....достатъчно са го правили в миналото.
5.Селин обаче не постъпи правилно...трябваше да продаде акциите си на Серкан, но и тя по този начин  го наказа, което се върна като бумеранг към нея.
Топката е в СЦ....рейтинга падна, но това се очакваше....сега просто трябва да остава стабилен....

Общи условия

Активация на акаунт