Отговори
# 450
Здравейте на тези, които още не са си легнали. Благодаря, на момичетата за преводите. Flowers Hibiscus Не можах да гледам нищо, но ви изчетох и разбрах за какво става въпрос, благодаря ви отново. Flowers Hibiscus Утре (вече днес) ще гледам епизода с каквито субтитри първо излезе и ще си кажа мнението. Керем, е.... даже ми е трудно да намеря думи за неговият талант.. Kiss
Пожелавам ви спокойна нощ и сладки сънища. Nature Moon

# 451
  • София
Наистина последно. Joy Официално, подстриган Ефе бей:

Ще го видим колко епизода ще се задържи и какви ще ги свърши. Но се надявам наистина да е джентълмен, както го бяха описали в представянето му. Хубав мъж. Не ми се иска да го правят интригант. Не му отива някак си. Идва от чужбина, успял. И аз си мисля, че става дума за връщане на услуга. Не ми се връзва да е нечия марионетка. Все пак е известен архитект, всепризнат и т.н. Харесва ми как внимателно снимат сцените с него и Керем, за да не си личи колко по-висок е. Не знам дали обърнахте внимание. Wink По принцип харесвам високите мъже, но Керем прави изключение. Не му трябва ръст от 1.85 и нагоре, за да е внушителен, мъжествен и харизматичен. Абе, който си го може, си го може. Този Керем сънят ми открадна. Animal Speak No Evil

# 452
За височината забелязах , че Пъръл е много ниска сравнено с Джерен  и Еда , сега проверих 163см , точно колкото мен Joy това си е среден размер за жена, с ток ще докара 170см , явно просто другите жени са над 170 без ток Joy

# 453
Момичета, приятелки мили, този епизод направо ме отвя.
Прибрах се късно от работа с главоболие,бързах, но изпуснах началото, много се ядосах на Селинката и Серкан, на него после му простих лекичко, такива красиви  думи говори на любимата си, че главата ми мина. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сцената с воалите, много ми хареса:sparkling_heart:Толкова интимна, нежна, като мелодия намерила любим стих, шепот напява и душата съблича.
Въображението ми надникна зад воалите и му се стори, че две сърца се отдават и взаимно си принадлежат.
Жесток Керем, каквото и да кажа, ще е малко, как играе това момче, Браво!

Севги, Александъра, огромни благодарности, че отново бяхте на първа линия.

# 454
  • София
За височината забелязах , че Пъръл е много ниска сравнено с Джерен  и Еда , сега проверих 163см , точно колкото мен Joy това си е среден размер за жена, с ток ще докара 170см , явно просто другите жени са над 170 без ток Joy

И понеже и аз все още не съм успокоила страстите бушуващи в душата ми след епизода тази вечер, да се включа набързо с височината на главната ни героиня Ханде Ерчел. В интерес на истината знаех колко е висока Ханде Ерчел още преди да започне сериала и даже си мислех, че странно защо в някои сериали, в които изпълнява главна роля, й избират не особено високи партньори (и за да бъда правилно разбрана имам предвид конкретно Толга Саръташ, Буура Гюлсой и Керем Бурсин). Ханде е висока 175 cm, т.е на ток от само 5 cm става висока с впечатляващите 180 cm. Това според мен е една от причините в този сериал тя рядко да е с обувка с ток над 5 cm, защото и така е висока почти, почти колкото Керем Sunglasses

Но това никак не им пречи да са нашите любими главни герои, прекрасните Еда и Серкан! HeartHeart

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 02:20 от nrgmama

# 455
Хареса ми на мен серията. Очаквах по-тежка драма, радвам се, че не познах. Явно тежките им драми са ми дошли бая в повече.

Бърборанке, Kissing Heart за воалите отново мислим еднакво. Още по време на епизода си го мислех това. Как се вдигна Еда да ходи нейде си, без да знае къде отива, то не че това някога я е спирало де... И там все едно си е у дома. Ми ако чакаше някой друг с тез воали Серко... Можеше малко по-добре да го нагласят. Като среща, де да знам, като изненада, ама така... Малко висящо ми беше. Та сега си мисля дали Серкан не уреди всичко предварително с Лейля, воали, моали, и като знае как импулсивно действа Еда да е инструктирал Лейля да ѝ даде адреса. Все пак ревнува от идола на момичето си. Ами ако не беше отишла Еда след него? Иначе самата сцена си беше много нежна. Чок романтик дет се вика. Heart Eyes
И после как гордо си я въведе за ръка в офиса Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Да видят всички чие е това момиче.
Имам чувството, че Серкан във всеки един момент наистина очаква Еда да го зареже, дали заради неговото роботство или заради някой друг... Толкова много не вярва че заслужава любовта ѝ. Много добре го играе Керем - тази неувереност, която Серкан изпитва покрай нея. С всички останали е железен. Сцената, когато разговаряха в офиса имаше страхотен заряд. И двамата добре играят, не искам да омаловажавам играта на Ханде, но Керем ми е... страхотно предава емоциите само с поглед, с мимики, с мигането, с преглъщането си даже. Без да се докоснат успяха да предадат страхотно силно момента "Не мога да дишам ако не си тук". Как да не им повярва човек.
А това с уредения офис и къща в Рим, екипа който събира, много добре го мисли. Само да не го дистанцират сега заради разкритията за родителите ѝ. Или да го разболеят, нали така става когато е разстроен?
До тук много добре се справят сценаристите. Дано все така добре да успяват с баланса. Единственото, което ме подразни докато гледах бяха госпожите, както ги нарекохте. Ама ми е ясно, че трябва да имаме дразнител в опозиция на любимата двойка. Та съм склонна да ги преживея ако не задълбават много там. Rolling EyesThinking

Sparkling Heart Харесва ми, че лека полека започват да ни показват истинското лице на Серкан. Малките жестове, които е правил за да помага тайно на този и онзи (в случая Лейля и сестра ѝ, приюта за сираци в предната серия). Сигурна съм, че още такива постъпки ще излязат натам в епизодите. Всъщност той си е просто едно самотно момче, израснало без любов, научило се да прикрива чувствата си зад много работа и привидно безразличие, за да не бъде наранено и изоставено като в детството си. 
Няма да пиша повече сега. Искам още много неща да напиша, но ще си дам време да ми отлежат малко емоциите. Утре като изгледам серията отново със сигурност ще се включа пак.
Момичета, Hug още веднъж искам да ви благодаря на всички за компанията. До сега не бях гледала така сериал в реално време, но е страхотно удоволствие да си коментираме сериите с вас. Както някой вече написа и аз имам чуството, че сме се събрали в хола куп приятелки, пием си винце и си бърборим интересни неща. Страхотни сте. Радвам се, че ви намерих позитивни, романтични и добри души. Спокойна нощ от мен.

# 456
  • София
Среднощен привет от мен! Ако все още има будни любители на сериала, вече има качен епизод 13 с руски субтитри на този линк:
https://uteta.tv/movies/serialy/71917-postuchis-v-moju-dver-13-s … kie-subtitry.html
Приятно гледане, а утре коментари!
Спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

# 457
Така...
Много се ядосах на Серкан как си тръгна от офиса! Значи Еда може да търпи Селин да се вре навсякъде, да стиска зъби и да проявява разбиране, а той още първия път като му припари си хвана сакенцето. Ами ако Еда не беше хукнала след него?! Дори след последната сцена не ми мина яда.

Сцената с воалите вече я коментирахме доста и с всичко съм съгласна. Бих я определила като нежна и разочароваща.

Последната сцена наистина беше разтърсваща. И в слънцата съм се вълнувала така и ми е идвало да избухна и да закрещя вместу Керем С. И тук така. Горкият Серкан, какво му причиняват!

За мен най-голямото разочарование е Алптекин. Какъв баща е това?! Хвърли бомбата и си замина. Едно ‘съжалявам’ не каза, една утешителна дума или прегръдка нямаше. Същата работа в сцената от миналото когато изпраща малкия Серкан. Натикаго в колата да си ходи по-бързо все едно не му е син, а чувал с картофи. Да пази господ от такъв баща! А и играта на актьора не ми харесва, дори ми е отблъскващ.

Иначе това с условията на Айфер и Айдан ми допадна. Даваше заявка за забавни ситуации за напред, но след тази бомба не знам как ще се впише хуморът.

Идея си няма каква ще е реакцията и поведението на Серкан след това. Дано във фрага ни подскажат нещо. Дано само да не гласят перушината да го утешава. Това вече ще е наистина прекалено!

Лека нощ от мен!

# 458
Благодаря на Севги и Алекс за прекрасните преводи.
Много силен финал, ужасни Алптекин и Айдан, заради тях Серкан пак ще страда и ще обере целият негатив от всички.
Воалите... Голямо чакане за няма нищо. Уж не цензурирана версия... Къде са ми целувките? Пак нищо не дадоха като хората. Само ми стана ясно, че тази сцена е снимана минимум 3 пъти.

# 459
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден!
П.С. Да видим днес дали ще има фраг или чакат рейринга, за да знаят накъде да се ориентират

# 460
  • Кърджали
Зад цялата си самоувереност и работохолизъм, Серкан е като неуверено, и в момента изплашено малко дете. Това си проличава най-силно в отношенията му с Еда, може би защото реално погледнато за първи път се влюбва толкова силно и не може да се прикрие. Затова прави сума ти грешки с Еда. Така беше и в офиса. Да ревнува толкова силно за  него беше нещо непознато. Може би и това, съчетано със съмненията на Еда, че той наистина ще замине с нея го накараха да си вземе сакото и да изчезне. Всичко беше ново за него и той няма изградена нова защитна реакция (не казвам, че е правилно, и на мен ми идеше да го прасна един път поне.) Отново ми се иска да похваля сценаристката за отлично изградените образи - както казах, зад цялата си увереност Серкан е малко изплашено дете. И връщайки се в миналото виждаме причините - още в детството си е имал съмнения в това, че е обичан безрезервно, чувствал се е пренебрегнат, обичан по-малко отколкото е обичан брат му. Отделно, скрили са от него първоначално за смъртта на брат му и е изпратен сам в чужбина, още едно "никой не те обича" в детската му глава. Детето израснало без да се усети обичано, е пораснало като възрастен, който ме знае как да обича (нещо, на което се научаваме първо в семейство си). Затова бяга като се усети объркан, не вярва на никого безрезервно. Доверието е нещо ново за него и сега се учи.
От друга страна Еда (въпреки тежката травма в детството) е била обгрижена с любов от страна на леля си. Тя е била обичана, на нея са вярвали. И знае какво иска. Затова колкото и тя да ревнува, да е объркана, успява да опитва да има доверие в Серкан. Затова и тя знае, че не може просто да си вземеш якето и да ди тръгнеш и веднага попита Лейля ксто негова асистентка къде изчезва Серкан, когато е ядосан така и си тръгва без да каже дума.  Серкан не очакваше Еда да го последва. Личеше си колко е изненадан като я видя в първия момент и колко щастлив от появата ѝ.
Това дълго писание не е защитна реч за Серкан, а просто отново възхищението ми колко точно психологически са изградени образите на героите. И това ме плаши точно за момента в който Еда ще разбере истината и за действията на Серкан преди и след това. Защото на нас ни се иска да е бързо, безболезнено и щастливо, но реално ако се замислим няма да е така. Как се казва "Миличка,, знаеш ли баща ми е замесен в смъртта на родителите ти, ама знай че аз много те обичам." "А така ли, няма нищо, то баща ти не е искал, и аз те обичам". Нереално е и затова очаквам да има драми, дори и да са не особено дълги, но ако ги няма, ще е някак си прекалено розово и изсмукано от пръстите... И не пасва на добрата психология досега.
Иначе и след като се понаспах в ума ми е невероятната игра на Керем снощи. И прехода от плахия, но развълнуван, ревнуващ и желаещ Серкан, до мъжа сринат от това което научава. Как спомена за това което Еда му разказа преди, нейните думи му вървяха паралелно с думите на баща му и след всяка дума той се разбиваше на все повече парчета. Още преди баща му да каже името, той вече го знаеше и в главата му бе "не, не може да бъде, не може да е истина". Сцената беше много силна без нищо излишно. Алптекин се опита да протегне ръка към Серкан, но той отблъсна ръката му. Нямаше нужда от повече думи, от извинения, обвинения или викове. Алптекин като баща отново разби света на сина си, не доби смелост да го докосне за утеха (като излизаше от стаята посегна с ръка да го докосне, погали, но се спря във въздухан и пак остави сина си сам и разбит да се оправя както може.
Серкан и досега не вярваше напълно, че заслужава любовта на слънчевото момиче, сега съвсем ще попадне под тежестта на съмненията.. Лошото е че в тези съмнения ще се случва да наранява Еда, а на мен ще ми се случва да поискам да го набия за да се стегне. Сега вече ще има ревност и от дишането на Ефе дори, съчетано със саморазрушителни съмнения дали пък не трябва да я остави да търси щастието си далеч от семейството му. Но ще е прекалено влюбем и прекалено ревнуващ, за да я остави просто така.

Стана много дълго, но чак сега мога да обърна внимание и на другите герои.

Серкан изненада и мен с реакцията си спрямо Селин. Може би както и каза "Еда изкара по-добрият човек в мен", може би прекалено се беше съсредоточил в това да си върне акциите обратно, че да нямаше време да се отпусне да се ядоса дори. Но определено изненада. Но да вземе да спре да повтаря "Имам нужда от теб и помощта ти", че ще хвана и...
Двете госпожи ми бяха вбесяващи с намесата си, а ще стават и по-зле.
Пъръл ме разсмя с това "Дори робота Серкан хвана ръката на любимата си и влезе в офиса, а ти заради една целувка от държавата ли избяга". Ще бере яд с Енгин тя, но и Енгин да вземе да си събира акъла..  Така и не успях да разбера Енгин какъв го търсеше в полицията, какво се беше случило, та звъня на Пъръл от там...
Джерен и Ферит стоят много добре един до друг. Но Ферит ме ядоса с Ефе. Какво ми трябваше да разказва за фалшивия годеж ...
Продължавам да се чудя чий агент го играе Ефе.

Друго... Не се сещам. Май и много писах. Но май само веднъж досега така съм се впечатлявала, че забравях че гледам просто филм, измислена история и го преживявах все едно е истинско.

Едит, тъй и тъй стана дълго. Сетих, се другия момент, който ме разсмя. С Айдан и Сейфи, когато той ѝ докладва е какво е научил за Еда и Серкан.

" Сейфи: Еда е била отличничка на випуска и ксто такава печели степения, която после Артлайф отменя. След години се срещат в двора на университета и тя му слага белезници.
Айдан: Белезници? Каква връзка имат тия двамата?
Сейфи: Не знам каква връзка имат, ама доколкото разбрах и Серкан наскоро я е отвлякъл"

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 09:18 от Aлекcандрa

# 461
И аз благодаря за разясненията в ефир снощи. Heart Епизодът беше приятен. Дано пуснат трейлър да видим накъде духа вятърът. Финалът и мен ме разстои и не знам какво да мисля. Neutral Face
Уж пред целият свят Алптекин твърди, че не е отговорен за инцидента, че подизпълнителят е виновен... ама пред сина си - поема вината за инцидента и му скапва мечтите. Close
С поведението си от преди години разочарова и Серкан и зрителите Angry

Да, твърде възможно е Серкан да не намери сили да й каже веднага.Cry Но ако се държи пак странно или изчезне както след Анталия - без да предупреди.... ще нарани Еда. Още повече би я наранил ако хукне да споделя със Селин и да търси утеха и съвет при нея. Или само Селин да знае къде е отишъл. Fearful
Колко време събира кураж да каже на Еда, че е влюбен... Дано не се откаже от нея, но пък ако се държи хладно пак ще я огорчи. Broken Heart
В този смисъл и на мен ми стана чудно как уж не може да диша без нея - ама си тръгна изведнъж без да дава обяснения. Тотално не знае как да владее чувствата си.

Ефе внесе колорит, стори ми се много интересен герой. Дори и с дългата коса е симпатичен, нямам търпение да го видя с късата коса как ще е. Сцените с него ги гледах няколко пъти. Изглежда добронамерен към всички, което ми харесва. Hug

Освен това тази близост между Серкан и Селин и мен много ме подразни, стана ми криво за Еда.Confounded Серкан наистина с два аршина мери. Вярно, със Селин са били дълго време заедно, има й доверие, ама много спокойно реагира на загубата на акциите. А Еда обвини в кражба без доказателства.

Но пък какво да прави, ако се скара със Селин ще загуби подкрепата й, а тя дори с малкото акции е от значение. В работен смисъл му е нужна. Може да окаже подкрепа на Ефе при гласуване на решения  (45% Ефе + 5% Ферит + 5% Ферит и гласът на Серкан в холдинга няма да има значение, когато мнозинството 55% гласуват за нещо).

Бих искала да споделя повече с Еда, да търси нейната подкрепа. Да, ама не.
И факт пречките между тях стават все повече и повече - Еда няма акции, с които да го държи, родителите му не желаят той да е с нея, лелята и тя, гледа да я прати по-скоро в Италия, сигурно й е гузна съвестта, че е поискала пари от бабата, в работата Пъръл я пита защо се е върнала... сега и вината на Алптекин за капак. Не знам как ще изкарат 2 месеца с всички тези усложнения.

При сцените между Селин и Серкан страдах с Еда. Broken Heart

Радвам се, че се появи Ефе. Еда има нужда от професионална подкрепа. Computer
Кой знае, след случката с Пъръл си мисля, че може би повечето в офиса смятат, че е там, защото е със Серкан, а не заради качествата и таланта й. Rolling Eyes
Да, харесват я като човек, да, виждат я, че се старае, но тя няма диплома и не се е доказала като професионалист все още с нито един успешно завършен проект.

И как стана от помощник асистенка в специалист по ландшафтен дизайн, само след има-няма месец два? Погледнато отстрани, като подарък за сдобряване от Серкан. Ако не познаваха Еда и Серкан - дори биха могли да кажат, че Еда го използва за кариерно израстване. За всички - ако не беше със Серкан - тя никога нямаше да може да започне работа в АртЛайф без диплома, камо ли да работи по такива големи проекти.

Ефе внесе малко баланс. Беше като подкрепа на Еда, след като Пъръл я засегна.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 08:38 от kukli4ka456

# 462
  • Кърджали
И Ефе я засегна без да иска, с коментара си че по принцип във фирма като Артлайф е невъзможно да вземат за ландшафтен архитект човек без диплома, но явно тя с нешо е много специална за фирмата (шефа) После се усети  и го извъртя че е талантлива, но Еда (особенонслед разговора с Пъръл) го усети като нов удар под кръста и затова отиде при Серкан да му каже, че иска да се съсредоточи върху образованието си само. От там па се стигна и до думите ѝ, че изобшо и не вярва, че Серкан ще замине с нея, а само я мотае и залъгва тук. О от там... Знаете вече..

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 08:45 от Aлекcандрa

# 463
На бързо минавам Hug

Радост за очите са ми Heart Eyes
Имам чувството, че  тук отново се смее Керем Sunglasses

https://twitter.com/amorhande/status/1313942497530466305?s=20

# 464
За нетърпеливите, субтитри на английски
https://www.facebook.com/109773694142759/posts/150678680052260/

Сега, като се поуспокоих малко  мога напълно да се съглася написаното от Александра, +1 за всичко.

Мен обаче малко ме плаши тази ревнива реакция на Серкан. Ами той Ефе ще продължи да си е там и да му диша във врата и най-вече в този на Еда. А сега като знае и тайната...не ми се мисли.

Общи условия

Активация на акаунт