Отговори
# 435
Рейтингът трябва да е скочил до небесата с този финал..

# 436
Бърборанке, залагам че са правили роботчета, няма начин да е нещо друго в тази вълшебна нощ....

# 437
Heartpulse Сцената е прекрасна и нежна и отговаря точно на хаштаг на серията. Да те остави без дъх... Heart Eyes И Керем как я гледа... Ама страхотен е просто.
  И аз да изкажа благодарности на sevgi i Александра. Момичета, правите още по - вълнуващо преживяването! Flowers Hibiscus

# 438
  • Плевен / София
намерих тези откъси на руски...
сутринта след вечерта с воалите и предишната сцена с ревността на Серкан...

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246928%2Fb4bebfa55 … l_wall_-132999259
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456246926%2Fpl_wall_-132999259
Лека нощ

# 439
След тази серия съм - туп (жалко, че го няма вече този емотикон)! Когато мога ще се включа с коментари, ако е останало нещо неразискано, де Wink Благодаря за превода и за прекрасната компания, момичета Heart Лек нощ ви желая, че сълзите на Серкан ни дойдоха тежички.

# 440
Докато съм писала сте публикували воалната сцена .Много е хубава , не виждам разлика от сериала .Поне да в беше понесъл на ръце , за да е ясно , ама нейсе Grinning Имаше нужда от кратко продължение след воалите .Да ме бяха поканили да го напиша Stuck Out Tongue Winking Eye , щеше да е красиво , в духа на воалите

# 441
И си мислехме, че ще се избяга от клишето маалата. Да. тя липсва физически, но Айдан и Айфер са си точно като махленски свахи, те знаят кое е по добре за другия и си плетат интрижката, само че показано по малко по префинен начин.  Вярно , пътя към ада е постлан с добри намерения. Яд ме е на тях. Успях да хвана момента когато се наговаряха и после Айфер " застана" между Еда и Серкан. Тя когато е била влюбена, севгилито си през оградата ли го е гледала и сваляла. Поглед на това кьоше, усмивка сред гюла никнещ над оградата, някое намигане минавайки покрай пътната врата.... Айдан и тя дама от
класа, да и имам класните разбирания...

Сцената с воалите, и това ли не може да се гледа по тв у комшуту.... Нямам думи
и все пак, кога Серкан избяга в тази къща, кога разбра че Еда ще го последва, че накипри воалите, размята възглавниците, че и огън имаше...

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 00:50 от Slawena

# 442
Че то няма нещо, което да се цензурира, даже пак не разбрах имаше ли или не П(Б)Н ....

И аз не разбрах. Какво толкова имаше да и се цензурира на сцената?
В ЛПН поне беше ясно какво става като покажат краката на Дефне и Йомер Laughing И тук можеха да измислят някой по-подсказващ код, не сега да се чудим какво аджеба се случи на тия възглавнички между тия вояли. Даже на сутринта не бяха особено романтични, Серкан с риза, Еда с рокля. Можеше тя да е с неговата риза примерно...

Аз отивам да преговарям изпуснатото. Лека нощ, на който ще спи Kiss

# 443
Много благодаря за чудесния превод на Алекс и Севги! Sparkling HeartHeartFlowers Rose

Предчувствах, че така ще свърши серията и си потъгувах със Серкан. Опитвам се да си представя, ако на мен ми се случи подобен ужас, как бих реагирала.

Първо ще изживее болката си сам и ще му бъде много трудно да погледне Еда в очите. Тя - с емпатията, която притежава веднага ще разбере, че се е случило нещо, но със сигурност той ще я избягва на първо време и това ще я нарани жестоко, особено след любовната нощ, която са имали.

Очаква ни любов, тъга, болка, ревност и за разведряване комични моменти, които ще бъдат смях през сълзи.

Ще следим с нетърпение кога ще се сдобрят и ще си простят. В момента на всичко съм съгласна - само по-дълго да се любувам на прекрасните ни главни герои. Историята на любовта им се очертава да бъде много интересна!

# 444
  • София
Да направя една бърза оценка на епизода - хареса ми като цяло, защото беше динамичен, по-динамичен от това, което сме свикнали да гледаме до момента в сериала. Според мен трябва да продължат с това темпо. Да се случват повече неща, да има обрати. Но беше балансиран. Което също ми харесва. Имаше романтика, имаше смях, имаше драма. Това, което не ми хареса, беше тръгването на Серкан. Дойде ми преувеличено и неуважително спрямо Еда. Цялата сцена с къщата с воалите ми дойде като кръпка в епизода - нещо не го бяха измислили. Серкан колко къщи има? Досега един път не споменаха за тази къща, а изведнъж бам - Лейля веднага се сети за нея, че Серкан баш там е отишъл. Еда пък хукна подир него. Беше отключено. Той дори не се изненада. Очакваше я. Нямаше диалог, нищо. Директно се прегърнаха. Добре - искали са да ни подарят такава сцена... ама те даже не ни показаха какво точно се е случило. И тук идва второто ми разочарование - можеха да загатнат нещо на закуска. И накрая - тази изненада, ще ме извините, ама очаквах повече. Поне една нормална целувка, едно разкопчаване на ризата на Серкан, една паднала презрамка на роклята на Еда. И да ги видим после отдалече под завивките... гушнати. Да сме сигурни какво е ставало, че да има смисъл от цялата сцена и то тамън преди признанието на Алптекин.

Ще лягам, момичета. До утре и сладки сънища! Hug Kissing Heart

# 445
Мисля, че са изрязани промъкването на ръката на Серкан към талията и в косата на Еда, както и затворените очи и физиономията на Ханде малко преди края.
Заради здравето на Керем се надявам да не са правили много дубли Simple Smile
Както всичко в този сериал - много, много семпло и премерено и с оставено място за творческа фантазия на феновете. Ако я беше вдигнал на ръце щеше да е ясно на къде са се запътили.
Ако имаше картина на събуждане или по-други репликите на закуска също нямаше да гадаем така.
Но на мен това ми харесва. Мога да си прожектирам филма в розови цветове и да съм щастлива.
И сцената ми харесва - нежен символ за притежание и отдаване е ръка на мъж на талията на жена, една от най-еротичните картини - пръстите на мъж заровени в косата на жена.

Хубава беше и постановката на плача - без глас, без сълзи, мъжки.

А пък за махалата - ами тя си дреме свита у всеки един марков тоалет. У "хай-маалеси" просто методите са по-префинени и крясъците - по-малко.

За липсата на  осъждане на мизериите, които направиха Селин и Ферит може утре да се разпростра по-нашироко. Но все пак да си кажа - Селин излъга, предаде най-подло най-близките си хора и без една дума на укор беше разбрана, опростена, че и се оказа с важната роля на сърътник за спасяването на холдинга.
Е не мога да приема, че това е нормално, нищо че е ромком, а не съдебен сериал.
Как пък и един не каза лоша дума. Щото, Ферит не я изостави просто ей така.
Спирам по темата "престъпление и наказание". Да се радваме на романтиката.

ПП Видях, че Бърборанка е писала и да се допълня. Селин я утешаваме щото ни издъни, пък Еда се вършеше работата, а и се разсърдихме. Още малко и виновна ще излезе.
И да съгласна съм, че фръцването на Серкан беш епресилено, а гонитбата от страна на Еда - необосновано. Къде остана онази борбена мацка, дето "елведа" го изстрелваше без да се замисли.
Ей за това не обичам продължението след "обяснението", в никой сериал до сега.

Айде да си пусна пак пълната версия на сцената Simple Smile

# 446
  • Кърджали
Честно казано и розови зайчета да имаше в сцена, след този финал нямашеда се впечатля. На мен ми хареса така семпло - доверието на Еда застанала дл него, погледа му  нежните докосвания. Някак ск ми бяха достатъчни. От щастието им на закуската ми беше ясно, че Серксн добре се е извинил задето изчезна 😜😜😜😜  Ние сме свикнали и  очакваме по-горещи сцени (и аз в това число), но ми допадна точно семплостта и и ако щеш наивността в сцената...

Не знам дали Ефе ще е човек на бабата (тая баба трябва да се появи, но оше няма информация да се е присъединила нова актриса за тази роля). Мислех си за Каан, ама нали Серкан го докара до фалит и без пари... Но ясно поме, че Ефе играе роля и вече не ми е така бял, както ми беше при появста си. В представянето на героя четох, че ще знае тайната за родителите на Еда. Имтересно от къде (ако бабата знае, че бащата на Серкан има общо, то и лелята трябва да знае, а както се вижда, тя си няма идея. Дали нямамда подочие докато Серкан споделя с някой, може би с Енгин или Селин. Аз не знам защо, но съм убедена, че Еда ор Ефе ще разбере истината (иска ми се да е от Серкан, ама такова нещо трудно се казва).
По отношение на това как ще се събере Серкан след това което научи и какво ще прави... Идея си нямам. Ама глътка оптимизъм - нали на снимките, коитомпускатв, се вижда, че Серкан моси халката. Може би  не се отръпва, а искамда продължимда е до нея. То дори и да се отръпне, това му желание щемсе изпари бързо катп види Ефенда се върти около Еда, видяхме го че подивява от ревност. Та, край, решвнл, Роботчо ще си остане до момичето си. Как ще се оправя с кашата не знам, ама няма да я оставя. И ще си я хване за ръчичка да заминат за Италия по някое време....
Въх, ря,дко се впечатлявам от случило се във филм нешо, все си напомням че е сценарий, но днес ме отвяха, забравих, че гледам филм. В това, разбира се, глляма роля имаше Керем, все виждах, че го бива за актьор, но че е толклва талантлив..Пресъздаде такава палитра от чувства в една серия и всичките така достоверно, че нямаше нужда от излишни думи.
Ох, отиде ми съня тази вечер, ще има да мисля сценарии за първи път и аз..

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 01:18 от Aлекcандрa

# 447
Благодаря много за превода и коментарите Kissing Heart много , много тъжен финал на епизода Cry аз пък изобщо не очаквах ,мислех че поне още 1-2 серии ще ни е леко на душите , а те вкараха тежката драма артилерия Cold Sweat от една страна добре , че стана бързо , ама от друга - изобщо не ги оставиха да се порадват на любовта си Disappointed Relieved
Тъжно ми е , тъжно ми е , че заради турските зрители фенове на драмата нещата се развиват така...сега са решили и с фрага да ни поизмъчат малко Joy садисти такива Rolling Eyes
И сега след като бомбата е хвърлена вече , просто се надявам и Еда да научи бързо цялата история и да се приключва, ще се обичат ли, ще се мразят ли,  ако иска Еда да отмъщава ( макар да не вярвам) , просто да няма тайни , мразя тайните,  и в живота и в сериалите,  за жалост в сериалите е пълно с тях и колкото по -дълго се пазят,  толкона повече боли от разкриването им...
Епизодът ми хареса като цяло , но освен финала
И началото беше лошо...твърде много Селин , Селин тук , Селин там , изскачаща постоянно от някъде , точно когато си мислех,  че сме й били шута Joy
Сцената с воалите  е мааалко  по-различна в инстаграм , вижда се целувка по устните , в оригинал и това го нямаше дори Joy много скромно с нашите главни герои , казвам ви целувката на Пъръл с Енгин беше по-страстна от всички на ЕдСер,  ама нейсе...
Като стана въпрос за Енгин, сигурно нещо се е случило пак с актьора , че го нямаше цял епизод Thinking
Ох, не мога да си събера мислите,  комшиите правят секс Joy много им скърца леглото Joy свършиха вече , така , мога и аз да заспя Joy
Не знам дали ЕдСер са правили роботчета, но съседите ми със сигурност  работеха за второ Joy надявам се да съм ви развеселила леко , пожелавам ви лека вечер и сладки сънища Kissing Heart не махайте розовите очила Sunglasses , все пак това е летен сериал , поне знаем, че никой няма да умре в последната серия  Joy

# 448
  • София
Преди да си легна, понеже май не ме свърта, да добавя още няколко неща:
- Дари, ще изчакам първо ти да насолиш хубаво и Селин, и Ферит, защото тук сме на едно мнение. Аз ще допълня след това, ако ми е останало нещо за казване. Сега просто не ми е до тез двамата. Има толкова други неща на дневен ред.
- интересно ми е на Ефе каква му е историята. Ще поживеем, ще видим.
- бабата? Тя кога ще се появи, питам аз.
- любимата ми сцена беше, когато Серкан хвана за ръка Еда и влязоха така в офиса. Колко красив беше Керем тогава! Погледът му в този момент е един път. Досега си превъртах тази сцена...
- плачът накрая - ще ме помислите за луда, но това е една от любимите ми сцени на Керем до момента. Толкова да му отива да плаче, значи. Много е мъжествен. Не циври, не реве, а плаче. Излива болката си и го прави така истински, дълбоко и красиво. Жал ми стана, не плаках, но определено ми въздейства.

Като гледам отново тези дни, ще излизат още неща и пак ще пиша. Засега толкова. Simple Smile

Хайде, този път наистина - лека нощ! Nature Moon

# 449
  • Кърджали
Бърборанке, и аз не помня колко пъти вече превъртях финалната сцена. И за мен е нй - добрата.

Общи условия

Активация на акаунт