Отговори
# 420
Фраг май няма да има?

# 421
  • София
Момичета, на официалната страница на Fox Tv все още стои името на нашия сериал, въпреки че вървят поредните реклами. Какво означава това, че ще имаме изненада, ще имаме фраг или и двете? Аз стоя пред монитора и чакам да видя какво ще ни покажат, защото след тази тъжна финална сцена и на мен, както и на много от вас, ще ми бъде много трудно да легна и да имам спокоен сън! Nature First Quarter Moon With Face

NB! След минута! За да ни покажат само финалната сцена отново! Поне да ви дам линк (от рускините) за сцената с воалите:
https://vk.com/video-126686270_456241323?list=d76bd7d070440c1c6c

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 00:26 от nrgmama

# 422
# 423
# 424
  • София
Серкан ще и признае,но след много размисъл.Еда е сигурна че е обичана,но постоянната тъга на Серкан я карат да мисли че той е решил под давлението на майка си и леля си да се разделят и една вечер не издържайки му поставя ребром въпроса,и Серкан плачейки заедно с нея и разказва цялата истина. Но на сутринта Серкан е изчезнал изолирал се е от всички и родители и Еда и приятели ,просто е загубил хъс за живот.Еда ще и се наложи да работи здраво и за да запази холдинга,фирмата и успокоява майкаму и баща му-тези които Два пъти и отнемат щастието.Първия път родителите,а втория нямайки смелостта за признание го оставят на любимия и  и чувството му за вина ги разделя.

# 425
  • София
каква изненада, започна друг сериал - Учител...

# 426
Eee, сцената си е прелестна. Такава нежност, любов, страст, неизказани чувства струи от нея.. ❤ е не загатва нищо за продължението на целувката обаче

# 427
  • Плевен / София
Чета ви, нямам възможност в момента да гледам, но как да кажа - дами, стегнете се! , това все пак е филм и да се реве пък чак...Керем не го заслужава Stuck Out Tongue Winking Eye. И ако се спазва турската дизи логика, сега единия ще ебяга, другия ще търси отговори и него/нея. Пък после пак осъзнаване и ашк, до следващата главоблъсканица която измислят. Ами така си е в дизито, няма любов без сополи после.
Благодаря на момичетата, които превеждаха!

Така е Славе...и това е ромком...а представяш ли си какво е на драмата, като ДЕК например....
Жалкото е, че все най добрите, са най потърпевши...Мен ме е яд на Айдан/ как се държа с Еда/ и Алптекин....измиха си ръцете и сега Серкан ще им сърба попарата....

# 428
  • Кърджали
Красива е сцената, много нежна, много любовна и в същото време семпла и чиста. Като любовта между тях двамата.... Не виждам и смисъл от нещо повече. Ама не успях да и се зарадвам...

# 429
Благодаря на милите ни преводачки . Heart
Прекрасна игра на Керем , толкова истински преживяваше .
Воалите само прехвалени . Нищо . Ако е имало кекс да ни бяха уведомили поне . Например да бяха на закуска по халати . Айде аман от фалшив морал .В сезон 1 и 2  на Забранената ябълка ( мисля ,че писах ,че чифлика на Болатови много прилича на този на един от ГГ в Ябълката 1 и 2 ) Там си даваха сутрините след в леглото . Тук едни воали и нищо . Не става дума да ни дават еротика ,ама поне да знаем какво се случва .
Колкото и да не искаме ще има раздяла иначе няма и сериал .
Този Ефе е талантлив и известен архитект .Малко е тъпо да е нечие подставено лице .По скоро връща услуга на някого . Може навремето бабата на Еда да го е изучила и сега той се отблагодарява .

# 430
Че то няма нещо, което да се цензурира, даже пак не разбрах имаше ли или не П(Б)Н ....
Серията ми хареса, с изключение на тоя Алптекин, който развали всичкo, голяма гад ..
Момичета, благодаря за страхотна компания  Hug Flowers Hibiscus

# 431
Аз също.. след сълзите на Серкан и блестящата игра на Керем.. не ме трогна изненадата изобщо.
Севги и Александра, благодаря за превода! Вие правите това преживяване магическо! ❤ Благодаря и на всички момичета за компанията! Тук сме си направо като приятелки по сериал. ❤
Утре ще се включа с коментар като изгледам серията на спокойствие.

# 432
Има всичко в сцената - страст, копнеж, любов, нежност, с две думи от всичко по много.

# 433
  • София
Мен ме е яд на Айдан/ как се държа с Еда/ и Алптекин....измиха си ръцете и сега Серкан ще им сърба попарата....

И мен също, но както вече писах преди малко, за мен те са олицетворение на родители, които мислят повече за себе си, отколкото за сина си! Естествено, можем да търсим причини, за да ги оправдаем (смъртта на единия им син, здравословни проблеми), но като вземат решения за "доброто" на Серкан, те всъщност много го нараняват! И най-лошото в случая е, че не са си взели поука от допуснатите спрямо него грешки, напротив отново постъпиха по същия егоистичен начин като не само го нараниха, а направо го съсипаха с тази новина!

# 434
  • София
Хм... аз ли само не виждам разлика между “сцената” и това, което гледахме преди един час? Joy Т’ва ли забранява Ердоган на комшотата? Язък. Красива романтика. Друго не видях. Пак си останах без отговор на въпроса - правили ли са малки роботчета или йок?? Thinking

Съжалявам, момичета, но се опитвам да разчупя леда след тегавия финал и да ви оправя настроението. Да бъдем позитивни! Kissing Heart

Айшето обаче как ни попари накрая - никой не очакваше такъв финал. Вдигна ми летвата високо тази жена и ще очаквам от нея неочакван развой на събитията след разкриването на истината пред Серкан. Не ми се гледат дизи клишета, така че да му мисли!

Общи условия

Активация на акаунт