Отговори
# 405
Да си доплача Cry

Да плача на турска романтична комедия  ... наистина не съм добре ....

# 406
  • София
не разбирам защо Серкан трябва да каже на Еда?

Алптекин е длъжен да каже на Еда и да й поиска прошка...

# 407
Ама Айше как ни излъга грозно грозно с емотиконите. Няма да и простя до другата сряда, толкова съм бясна....

# 408
Чета ви, нямам възможност в момента да гледам, но как да кажа - дами, стегнете се! , това все пак е филм и да се реве пък чак...Керем не го заслужава Stuck Out Tongue Winking Eye. И ако се спазва турската дизи логика, сега единия ще ебяга, другия ще търси отговори и него/нея. Пък после пак осъзнаване и ашк, до следващата главоблъсканица която измислят. Ами така си е в дизито, няма любов без сополи после.
Благодаря на момичетата, които превеждаха!

# 409
  • Варна
Аз си мисля, че Серкан може да се покрие, защото не знае как да и каже, например в къщата на доктора и да я подготви  за Еда.  Еда да научи за родителите си и да потърси Серкан, за да му каже че не му се сърди и че му прощава. Оф тази сряда е много далече.

# 410
Габи, не ни излъга, последните два емотикона си бяха сълзи. Ето така се държи интереса на публиката цяла седмица. Не ми харесва тъжния финал, но това е добър похват от тяхна страна. И фраг няма да дадат като гледам.

# 411
  • Кърджали
Пуснах си тази сцена отново в youtube, да я изгледам пак. Реакциите на Серкан, още от момента в който чу Тузла, подпорна стена, семейство и започна да си спомня разказаното от Еда... Как с всяка дума се сриваше все повече, сякаш някой дърпаше земята изпод краката му...отблъскването на ръката на Алптекин и желанието да остане сам...
Всичко ми въздейства отново с пълна сила...
Да видим ще има ли фраг ... Сцената не знам дори дали да си я пусна като я публикуват...Отиде ми мерака...

# 412
  • София
Алптекин трябваше да им каже едновременно на двамата. Сега, след като каза първо на Серкан, вече го постави в трудна ситуация. Ще е по-добре Еда да научи от Серкан. С баща му си е говорила един-два пъти. Пак казвам, те нямат пряка вина, но все пак става дума за смърт и то не на кого да е. Еда е останала сирак заради този инцидент. Ох... какво ще правим до другата сряда, не знам! Хем искам да идва, хем не искам. Ако ще гледаме нелепости и драми, да не идва. Като почна да се ядосвам истински и сваля розовите очила, лоша работа.

# 413
# 414
blue`  просто явно ги размениха като последователност, затова се ядосах
Бърборанке да  не съм чула да сваляш очилата, действаш позитивно на групата

# 415
Няма фраг

# 416
Момичета, благодаря за превода, за компанията, за споделените чувства!

И на мен ми мина желанието да видя изненадата.
И аз мисля, че е най-добре Еда да разбере от Серкан....но кога ще разбере, дълго ли ще се пази тайната? Предстои да разберем...до сега съм с впечатление, че Айшето не зацикля много на тайните, а бързо ги разкрива, но знае ли се какво е измислила?!
И без фраг ще ни оставят сигурно, съвсем да не можем да спим...

Доста се подразних на Пъръл, беше доста груба с Еда.
И реакцията на Серкан като си тръгна...нямам думи. Не знам как Еда тръгна след него. Добре, че тръгна де...
А този Ефе и той не се знае каква лимонка е. Знае ли се колко епизода ще е? Аз си мислех, че ще е за кратко.

Не ми е препоръчително да пиа, но си сипах едно, няма начин да заспя иначе...

Какъв контраст с финалната сцена и музичката от надписите...

# 417

Ей го плачещ Серкан и добре играещ Керем

# 418
  • Плевен / София
Останахме без фраг....

# 419

Това е пошло за мен, вчера го мернах при мамашите, но се отказах да го споделя

Общи условия

Активация на акаунт