Отговори
# 645
МмммммДааааааа, Робот Болат май си е затраял, Еда е научила от друго място и няма да ползваме апартамента в Италия, галиба. Разбира се няма да избягаме и от клишето Лунапарк, тук май е някакъв стадион.
Преди последната серия май при руснаците беше публикуван спойлер, че Еда от друг ще научи за причинителя на смъртта на родителите си.

# 646
# 647
Ох, дано да и е казал истината и да започва да ги сдобрява Айшето.  Щото ако реши да я зареже ще го усмъртя бавно и мъчително. Ама това сигурно ще е края на серията пак.
Дари, аз се надявам от него да научи. Трябва да види болката в очите му и колко му е трудно. И после да се сдобряват. Къзларките ще помагат. И Сейфи. Иначе няма да е романтична комедия.
Ох, сега до втория фраг и до сряда как ще се издържа? Защо точно където подписаха договора иска да и каже? Обаче пак играе страхотно Керем в тази сцена. Как му трепери гласът. От сега настръхвам. Май и аз ще рева в сряда.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 19:04 от blue`

# 648
Wink

С халката е Heart

# 649
Много целувки, много любов ❤ някой ще преведе ли репликите?

# 650
Иска ми се края на фрага да е началото на епизода, сълзите, истината, а накрая щастие, любов и още нещо Heart Heart

# 651
Страхувам се, че той ще поиска да се разделят. Дали ще ѝ разкрие причината за това? Или тази сцена ще е финал на следващата серия? Имаме време да гадаем до втория фраг:

# 652
  • Бургас

Ох, момичета................. Той се разделя с нея! Сигурно не може да и каже, мисли, че тя и без това ще го намрази и остави и е решил той да се раздели........

Ох, ох......

# 653
  • София
Чакайте, чакайте - може сцените от края на фрага да са преди другите, хубавите. Тоест може първо да й казва, да има сълзи и след това да се сдобряват и да има любов. Серкан не ми изглежда като човек, който ще крие подобно нещо и ще се прави на ударен. Прекалено доблестен е. Не би могъл да я гледа в очите и да я лъже. А за него да скрие подобно нещо е равносилно на лъжа. Освен това е прекалено щастлив и спокоен в хубавите им сцени. Не мисля, че би могъл да се държи така, докато го гложди такава тайна. Единственият възможен сценарий да скрие от нея е, ако е решил да си подари една незабравима седмица с нея, преди да й каже. Но... някой да го изпревари. Надявам се обаче да не е това сценарият. Много ми се иска да й каже отначало, нека страдат, нека плачат и заедно преодолеят цялото разочарование и болка! Heart

# 654
  • Плевен / София
имам чувството, че няма да завърши добре изречението в края на фрага🤔

# 655
Ох, колко е сладка Еда:

Мисля, че няма да ѝ каже веднага:

# 656
  • София
Много е сладка, Мира! Това с робот Болат ме разби. Голям смях. Ще се превърне в едно от лафчетата на сериала. Joy

# 657
Има ли някаква мъничка вероятност последното изречение да завърши с предложение за брак??

# 658
  • Кърджали
https://youtu.be/9Me1QgXRcvc
Докато го преведа сте го пуснали с руски субтитри, ама нека.
Еда: Серкан е наел къща, наел е офис, идва с мен
Момичетата : Оуууу
Еда: Момичета, много се влюбих! Не мога да си намеря място! Вижте, сложих си червено червило, до такава степен...
Серкан.: Ти какво такова нещо си?
Еда: Какво нещо съм?
Серкан : Нещо красиво?
Еда: Взех ти най-страахотният подарък на света!
Серкан: Робот?!
Еда: Робот Болат 😂🤣😍😂🤣
Еда: Много ми липсваше!
Серкан : Да се сближим ли?
Серкан : От няколко дни има нещо, за което искам да говоря с теб. В една такава вечер, тук, връзката ни, която започна с договор....

Ииииии очаквам вториа фраг да е много жесток. Но като гледам (съдейки по последните думи на Серкан и по сълзите на Еда) , май Серкан намира смелост да ѝ разкаже. Или все още не намира смелост да ѝ разкаже, но първо я докарва до страх че ще се разделят (Еда е насълзена), а после официално ѝ предлага брак... Но по-реалнл ми се струва да ѝ каже

# 659
Как така се разделят.... това ли казва накрая ... ако ги раздели Айшето е за бой....

Общи условия

Активация на акаунт