Момичетааа,ама много щастливи изглеждат

Здравейте прекрасни и слънчеви момичета, 

). Много ми хареса това, което си написала. Дано си права. До тук успяват да ни изненадат, дано и за напред е така. И се допълвам - пак си в десятката в горния пост. 

Създавате ми (и не само на мен) страхотно настроение. Толкова често си проверявам телефона на работа да не изпусна нещо интересно, че ставам подозрителна 
Благодаря ви за прекрасните емоции.
Истината е, че този сериал ми действа много добре - оправя ми настроението, кара ме да се усмихвам и мечтая, наслаждавам се на красивите сцени и прекрасните актьори. Много е ободряващо всичко това. И за десерт - вие тук. Вие сте истинска дружинка за мен. Макар и да се познаваме само онлайн покрай нашия филм, ви чувствам много специални. Толкова много време отделям да ви чета, да споделям и аз своите мисли, да се замислям отново и отново след всеки ваш коментар. Всичко това го правя с огромно желание и кеф. Единственият път, в който се почувствах леко нещастна, беше в четвъртък, след като излязоха резултатите с рейтингите от тази сряда. Много се изплаших, че ще ни спрат сериала и цялото това наше приключение ще свърши. А не му е времето. Нито са разгърнали историята достатъчно, нито съм готова да се разделя с Еда и Серкан. Но вече съм спокойна, с розовите очила съм и си пожелавам една вълнуваща година с нашия сериал. Мисля си, че заслужаваме едни 50 епизода до другото лято и един епичен финал.