Отговори
# 630
https://www.instagram.com/p/CGIC9HgpW8b/?igshid=6dj90fflxsue
   Момичетааа,ама много щастливи изглеждат Heart Eyes

# 631
Да, поне ще има щастливи моменти, преди пак да разбият сърцата ни. Явно Серкан няма да й каже веднага.

# 632
Да, поне ще има щастливи моменти, преди пак да разбият сърцата ни. Явно Серкан няма да й каже веднага.
Или й е казал и са преодоляли кризата. Серкан не би бил така широко нахилен с такава тайна в задния джоб.

ПП Да ви поздравя с едно красиво изпълнение на нашето червенокосо момиче - Пъръл.
В дует с Керемджем, когото харесах в "Никой не знае", като актьор и певец - https://www.youtube.com/watch?v=52t0-aCPCpk

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 17:43 от dariVale

# 633
  • София
https://www.instagram.com/p/CGIC9HgpW8b/?igshid=6dj90fflxsue
   Момичетааа,ама много щастливи изглеждат Heart Eyes
Наистина изглеждат много щастливи! И според мен й е казал. Серкан на този откъс не изглежда като човек, пазещ подобна тайна, напротив - прилича на човек, на когото товар му е паднал от гърба. Ох, дано й е разказал, мислейки, че това ще е краят, че Еда ще го остави, а тя да е реагирала другояче, да го е изненадала с думите си “ти нямаш вина, заедно ще се справим с това”. Много ще ми се издигне Айше в очите, ако е развила подобен сценарий - без протакване, без излишна драма, без раздяла. Наистина мисля, че Серкан няма никаква вина за случилото се и, ако признае на Еда всичко веднага, ще постъпи страшно мъжкарски, смело и достойно. Еда от своя страна ще постъпи много зряло и емоционално интелигентно, ако не го обвини, а го успокои, виждайки болката му от разкритата истина и вината, която чувства без причина. Heart

# 634
Flowers Hibiscus Здравейте прекрасни и слънчеви момичета, Flowers Hibiscus

внасяте толкова хубаво настроение в дъждовния ми ден. Благодаря ви! Пак сте творили чудеса Heart Exl
neorum, обожавам коментарите ти. Благодаря ти за тях! Докато ги чета, се пренасям в един друг свят. Все едно чета книжка с приказки от детството ми. За една красива любов. Тук-там се споменава лошата вещица. Злите орисници. Омагьосваш с думите си. Така, както ни омагьосват нашите любимци. Дано довечера да има фраг, че отново да се съберем тук за едно вълнуващо обсъждане и така, чак до сряда. Revolving Hearts
neorum,, Бърборанка пак е писала от моята клавиатура Purple HeartBlue HeartGreen Heart

Предположението: мисля, че Айше ще ни изненада с действията на Серкан, както прави до момента с всичко. Не мисля, че ще ни вкара в клиширан сценарий, тъкмо обратното. Да, ще обясни реакцията му и последвалите му действия с развитието на характера му до момента, но ще ни предложи нещо неочаквано. В този ред на мисли смятам, че ще сме доволни от развръзката. Според мен ще следва линията на ромкома, като ни предлага постоянно нови и нови предизвикателства, с които героите ни ще се сблъскват, без да задълбава в нещо твърде много. Бързо ще се разкриват тайните. Нищо няма да остава скрито твърде дълго време. Драма ще има, но ще се редува с хубави неща. Така мисля от това, което съм видяла до момента. Simple Smile

Бърборанке, много те обичам с розовите очила (и без тях също Yellow Heart). Много ми хареса това, което си написала. Дано си права. До тук успяват да ни изненадат, дано и за напред е така. И се допълвам - пак си в десятката в горния пост.

Аз за фрага не си вземам кошница, че нещо все така ни хвърлят по върбите (в облаците от мечти),  после ни пукат балона, и туп - рязко долу. Ще чакам да видя. То най-добре в сряда, ама пусто сърце не трае, как да пропусна да чета и да коментирам FlushedBlushSunglasses

Всички прекрасни момичета, които пишете тук, продължавайте да творите Heart Exl Създавате ми (и не само на мен) страхотно настроение. Толкова често си проверявам телефона на работа да не изпусна нещо интересно, че ставам подозрителна Stuck Out TongueScream Благодаря ви за прекрасните емоции.

# 635
И аз съм съгласна с Бърборанка. Ако Еда помогне на Серкан да приеме баща си с грешките му, после Серкан може да помогне на Еда да се сдобри с баба си.
А като се натрупат тайни една върху друга, накрая някое мъничко камъче ще обърне колата.

# 636
  • София
blue, и аз съм постоянно на телефона, откакто се регистрирах тук. Даже колеги и приятели ме бъзикат, че съм като влюбена тийнейджърка. Мислят си, че си пиша постоянно с мъж ми. Joy Истината е, че този сериал ми действа много добре - оправя ми настроението, кара ме да се усмихвам и мечтая, наслаждавам се на красивите сцени и прекрасните актьори. Много е ободряващо всичко това. И за десерт - вие тук. Вие сте истинска дружинка за мен. Макар и да се познаваме само онлайн покрай нашия филм, ви чувствам много специални. Толкова много време отделям да ви чета, да споделям и аз своите мисли, да се замислям отново и отново след всеки ваш коментар. Всичко това го правя с огромно желание и кеф. Единственият път, в който се почувствах леко нещастна, беше в четвъртък, след като излязоха резултатите с рейтингите от тази сряда. Много се изплаших, че ще ни спрат сериала и цялото това наше приключение ще свърши. А не му е времето. Нито са разгърнали историята достатъчно, нито съм готова да се разделя с Еда и Серкан. Но вече съм спокойна, с розовите очила съм и си пожелавам една вълнуваща година с нашия сериал. Мисля си, че заслужаваме едни 50 епизода до другото лято и един епичен финал. Purple Heart

# 637
Нашите сладури Gift Heart

# 638
  • София
Дари, много ще се зарадвам, ако Еда му помогне да приеме и преодолее грешките на баща си. Ако ги сближи. То тогава Айдан ще се окаже права, че Еда е истински ангел. Да ги видя тогава госпожа и господин Болат с какви очи ще гледат “цеетарката” - ще могат ли да й се отблагодарят за всичко и ще имат ли сърце да не я искат за снаха! Може би това ще е моментът да се появи бабан и да пусне поредната бомба. И да, дано Серкан пък помогне на Еда да се сближи с баба си. Айшеее, чуваш ли ни, написахме ти сценария?? Моля ви някой да ми даде мейл на Айшето, да й пусна линк към темата ни. Да черпи вдъхновение, ако не друго!

# 639
Момичета, страхотни сте Yellow Heart
Да споделя: моята къща днес се напълни и отварям кухнята- майка:yum:
Толкова съм щастлива, Бърборанке, няма да ми стигнат розовите очила:blush:, ще трябва да помагаш Hug

Аз също мисля, че Серкан ще каже истината на Еда. Много достоен човек е , за да премълчи. Чакам с нетърпение фрагмента тази вечер. Прегръщам ви. Hug

# 640
Момичета,
Имаме си фрагман

# 641
Момичета новият фраг е качен от преди 10 мин. С телефона съм и нз как да го споделя тук.

# 642
Ех , как ни дразнят , да идва вече този фраг Joy
Аз пък мисля, че няма да й каже , ако искате да направим анкета в следващата тема Grinning
Много са ви хубави сценариите иначе Heart Eyes

Ау, видях го , много са сладки отново , но на финала й казва нещо, а тя плаче ..
 Disappointed Relieved

# 643
От сета днес:

П.С. Явно са променяли първоначалния план, защото една от снимките на Еда и Серкан е във фрага тази вечер. Спрямо рейтинга променят нещата ...
За 10 мин - над 100 000 преглеждания Wink

# 644

Общи условия

Активация на акаунт