Отговори
# 615
Цитат
и като се замислим освен бабата или Каан , за сега в сериала не са ни насочили към други хора, които биха имали интерес да получат част от холдинга. Но....

Ами ... някой трябва да има интерес, защото навързаха: връзката Еда - Серкан; инцидента с родителите на Еда в спомените на самата Еда и притесненията на Болатови; появата на Ефе, като изпълнител на чужда воля. Непоказани до сега остават роднините на майката на Еда..., които биха имали интерес и могат да ни изненадат. Rolling Eyes

# 616
Дано не съм права, ама след светкавицата това падаща звезда ли е. Нещо не ми харесаха емотиконите - облаци, някой си мълчи, пронизано сърце, ама както си знаем "совите не са това което са" /за който не знае Туин пийкс/

# 617
Изобщо не ми харесват тези емотикони Frowning1 явно ще се пази тайна засега...

А това е един инстаграм профил за дрехите на Ханде, може да видите на кои марки са и колко струват Joy мен лично ме интересуваше червената рокличка , 2500 турски лири е Joy не знам с този срив на лирата това колко лева ще дойде , но пак няма да ми е по джоба Joy
https://instagram.com/handercelcloset?igshid=16zncoku3066r

# 618
  • Кърджали
Уфффф, това подсказката по - жестока и от очакването ..за мен
Моето тълкуване....
Серкан ще си премълчи истината засега,аз го очаквах и го разбирам, сигурно в някаква такава ситуация и аз бих постъпила така. Как се казва такова нещо? Няма да бяга от нея обаче, имаме си фея. Но заради мълчанието си и мислите в главата му, ще изглежда странен, ще възникне някакво напрежение между тях /светкавицата/ или ще има по-сериозен сблъсък със семейството си. Кометата аз я възприемам като романтично нещо, сега зависи огъня дали е пак нов проблем или многоооо гореща романтика...Дано това пронизано сърце не означава, че Серкан все пак ще се отръпне, че ще го бия. Нищо че напълно го разбирам...

# 619
Здравейте!

Я каква гледа само... към морето... Smiling Imp

Изгледах снощи епизода. Хареса ми. Само по възрастните мо подразниха... много... но филм да става. Даже и Селин не ме впечатли. Сгрешила е, да, и към чувствата си към Ферит и последвалите действия. Кой не допуска грешки? Важното е да се осъзнаеш и  поправиш.  Относно новия герой, хич не ме впечатли нито с визия, нито с игра. Но за Мело става. И все пак си мисля, може ли да е подставено лице на някой трети, който въобще не е споменаван до тук. Някой друг скелет от гардероба на Алптекин ... Знам, че комшиите обичат драмата, но все пак си мисля, разбирайки Еда истината за родителите си поднесена от Серкан остане с него и преодолеят заедно това, ще избягат от клишето- разбрал/а-недоразбрал/а- бягайте крачета да бягаме- сълзи и увещание и накрая заеднo ни лук яли, ни лyк мирисали. Заедно въпреки всичко, въпреки всички.
Фрага, пак ще е объркващ и подвеждащ, истината в сряда.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 13:11 от Slawena

# 620
  • София
Аз идвам с един въпрос и едно предположение. Stuck Out Tongue Winking Eye

Въпросът: знаете ли как снимат - епизод за епизод или един епизод напред? Тоест сега снимат еп. 14 или той вече е заснет и снимат еп. 15?

Предположението: мисля, че Айше ще ни изненада с действията на Серкан, както прави до момента с всичко. Не мисля, че ще ни вкара в клиширан сценарий, тъкмо обратното. Да, ще обясни реакцията му и последвалите му действия с развитието на характера му до момента, но ще ни предложи нещо неочаквано. В този ред на мисли смятам, че ще сме доволни от развръзката. Според мен ще следва линията на ромкома, като ни предлага постоянно нови и нови предизвикателства, с които героите ни ще се сблъскват, без да задълбава в нещо твърде много. Бързо ще се разкриват тайните. Нищо няма да остава скрито твърде дълго време. Драма ще има, но ще се редува с хубави неща. Така мисля от това, което съм видяла до момента. Simple Smile

# 621
# 622
Снимат епизод за седмица, не са много напред.

# 623
Flowers Hibiscus Здравейте, развълнувани момичета!
Напълнихте ми душата с вашите постове, анализи и различни сценарии за продължение на историята!

Gift Heart Много  дискусии има за ацциите, кой какво притежава, кой какво управлява. За това искам да започна с моето виждане за тези акции, като използавам малко от познанията си като преподавател по право.

Pencil Какво е положението с акциите в началото на сериала:

Бащата на Серкан - 35% 
Бащата на Селин - 35%
Селин  - 15%
Серкан  - 15%
Общо: 100% акции в холдинга

Движението на акциите във времето:

Бащата на Селин предоставя правото за управлението на акциите си на Селин, т.е. Селин управлява 45%
Бащата на Серкан продава 5% на Ферит - остават 30% за него
Селин продава акциите на баща си + 10% от своите - общо 45% - на Ефе
Бащата на Серкан след оттеглянето си оставя 30% на Серкан

Схемата на акциите в момента:

Ферит  -   5%  ( от Алптекин )
Селин  -   5% ( оставени след продажбата на Ефе )
Ефе  -    45% ( 35% от бащата + 10% от Селин )
Серкан -  45% ( 15% свои + 30% от баща си )

С други думи - Серкан и Ефе имат наравно по 45% акции, Селин - 5%, Ферит - 5%.
Точно за това Селин и Ферит с малкото си акции са толкова важни, защото с техните дялове, могат да се получат тези 50%, необходими за контрол на управлението ( изключвам това, че юридически издържано за притежаване на контролния пакет акции са необходими 51% ).

Imp Селината с цялата си наглост за продадените акции на Ефе, отново е в центъра на събитията, отново стана много важна и необходима за Серкан - с нейните 5% Серкан има 50%, т.е. повече от Ефе. Остава висящ въпроса с акциите на Ферит. Той работи с Ефе и ако застане зад него, отново имаме равни 50:50. Още по важна стана Селината, за това, че ако помогне на Серкан да се освободи от Ферит, Ефе няма да може да бъде опонент!
Какво се получи накрая - Серкан ще има две "задни колела", които да влачи след себе си - едното Селината и  другото - Ферит и заставането му зад Ефе.

Broken Heart Отново и отново най близките на Серкан го поставят пред свършен факт! Колко още могат да гораняват и Impубиват?!
 Като дете го изпратиха далече без родителска обич, после дистанцията между тях в продължение на години, после грешката с продажбата на тези акции и накрая за капак - злощастния инцидент, който поставя Серкан на колене не само пред тях, но и пред съдбата. Дори един безсърдечен робот ще бъде съсипан! А това, че Серкан откри сърцето и душата си за човешки чувства, го правят безкрайно нещастен! Сълзите, които видяхме, мъката, която покори и нас - това е съдбата на едно момче, което за първи път реши да потърси щастие, но отново беше поставен на колене! А " идеалната " приятелка е жената, която го накара да подаде ръка на Ефе и да потъпка идеалите си!
Sweat Серкан отново е жертва! Но не бих казала, че е жертва на съдбата! Той е жертва на хората, които са най близки за него, но се отнесоха  като най зли врагове! Еда е ръката, за която може да се хване, но и това му беше отнето!
Серкан е мъченик, чийто живот сякаш е обречен на самота!

Heartbeat Момичета, много ми е мъчно за това момче! Сълзите му са истински! Керем го изигра като за Оскар!

Flowers Herb Спирам за сега, поста ми стана дълъг! Но ще се включа по късно отново, имам още нещо да ви кажа! Kiss

# 624
Neorum , така те чаках Yellow Heart
Обожам разсъжденията ти, великолепен пост. Flowers Cherry Blossom
До скоро Flowers Four Leaf Clover
Еда, готова ли се, оооо колко си красива, истинска ли си Blush

# 625
  • Кърджали
neorum, на едно мнение сме
А на Керем така му отива усмивката, че сцените в които героят му Серкан е усмихнат и щастлив и аз ги гледам с една огромна усмивка...

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 14:44 от Aлекcандрa

# 626
  • София
Един колаж от мен - movie vs. reality Heart Eyes

Гледам ги тези двамата и се усмихвам постоянно. Толкова са красиви, очарователни, магнетични. Няма как да не ги заобичаш като тандем. Те поотделно са си супер, но заедно са истинска Misc Bomb

# 627
Вече на няколко места из социалните мрежи прочетох, че на голяма част от феновете сериалът им харесва заради голямата доза реализъм в него. Досега всичко, което се случва, е доста логично и извадено от реалния живот някак си. Затова се надявам Айше да продължи в същия дух.

И като говорим за реализъм... Имам чувството, че в реала са толкова естествени и щастливи, когато са заедно, че това неминуемо влияе и на сериала...  Близост, поглед, чар, усмивка... И пак така в същия ред.....

https://www.youtube.com/watch?v=_OAMMuHTFGA

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 15:54 от mury9

# 628
Heart Eyes Привет отново, сладки!

Flowers Four Leaf Clover Колко е хубаво, че мога да съм с вас! Да преживявам историята с вас, да гледам с вашите очи!

Confounded Както сте забелязали, тази Селин е като трън в очите ми още от първия епизод, че до последния! Не искам да започвам с епитетите, но съм благодарна, че повечето от вас не я обичат! Най вече да благодаря на Дари, че я нагласи така, както аз бих го направила! Адмирации, приятелко  - 6+!!!
Rage Не само, че е подла, Селин е и много хитра лисица! Остави си 5% акции, отново се залепи за Серкан като гербова марка, а с акциите си отново отваря вратата, през която да се примъкне като крадливо коте!
 " Тази ще го продаде трети път! " - Браво! Горкия Серкан е най заблуден от всички, но е принуден отново да запее старата песен, виж, колко много му е необходима Селин! Дари, това за " счупената патерица " направо по разсмя от сърце! За Ферит като " нещастна мъжка клюкарка .. " е най точното определеление до сега!  Колкото и да го съжалявам, той  е от хората, които уж са добряци, но когато изпаднат в немилост, могат да станат най големите гадняри! Виждаме сега какви ги върши!

House With Garden Сцената с воалите няма да коментирам - всички видяхме колко вълнуваш заряд имаше зад тези воали!
С риск да съм досадна, но ще напиша как виждам положението с тази къща и тези воали!
По пътеката към къщата се виждат дъски, строителни материали, ръчна количка и др., все още не са прибрани. Това показва, че наскоро е имало ремонт в къщата. За мен по скоро това са остатъци от материали, с които е направено съоръжението с воалите. Няма как тази воална платформа да я има от години, при условие, че къщата не се използва ежедневно. Воалите са нови, дървените греди също са нови, светли, не са потъмнели от времето. Според мен ето какво е станало, че Серкан да реши да използва къщата.
Sparkling Heart Еда е момичето, което е център на неговия свят! Двамата се разкриха, влюбени са и имат нужда да бъдат някъде насаме! Не могат нормално да си поговорят, все някой ги прекъсва наполовина на думата! Серкан иска Еда да бъде само за него, дори за кратко! Да останат сами със себе си, да се обичат ...  В дома на родителите го атакуват, Еда е обсебена от леля и приятелки, в работата всички слухтят, Селината е постоянното присъствие! За капак се появи Ефето и веднага започна да обсажда любимата - разговори, кафенце ... Серкан е обезпокоен не само от тайната за двамата, но и от Ефе! Може да го наречем ревност, но може да е и страх - Серкан губи хората, които обича, а да загуби Еда значи да загуби най ценното в живота си!
За това той е решил да направи красиво и романтично кътче само за тях! Да имат време да остават далече от всичко и всички! Той още не е успял да й каже всички думи, които са в сърцето му!  Не са си казали заветното " обичам те! ". 
Flowers Herb Къщата е почистена, обновена, поставена е платформата с воали, камина ... За  това знае само преданата Лейла. Серкан подготвя романтична вечер, за да получи признанието на Еда и да й каже, че се подготвя Италия за известно време да бъде тяхно пристанище.  Но в работата много се ядоса -  на Ефе, на Еда и нейното недоверие! Напълно в негов стил да си тръгне без обяснения, първо действа, после мисли!
Flowers Four Leaf Clover Когато Еда пристигна, той не я очакваше, но прие това не като изненада! По скоро в погледа му видях копнежа за нещо, което мислеше, че няма да се случи! Гледаше на сцената с Еда като сън, като приказка,  подарена от съдбата!
Revolving Hearts Нежност, обич и ескимоски целувки ( за угода на драгия турски зрител ) ... Всички видяхме и го преживяхме заедно с героите!
Sparkling Heart Дали е имало кекс зад воалите?! Ами ... Еда пристигна достатъчно рано, какво ще правят толкова часове?!
Че е през нощта, че има воали, които галят, че има огън в камината, любов в сърцата и много неизказани думи ...!
  Трябва да се е случило, а пък и ние го искаме толкова, колкото и те!!!

Flowers Apple Оставям ви да си починете от мен, да преживеете отново тези вълшебни моменти! Може по късно отново да се включа, да обсъдим дай боже фраг или нещо интересно! Kiss

# 629
  • София
neorum, обожавам коментарите ти. Благодаря ти за тях! Докато ги чета, се пренасям в един друг свят. Все едно чета книжка с приказки от детството ми. За една красива любов. Тук-там се споменава лошата вещица. Злите орисници. Омагьосваш с думите си. Така, както ни омагьосват нашите любимци. Дано довечера да има фраг, че отново да се съберем тук за едно вълнуващо обсъждане и така, чак до сряда. Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт