Отговори
# 600
  • Плевен / София
Добро утро, нямам време да ви изчета и не проследих превода. Направи ли ви впечатление и коментира ли се, че Ефе е подставено лице. Говори с някого по телефона и каза, че е купил акциите и че "очаква" човека с когото води разгвор. Кой е този, който се задава на фронта?
Аз очаквам да е бабата от Мардин.
Здравейте момичета,

# 601
  • Кърджали
Мислих варианта да е бабата, но каква причина има тя? Да знае, че бащта на Серкан е заменен в инцидента е изключено. В такъв случай би трябвало и лелята да знае (дори и да не поддържат връзка, в момента в който в медиите гръмнаха техни снимки) бабата не би премълчала такова нещо и да остави доброволно внучката ѝ да влезе в тази фамилия.... Друга причина просто не виждам - тя не знае че годежа и бил фалшив, та да речеш че е вид наказание... Опитвам се да измисля, ама..
Затова на мен първо ми хрумна Каан Карадай. Причини бол. Като се почне от това, че навремето бащата на Серкан довел до фалит неговия баща, а после и Серкан направи същото с него. Враждата между тях е много силна и всеки иска да унищожи другия. А и Каан знаеше за фиктивния годеж, що годе познаваше Еда, познава и Ферит.. Тук причините ми се виждат в повече...
За някакъв друг враг не се сещам, освен ако досега не са го пазили  в тайна.
Но и не вярвам скоро да се разкрие. Плана явно е първо Ефе да вземе каквото може да се вземе, а после тайнствения играч да се появо. И въпреки всичко ми се иска да не причинява много щети на Серкан, че си го обикнах като член на семейството ми. Стана ми симпатичен оше с влечението си към астрономията (също като моята щерка, която е 11 годишно свръхзапалено астрономче)

Иначе и от мен добро утро в този дъждовен ден.
Надявам се днес вече да ни зарадват с фраг (макар че след него дали ще съм щастлива не знам).

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 08:15 от Aлекcандрa

# 602
Ето я конкуренцията, която ще е в сряда Simple Smile

# 603
Цитат
Мислих варианта да е бабата, но каква причина има тя? Да знае, че бащта на Серкан е заменен в инцидента е излючено. В такъв случай би трябвало и лелята да знае (дори и да не поддържат връзка, в момента в който в медиите гръмнаха техни снимки) бабата не би премълчала такова нещо имда остави доброволно внучката ѝ да влезе в тази фамилия.... Друга причин просто не виждам - тя не зна че годежа и бил фаллив, та да речеш че е вид наказание... Опитвам се да измисля, ама..
Добро утро Simple Smile
Според това, което чухме от краткия разговор на Айфер с бабата по телефона, тя е решила, че ще се оправят сами с Еда и за първи път я моли да помогне със стипендия на Еда. Това означава прекъснати връзки. Еда въобще не споменава баба си, даже в разговори с близките си и в моменти на откровения със Серкан. Причината не знаем, може да са някакви вражди между родителите на Еда и бабата. Следователно, бабата и да е проучвала виновниците за смъртта им (а тези в Мардин са си отмъстителни), би трябвало да е наясно, че  няма влияние върху дъщеря и внучка. Още повече, че Айфер е възпитала племенницата си свободно да взема решения и винаги я подкрепя. От тук, според мен, съвсем логично е бабата да предприеме многоходова акция за отмъщение. Не си спомням, тя чия майка е била (Айфер по каква линия е леля на Еда), но си мисля, че бабата на времето се е месила в избора на партньор на детето си и е последвал конфликт и отчуждение и с родителите на Еда. Така си обяснявам тая загадка.
Според ден, момичета Simple Smile
ПП Сетих се още нещо от разказа на Еда пред Серкан. Когато се е случило нещастието с родителите й, тя е била с леля си, не с баба си. Това говори, че и родителите на Еда не са били в добри отношения с бабата. Нищо чудно да е обвинявала в началото майката на Еда (разбрах вече, че е майка на бащата Simple Smile) за това празнуване в Тузла и от тук - разрива и с Айфер и Еда)

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 09:07 от Katya_I

# 604
  • София
Добро утро и от мен, момичета! Hug
Ей такова настроение ни пожелавам след фрага:
Ако следваме логиката на фраговете в последно време, първият ни вдига настроението, с втория ни свалят земята, а накрая се оказва съвсем друго. Ще видим в сряда, но нямам търпение за новия епизод. Толкова много въпроси имам, които чакат отговор. Вярвам в любовта на Серкан и Еда, иска ми се да вярвам, че Серкан няма да се изолира и поболее от вина. Дано й сподели. Заедно да минат през това. И без това ще имат много трудности с тези около тях, нека сами не си поставят бариери. В крайна сметка, каквото и да се е случило, Серкан няма абсолютно никаква вина. Pensive

# 605
Не е нелогично да е бабата от Мардин. Напълно възможно е лелята да не знае, защото не поддържат контакт.
Ето как виждам аз нещата.
Става инцидента и Бабата губи сина си, наследника и продължител на рода. Дъщерята (Айфер) и внучката (Еда) на първо четене не я интересуват, защото трябва да се намери мъж, който да управлява семейното богатство. Скарали са се с лелята и бабата им е дала пътя. За това Айфер редеше по телефона - "знаех си, че не мога да разчитам на теб". Лелята сменя имената и изчезва от пейзажа. След време бабата се осаферва, намира ги и започва да ги следи, за да ги пази отдалече. Може и да се е показала, но Еда да я вини или за смъртта на родителите си или, че ги е изоставила. Бабата се е оттеглила отново, но както казах не ги изпуска от поглед, защото са й кръв.
Междувременно е стигнала до дъното и е разкрила участието на Алптекин в трагедията.
Когато Еда се забърква с Болат й е трябвало време да състави план и да организира влизането на човек във фирмата. Плана е многостранен - човека да наблюдава Еда и Серкан отблизо, да се опита да ги раздели, ако е възможно. Да намери слабите места във фирмата. Възможно е едва сега да е разбрала за участието на Алптекин, когато е започнала да разследва по-детайлно кой е Серкан Болат. Ако навремето са прикрили отговорността на холдинга е трябвало някой да й посочи връзката му с подизпълнителя, за да разбера цялата истина. Ако разследването е проведено сега, то е вървяла по обратния път - делата и връзките на холдинга и хоп - проекта Тузла, подизпълнителя.
Възможно е бабата да знае кой е виновника отдавна, но да е оставила Алптекин на мира, едно, че вината му е косвена, второ, че е станал много влиятелен. Но сега Болатови пак посягат с нечисти намерения към нейни близки и това не може да се преглътне.
Така виждам аз логиката, а може изобщо нищо да не ни покажат. Бабата е напълно възможно да не се появи до края, а да бъде само глас в телефона.
Не е случайно също, че Айфер спомена отмъщение. Като наказание бабата може и да натрие носа на Болатови, че не са достойни да се сродят с Еда.
Надявам се да видим кам ще се развие тази сюжетна нишка.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 08:44 от dariVale

# 606
Добро утро прекрасници! Sparkling Heart

Не мога да сколасам да ви изчета ей! Hug
Представям си след фрага днес какво ще настане тук! Май ще трябва нова къщичка да се "построи"! Heart

Мили мои, прекрасни момичета, едно неизвестно време няма да бъда с вас тук в темата, но ще ви чета през телефона си и в мислите си винаги ще съм с вас!
Бъдете щастливи и обичани, а най-вече бъдете много, много здрави! Sparkling Heart

# 607
Добро утро Flowers Hibiscus
И според мен е съвсем логично  да е бабата, няма кой друг. Може тя да не е била на 100% сигурна , че хординга е замесен , но Алптекин буквално си призна като видя изрезките , защото  Ферит говори с него и той си призна пред него . Така че едва сега започва отмъщението Wink Освен това щом е имало човек в затвора е нямало причина да се търси друг виновник, но явно адвокатите са го притискали с въпроси постоянно и той се е издал , въпреки че твърдеше , че не е ....както видяхме е алчен за пари,  може да е взел от две места Wink
Каан изчезна от играта тотално , още преди да се е развила истинската драма там , по абсолютно скалъпен начин го махнаха,  просто зрителите не харесаха играта на  Исмаил като лош герой,  наистина  не му се получи и явно решиха да отпадне Simple Smile

За финал да ви споделя първото нещо,  което прочетох тази сутрин,  за любителите на Джейн Остин Heart Eyes

# 608
  • Кърджали
Не знам, възможно е и като се замисля е много вероятно, но ... Не ми се мисли, че една властна баба ще остави внучката и /макар и да не поддържат контакт /да влезе точно в семейството на човека, виновен за смъртта на детето и. Отделно не ми се иска да е така и защото накрая пак всичко ще се товари върху Еда. Ще чуе обвинения, че е знаела, че е участвала в плана. Айдан и без това не знае подробности за миналото и, има съмнения че Еда може да е със Серкан за отмъщение и това в очите и би направило теорията и вярна.
Серкан е един робот на който не му знаеш кога ще му избият настройките. Често първо действа или говори, после мисли /особено по отношение на Еда/, ще вземе за секунда да му мине и на него такава мисъл през главата и отиде работата - после пак ти не ми каза, ти ми нямаш доверие... И без това ми е в главата как ще и каже за инцидента и ролята на баща му, сега и такъв вариант на развитие не ми се мисли.. По- добре да е някой друг, бабата да се появи по някоя друга причина, ако е заради тазци ще донесе буря, която после върху Еда ще се стовари, благодаря, не ща... Не че и някой ме пита... Ама ми се иска тия двамката повече да ги гледам щастливи и усмихнати...

# 609
Добър ден!
Силно се надявам днес да има фраг, малко от малко да повдигнат завесата или още повече да ни объркат.
За разкош

# 610
Ново от сета:

----

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 11:08 от mi_si

# 611
  • Варна
Едно клипче и от мен.
https://www.youtube.com/watch?v=1YYK7JW0h3c

Надявам се, че няма да е така черно както си го представяме. Мисля си, че първо ще излекува клаустрофобията и и едва тогава ще и признае.Знам ли. В главата ми се въртят множество сценарии.

# 612
  • София
Къзлар, нямаше ме два часа, отварям темата и виждам колко неща сте написали. Hug Чакането на фрага ни прави нетърпеливи и започваме с теориите. Simple Smile

mikipoli, много ми харесва цитатът от Джейн Остин. При мен се получи нещо подобно с приятеля ми - бяхме от месец заедно, когато заживяхме заедно, а чувството беше все едно сме се познавали цял живот. Така сме и до днес. Blush

Преди да видя фрага, ще се въздържа от предположения. Вече на няколко места из социалните мрежи прочетох, че на голяма част от феновете сериалът им харесва заради голямата доза реализъм в него. Досега всичко, което се случва, е доста логично и извадено от реалния живот някак си. Затова се надявам Айше да продължи в същия дух. Видяхме доста от характера на Серкан Болат до момента. Опознали сме го. Знаем за миналото му. Видяхме как реагира в различни ситуации. Тоест трябва да помислим какво би било логично за него. Как би постъпил Серкан? Защото ми харесва това плътно изграждане на образите в сериала и ми се иска да продължават да ги развиват, както правят досега. Серкан със сигурност ще бъде съсипан. Въпросът е дали ще превключи на режим робот или ще действа като променящия се заради Еда Серкан. Thinking Как мислите?

# 613
Добро утро, нямам време да ви изчета и не проследих превода. Направи ли ви впечатление и коментира ли се, че Ефе е подставено лице. Говори с някого по телефона и каза, че е купил акциите и че "очаква" човека с когото води разгвор. Кой е този, който се задава на фронта?
Аз очаквам да е бабата от Мардин.
Здравейте момичета,

Аз, още вчера коментирах този разговор и също мисля, че е бабата, защото простата логика води на там, но никога не се знае. Ефе каза, че е купил акциите вече и че човекът, може да дойде в Истанбул когато пожелае. Това ме навежда на мисълта , че той е изпратен умишлено точно заради тези акции и като се замислим освен бабата или Каан , за сега в сериала не са ни насочили към други хора, които биха имали интерес да получат част от холдинга. Но....

# 614
Подсказка от официалния акаунт на сериала за фрага довечера:

И стайлингът на Селин в сериала:

Общи условия

Активация на акаунт