На море в Гърция 2020/2021

• 67 012
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Защо да не пътуват? Аз пътувах бременна в 8-мия месец и в 5-тия месец Simple Smile

# 586
Абе, и аз пътувах със самолет и ферибот до два острова, та и повръщах на борда, щото вълни големи имаше Simple Smile Но много други не могат или не смеят. Със сигурност мнозинството пишещи в темата са хора с деца (има и някои без), които НЕ СА бременни.

Но това, което написа в предишния си пост, е невярно.

# 587
  • София
Такава информация имам аз от лекари. Предстояли са ми ваксини по-време на бременност и са ми отказвали да ги сложат.

Иначе аз си пътувах спокойно и ми беше много кеф. Може би затова винаги съм си харесвала толкова Гърция. С дете без дете и морето и храна и всичко е било повече от прекрасно.

# 588
Да ви кажа, вече ми се привижда зеления коридор за Великден Stuck Out Tongue
Дано измислят нещо и да не тормозим децата с тестове, но не се надявам много.
Малко гръцка атмосфера, че много вакс стана темата

# 589
Последно казвам, че на бременни могат да се слагат ваксини ( грип напр. , ) и млъквам.

# 590
Да разнообразя и аз малко ваксинално-документалния разговор с няколко снимки. Правени са по това време на годината, около 1 март. По-навътре във водата не смея да вляза. Нещо като днешното беше времето, топличко Simple Smile

# 591
  • София
И аз да постна малко спомени. Една гръцка котка, която едвам успяваха да я изкарат от водата Grinning

# 592
Предлагам на администраторите потребители, подаващи грешна, невярна, лъжлива, фалшива информация /особено без линк към надежден източник/, да бъдат санкционирани по някакъв начин.

https://nova.bg/news/view/2021/01/15/311644/%D0%B3%D1%8A%D1%80%D … 0%B0%D0%BD%D0%B5/

Тази информация я чета от няколко дни в различни сайтове и никъде не прочетох за недопускане на неваксинирани, за хотели, за карантини. Не ви ли стигат лъжите по телевизиите, та ги експонирате и тук?

# 593
Аз си мечтая да отида на Парос, гледам хотели, но май ще оставя за след 15- ти август резервация. Надявам се да няма наплив.

# 594
А аз си мисля за нещо по - наблизо по Великден. Ха дано!

# 595
  • ВАРНА
От 1 март  здравното министерство разрешава екскурзиите вътре в  България.
 От 1 април разрешава и международните екскурзии.
До 30 април се иска при влизане в България отрицателен пср тест.

# 596

Класика разбира се, но ще я търсим таз година май....

# 597
  • София
И от мен нещо за душата, надявам се да видим тези гледки и на живо.

# 598
  • софия
Толкова красиви снимки!
 Как започнаме да ценим това, което ни се изплъзва като пясък през пръстите. 😥

Нещо от по-миналата година. Тодоричка, ❤️

# 599
  • София
Вярвам, че няма да е все така, и с нетърпение очаквам лятото. Все си мисля, че поне до любимата Евия ще успеем да отскочим, и това ме крепи в момента, признавам си. Ей това ни беше гледката там две поредни лета

Общи условия

Активация на акаунт