ОСМИ клас - Времето е вече с есенни одежди, а децата думи пишат и превеждат!

• 28 877
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, а влизат ли в успеха от дипломата оценките от 8 клас? За чуждите университети нали трябва да има някакъв успех, да речем над 5,ама от 5те години или само от последната? Това не мога да си обясня аз...

Вече нищо не се знае. Хората като ни гледат надутите отличници, вече в редица университети изискват или оценка от конкретна матура, или сами си ги пресяват. Още преди началото, или по време на първата година.
За сега наблягаме на самите предмети и разбирането за тях. И на това, да излезем здрави и читави от начинанието "бг образование".

Мис 74, аз съм споделяла винаги най-добрите си впечатления от "Уча се". Моите деца, и двете го ползват, особено за разказвателните предмети им е бивало голямо облекчение начина, по който там е предоставена информацията. По време на ДО и по математика и БЕЛ малкият го ползва много активно. И имаше полза, лично по негови думи. Аз от там почнах да наваксвам с немския, а съпругът ми - с английския. За мен най-важното нещо в дадена платформа е да е разбираема и полезна.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 11:42 от Judy

# 61
  • Между гори и планини
Не се вживявам, то и за това дори не бях свалила Школото преди извънредното положение. Обаче пубера от както е проговорил иска да е пилот, изпилил ми е мозъка с неговите самолети. Едно време като пътувахме много из чужбина, беше като омагьосан в самолета - единственото бебе което не плачеше. То си е факт, че щях да го родя по време на един полет, като се прибирах в последният момент от Ямайка 😂😂😂
Та за пилоти, четох какъв е приема, там не шестици, да шестотин трябва да има по всичко 🙄

# 62
Да се запиша и аз в новата тема Simple Smile То вече 5 страница...човек да не реши да си поспи...Simple Smile

# 63
  • Велико Търново
Моите са абонирани за "Уча се", голямата го отваря често, защото аз категорично отказвам да плащам частни уроци за нея.Тя миналата учебна година като разбра, че ще учи в колежа и отсвири уроците.Ходеше, но все едно, че не е била там, което сега отчита като голяма глупост от нейна страна.

# 64
  • софия
miss_74, може да погледне и в https://bg.khanacademy.org/math. Хубаво и с примери е обяснено. Девойката там разбра нещо, не помня кое, което ѝ обяснява и баща ѝ, и учителят, но след като изгледа в Академията ѝ просветна.

Аз още нищо не мога да кажа за оценки, няма такива.

# 65
  • Sofia
Нормално е това за повечето момичета, падат си по филми и актьори😃 И ние навремето се вълнувахме, забравили сте май, просто бяха други времена, нямаше технологии и социални мрежи, за да се информираме навреме.

# 66
  • Велико Търново
Ох, Паоло Малдини-като си спомня колко много го харесвах!Стените на приятелките ми бяха пълни с плакати, а на мен не ми даваха, че ще наруша интериора.И аз сега не давам де, но те лепят...

# 67
Нормално е това за повечето момичета, падат си по филми и актьори😃 И ние навремето се вълнувахме, забравили сте май, просто бяха други времена, нямаше технологии и социални мрежи, за да се информираме навреме.

До човек е и това. Аз никога не съм се вълнувала особено от тази тема. Познавам момичета, които и сега не се вълнуват. Една такава сладурка е спортна натура и не си я дори представям как ще се развълнува точно от това. Зависи.

Ох, Паоло Малдини-като си спомня колко много го харесвах!Стените на приятелките ми бяха пълни с плакати, а на мен не ми даваха, че ще наруша интериора.И аз сега не давам де, но те лепят...
Помня го! Понеже следях първенството в Италия с огромен интерес. Аз и Тото Скилачи помня, де, нищо, че е красавец.  Laughing Следях мачовете.
У нас върху тапетите в детската стая бахме налепили пък разни интересни картинки и фотоси от БТА-Паралели, Поглед и т.н. подобни. Рядко имаше "звезди".

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 13:08 от Judy

# 68
  • Sofia
Judy, разбира се, че е до човек, затова и написах "повечето момичета"Simple Smile Някои пък се вълнуват от спортисти.

# 69
А други - от самия спорт. Laughing
Всякакъв народ има.

# 70
  • София
Аз пък харесвах Gary Barlow от Take That. Sunglasses

Скрит текст:

От тук разбрах за този Хиро Финс. Ама то тази фамилия Финс големи актьори се извъдили. Кой от кой по-известни Joy

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 12:47 от bazel

# 71
  • Между гори и планини

Скрит текст:
Много бяхме на опашката за него 🤣
В нашата къща снимаха филм, цяла плеяда от звезди. Дори ме има 2 секунди статистика 🤣 Голяма емоция която се помни дълго, особено когато сутрин за тоалетна минаваш през прожектори, режисьор и актьори .

# 72
  • Sofia

Скрит текст:
Bazel, той и в момента е много добре изглеждащ мъж, дори смело мога да твърдя, че изглежда по-добре сега:stuck_out_tongue_winking_eye: (Take That ги следя отдавана в социалните мрежи).

# 73
  • о`майна лунна нощ е
Зачудих се на тишината в профила, ама като ми играе нетът, явно съм пропуснала, че има нов пост с тема.
Благодаря за нея!
За настинки от рода на течащ нос и драскащо гърло не спирам нито от училище, нито от тренировки. Чакам до последно, и то - самите деца да си кажат. Спестявам, доколкото е възможно, посещението при джипи-то. Имам набор от лекарства, с които стартирам началната борба, а в 99% от случаите, като предам на педиатъра какво съм давала, казва - продължавай и евентуално добавя нещо. Накрая само притичвам за бележка. Дано тази борба продължава по този начин и занапред се справяме леко с вируси и настинки.
Мед, джинджифил, капки Кармолис, капки за нос с прополис, спрейове/хапчета за смучене за гърло.

Имам питане за фейсбук групата, която е дадена като линк в първия пост. Кой членува там? Само ние ли сме или има и деца, че нещо бройката на хората ми се вижда голяма.

# 74
  • София
Аз пък тогава харесвах Хауърд и Джейсън 😆 , а те никакви кариери не направиха. Роби ми беше най-непирятен тогава, сега го харесвам. Явно нищо не съм разбирала.
БлуСкай, при Стойкова сме. Ще видим как ще е занапред.

Общи условия

Активация на акаунт