🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 552
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Уликите на Бебето са си на Криско.

# 601
Аз пък си мисля, че е жена. По уликите от снощи, други не съм слушала, ми прилича на Кремена Халваджиян и нещо в тембъра също ми напомня на нея.

# 602
  • Варна
И за мен Теди Кацарова е Палячи.

Как ви се струва Лора Караджова като Хищницата ? След снощното изпълнение на Хищницата се сетих, че Лора Караджова във Вип Брадър когато се отпуснеше танцуваше по подобен начин. Иначе уликите въобще не мога да ги навържа, само движенията са ми познати. Simple Smile

# 603
  • София
Люси и Кремена не мисля, че биха се лигавили така по сцената, макар и заради образ, а и втората пее безкрайно фалшиво.

# 604
Кремена си е лигава по принцип, така че аз не я изключвам.
За Хищницата и аз си помислих за Лора Караджова по едно време, но тя няма такова тяло. Та и аз залагам на нещо от новото поколение Дара, Тита, Гери Никол, ама хич не ги ги следя и не мога да кажа някоя от тях прилича ли си наистина с Хищницата.

# 605
За Палячи нямам категорично мнение, но и не съм гледала много уликите.
Бебето мисля че е мъж, такъв ми се струва гласът и фигурата (или по-точно краката). Но нямам някакви сигурни (за мен самата) предположения за него. А Хищницата ми се струва, че е танцьорка, плеймейтка или някаква с подобен образ дама (може и само заради маската и танците, които показа снощи да клоня натам, но мисля, че ако е певица - добре си прикрива възможностите).

# 606
Кремена може ли да пее изобщо, да, знам, че е завършила консерваторията не помня цигулка или чело беше. Но някой чувал ли я е да пее?
Макар, че пеенето явно не е задължително в тоя формат.
Снощи Тото как хубаво пя.

# 607
Kremena i Bebo H.- https://www.youtube.com/watch?v=ncFSWoWk30g
Поздрав за Маги, май беше песента.

# 608
Кремена

# 609
  • Варна
Хора прегледах номерата за гласуване и на капките и на брадъра и на х фактор и на гласът на България.... Е няма такъв номер 1663. Дайте идея какво пропускам, точно като номер ми звучи

1663 Dara St, Camarillo, CA 93010, Съединени щати

Дори име фигурира от нашия звезден небосклон. Това открих след тресиране на тези цифри. Само дето отново не мога да навържа уликите.Joy

# 610
Хора прегледах номерата за гласуване и на капките и на брадъра и на х фактор и на гласът на България.... Е няма такъв номер 1663. Дайте идея какво пропускам, точно като номер ми звучи

1663 Dara St, Camarillo, CA 93010, Съединени щати

Дори име фигурира от нашия звезден небосклон. Това открих след тресиране на тези цифри. Само дето отново не мога да навържа уликите.Joy
Ехаа, браво! Това се казва находка!

# 611
Бебето не пя особено добре/вярно, така че сега след като изгледах клипа съвсем си мисля, че е тя, но да видим до следващия път.

# 612
Участниците както миналият, така и този сезон са поравно от двата пола. Досега отпаднаха три жени - Поли Генова (Очите), Есил Дюран (Ангелът) и Милена Славова (Книгата), както и един мъж - Борис Солтарийски (Змията). В надпреварата останаха 4 жени и 6 мъже. За мен е абсурд някой от Хищницата, Булката, Макаронът или Палячи да е мъж, както и жените да са повече от мъжете. Миналата година също имаше предположения Розата да е мъж (Стефан Илчев), но не бяха верни.
Аз рядко се хващам за уликите, за мен най-важни са дребните нюанси в гласа, които доста трудно се скриват при пеене. Затова и не долавям никакъв Евгени Минчев в пеенето на Плашилото, колкото и уликите да водят към него.

# 613
Моля ви се, хора, Лора Караджова не може да пее, как ще е Хищницата. Не че Хищницата е Уитни, но все пак, нека да има малко реализъм.

Разгледах участията на Калин Врачански, заради предположението, че може да е Плашилото. Не намирам да е имал представление във вечерите, в които Плашилото участва. Но може просто на сайтовете, в които търся, да ги няма всички постановки, в които участва.

# 614
Изобщо не вярвам Бебето да е жена. Тези крака са мъжки, гласът също е на мъж, който се опитва да пее като жена.

Общи условия

Активация на акаунт